Xenia's day

Finnjagd-saappaat syksyyn!

Teksti: Anna.fi
Sain mahdollisuuden pistää kilpailun pystyyn Nokian jalkineiden kanssa ja syksyn ollessa tuloillaan ajattelin ajankohdan osuvan just eikä melkein..

Nokian jalkineet on uudistanut konseptinsa ja lanseerannut uuden Originals-tuoteryhmän, johon kuuluvat Hai, Hai Frost, Finnjagd, Kontio ja Kuura saappaat. Tavoitteena on ollut luoda trendikkäämpi ja tyylikkäämpi sekä kansainvälisesti uskottava ilme Nokian saappaille.

Kilpailussa täsmennytään Nokian Finnjagd saappaisiin. Finnjagd on kapeanilkkainen ja korkeavartinen urbaani malli, jolla on kevyt liikkua. Klassista saapasta on uudistettu nahkanauhalla ja metallilogolla sekä piristetty uusilla väreillä. Väreina on saatavilla sekä pirteää viininpunaista..

että klassista sinistä..

Nokian muista Originals malleista voi halutessaan käydä lukemassa osoitteesta http://nokianjalkineet.fi/originals/ .

Nyt haluankin kuulla kummanvärisistä te pidätte enemmän tai toisin sanoen, kummat te haluaisitte sujauttaa jalkaanne syksyn sateiden saapuessa ja miksi juuri se väri on mieleen? Vastausaika päättyy ensi viikon torstaina 1.9 klo 21.00 ja sen jälkeen saan valita teistä kaksi joista toiselle lähtee punaiset ja toiselle siniset saappaat. Jos on saappaille tarvetta niin nyt vastailemaan! 🙂

Lue myös

X