Yleinen 21.4.2011

Food diary

Teksti: Anna.fi

Pitkästä aikaa kirjailin eilisen ruokia ylös. Ja nyt täytyy sanoa, että olen tyytyväinen tuohon päivään. Tarpeeksi proteiinia, ja energiaa! 🙂

klo 7.00: maitorahkapurkki, omena, pari porkkanaa, kahvi maidolla.

klo 12.00: kylmäsavulohisalaatti, leipä margariinilla, kahvi maidolla.

klo 16.00: maitorahka, omena ja kaksi luumua (töissä välipalana)

klo 19.00: Kanan rintafilee, kasviksia.

klo: 21.00 omppua ja appelsiinia, pieni kourallinen pähkinöitä.

Olen nyt taas ollut koko viikon syömättä karkkia, ja nyt ei enää tunnu niin pahalta! Vaikka töissä oli sekä fazerin sinisiä, geishoja, että mignon konvehteja,  niin en sortunut niihin. Mitäs te olette herkutelleet? Miten on muiden herkkujen karsiminen/vähentäminen lähtenyt käyntiin? Tavoitteena siis hallittu karkin syönti. Ennen aloitin karkin syönnin aina perjantaina, ja söin koko viikonlopun, että oli melkein paha olla. Siitä siis yritän eroon (lue: opettelen itsehillintää)..Mitä teillä on muuten pääsiäissuunnitelmissa? Mua harmittaa hirveästi kun äiskä pyysi meitä sinne, mutta meillä on molemmilla ensi viikolla iso tentti, ja jotenkin aina Porvooseen mennessä sitä tulee käännettyä se lomamoodi päälle, eikä lukemisesta tule mitään.  No, onneksi ensi viikon loppuna onkin vappu, ja meillä on silloin tentit ohi, ja voidaan relata ihan oikeudellakin.. 🙂 Onko teidän pääsiäinen muuten perinteisesti suklaamunien syöntiin keskittynyt? Tätä kysyy nimimerkillä: äiti osti viime vuonna yli kymmenen pääsiäismunaa, ja minä söin melkein kaikki vuorokauden aikana 😀
ps. Löysin mun rippikuvan eilen tavaroita tonkiessa ja koska jotkut on pyytänyt musta kuvia nuorempana, tästä on hyvä lähteä..Tämä siis kesältä 2003. 🙂