Xenia's day

Fiiliskuvia eiliseltä

Teksti: Anna.fi
Kävin eilen lounastamassa ja eräässä tapaamisessa, mutta muuten olin kotona tekemässä hommia koko päivän. Tässä vähän fiiliskuvia kodista ja oleilusta. Älkää naurako mun pikkasen aikaisille joulukoristeille, J sanoi, että saan ottaa ne esiin Dubain matkan jälkeen, mutta en malttanut, joten hipsin hakemaan ne vintiltä kun J oli töissä. 😀

Tää ei muuten jää vielä tähän, sain meinaan pakkomielteen somistaa meidän makkarikin jouluiseksi. J sanoi, että saan maksaa ensi sähkölaskusta 2/3. Mä taidan nyt tällä kertaa antaa kuitenkin tunteellisen ajattelun viedä mua tässä asiassa, järkiajattelu ei aina (yleensä) ole se kivoin ratkaisu! 😀

Oloasut on muuten aivan parhautta. Muistan joskus teininä olleeni kotona aina farkuissa, nyt aina ensimmäisenä kotiin päästyäni vaihdan oloasun päälle.:)

Keräilin teille muutaman kivoimman löydön oloasuihin liittyen Bubbleroomista, jossa oli muuten samoja oloasuja kuin Nellyllä, mutta edullisemmin!!:)

Alarivi: harmaa täältä, pinkki täältä, musta täältä 

Ylärivin asut on ainakin hinnaltaan kohtuullisia, varsinkin nuo kaksi vasemmanpuolimmaista. Muistaakseni Hennesillekin tulee aina joulun alla oloasuja, mutta en niitä tähän hätään löytänyt heidän verkkokaupastaan. Mulla on yksi pinkki velourasu heiltä ja sekin on ihan ok, matskultaan ei tosin yhtä pesua kestävää ja miellyttävää kuin Juicyn oloasussa. Juicyn asuista kiinnostuneille muuten vinkkinä, että theoutnetistä löytyy hyvin usein heidän asujaan n. 100 €:lla tai halvemmalla sen tavallisen 200 €:n sijaan. Theoutnet päivittyy siis joka päivä yleensä siinä kahdentoista maissa, joten jos olette koneella, tsekatkaa ihmeessä ne just in – tuotteet. Olen tehnyt sieltä välillä aikamoisia löytöjä!:)
Oletteko te oloasutyyppejä, vai hengailetteko kotona ihan normi vaatteissa? 🙂
What can I say, I love Christmas lights, that’s for sure! 😀sisältää mainoslinkkejä.

Lue myös

X