Xenia's day

Frankfurtissa

Teksti: Anna.fi
Voi morjesta vaan. Mä tiesin, että tää kenttä on iso, mutta en sitä, että tää on näin iso. Kone laskeutui tänne Suomen aikaa noin ysiltä ja sen jälkeen tsombailtiin kaksi tuntia etsien sitä hemmetin loungea. Kysyttiin neuvoa varmaan seitsemältä ihmiseltä ja jokaisen vastaus oli: ”go out and one level up”. Se vaan unohdettiin mainita,että lounge on aivan hemmetin pitkän kävelymatkan päässä. No, loppu hyvin, kaikki hyvin, nyt ollaan täällä ja herkutellaan brunssilla. Otinpa lasin skumppaakin, jos sitä vaikka rentoutuisi ennen seuraavaa lentoa.

Kohtuu karmean näköinen tuon torkkumisen jäljiltä. Mikä siinä lentokoneen ilmassa oikein on kun iho tuntuu samaan aikaan aivan pirun rasvaiselta ja kuivalta? 😀 No, samapa tuo, haaveilen tässä jo siitä hetkestä kun päästään Dubain hotelliimme ja menen suihkun kautta isoon sänkyyn nukkumaan, oivoi! 😀

Ainiin, tämä kuva on sitten otettu Photobootilla, joten kuva on kääntynyt, emme siis ole menneet kihloihin. Sanon tämän ihan postauksessa kun aina kun olen kuvannut videon tai jonkun kuvan tällä tietokoneen omalla kameralla, joku tulee onnittelemaan. 🙂 Nyt ei tarvitse vastata kaikille erikseen. Näette mulla myös ensimmäistä kertaa nudelakkaa kynsillä. En nyt oikein fiilaa tätä, tykkään vähän värikkäämmistä kynsistä, jotenkin mun kynnet on ihan alastoman näköiset ilman kunnon väriä. Tottumiskysymyshän tuo varmaan on, mutta tältä musta tuntuu.

Avasin muuten jo matkan ostossaldon ostamalla sen Diorshow new look ripsarin, jota kokeilin mammalta. Suosittelen testaamaan, tekee ihan irtoripsimäisen vaikutelman (en olisi ikinä kuvitellut, että yksikään ripsari pystyy olemaan niin ylivertainen).

Meitä neuvottiin lähtemään tästä loungesta puolitoista tuntia ennen boardingia, että ehditään portille. Kysyin, että tarkoitatko puoli kahta, ja nainen vastasi, että puoli yhdeltä. 😀 On se Helsinki-Vantaa vaan kiva kun joka paikkaan pääsee kuitenkin kohtuullisen nopeasti! Nyt päästän teidät taas omien tekemistenne pariin, kivaa torstain jatkoa kaikille!:)

Lue myös

X