Xenia's day

Fiiliksiä

Teksti: Anna.fi

Tässä on nyt lähiaikoina ollut yhtä jos toistakin muutosta ja nyt kun kaikki alkaa olemaan selkeätä noin ajatuksen tasolla alkaa stressi purkautumaan oikein olan takaa. Tänä aamuna heräsin vielä persuksiin ammuttuna karhuna, mutta nyt on niin hyvä fiilis, että ei rajaa. Oon jutellut tänään pankkien kanssa asuntolainoista, tehnyt töitä ja saanut vaikka mitä aikaiseksi. Kaiken kukkuraksi kuulin, että kiinnostusta asuntoani kohtaan on aika paljonkin, joten tuokin taakka nousi harteilta. Ikävä puoli tässä päivässä oli se, että huomattiin meidän lempparikohteen menneen kaupaksi, mutta pyrin ajattelemaan sen siten, että se ei ollut meitä varten, vaikka aluksi meinasikin melkein tulla kyynel silmäkulmaan.

Onneksi noita kohteita oli kuitenkin useampia ja varmaankin jo ensi viikonloppuna pyritään muutamaa päästä katsomaan. Toivotaan siis, että meidän tuleva lemppari pysyy kaupan sen aikaa, että tämä asunto saadaan myytyä.

Hyvää fiilistä auttoi tosin sekin, että kotiin tultuani S toi mun eteen tällaisen herkkulounaan:

P1010002 2

Meidän naapurissa on ihana pieni konditoria, josta saa maailman parasta patonkia! Sinne väliin kun laittaa pestoa, metwurstia, mozzarellaa, pinaattia/rucolaa ja tomaattia niin voi morjes! Aivan älyttömän herkullista, jopa niin hyvää, että olisin melkein voinut syödä enemmänkin tuon jälkeen! Haha, jos miehistä sanotaan sitä, että tie sydämeen käy vatsan kautta, niin kyllä se mullakin toimii.

Kohta olen lähdössä Bonnierille ja kotiinpaluun jälkeen lenkille asuntonäyttöä pakoon. Illalla aion kömpiä sänkyyn jo hyvissä ajoin, sillä viime yönä en oikein saanut nukuttua. Näin todella levottomia ja outoja unia ja vaihdoin nukkuma-asentoa koko ajan.

Nyt siis vaatekaapille ja sitten kipin kapin ulos. Mukavaa tiistain jatkoa teille kaikille!

Lue myös

X