xenia's day

FoodFoodFood

Teksti: Anna.fi
Oikeasti tätä blogia katsoessa voisi päätellä, että mä en oo viimeisen viikon aikana muuta tehnyt kuin syönyt. 😀 haha, en sentään, mutta muutama päivä on tullut oltua kipeänä, niin en ole viitsinyt käydä missään, mutta eiköhän asua saada tänne taas tänään tai huomenna, sillä aion jopa ihmistäytyä ja vetää päälle jotain muuta kuin oloasun kaupungille lähtiessäni. 🙂

Anyway, hengailtiin eilen ystäväni kanssa meillä ja tehtiin töitä ja kouluhommia yhdessä. Väänsin jossain vaiheessa meille kunnon sapuskat, jotka näyttivät tältä:

Kana, feta ja avokado sopivat loistavasti yhteen ja nälkäkin pysyy loitolla tämän annoksen turvin vaikka kuinka kauan. 🙂 Eilen sain vihdoin hommattua sitä kaapelikourua ja laitettua se seiniä pitkin. Täytyy kyllä sanoa, että naisten voimalla saa tehtyä vaikka mitä. Mitään muuta tänne ei ole miehet tehnyt kuin kantanut lipaston ja porannut ruuvit seinään. Kaikki kaapelit ynnä muut nettijututkin hoitui upeasti ystäväni taidoilla. Kyllä mulle on vaan siunaantunut ihania ystäviä!

Mitäs teidän viikkoon kuuluu?

Lue myös

X