Baby Bear Wears

Gapin vaatteet

30.10.2016 Teksti:

gap

punainen sisähaalari

pilkullinen huppari

vaaleanpunainen peplumhuppari

pilkulliset housut

vaaleanpunaiset housut

sininen untuvatakki

farkut

t-paita

Olin saada slaagin kun bongasin GAP:in vaatteet Babyshopin valikoimasta. Mä tykkään niistä aivan älyttömästi, mallit on kauniita ja materiaalit pehmeitä. Mikä parasta, mun mielestä GAP:in vaatteet on Gugguun tavoin myös käytännöllisiä. Hupparit ja kollarihousut kun on ainakin meillä se go to-asu päiväkotiin mennessä.
Mun ehdoton lemppari on tuo pilkullinen rento asu sekä tuo aivan ihana tummansininen, parka-mallinen untuvatakki. Aivan ihania! Jos siis nämä osuvat teidän makuun myös suosittelen ehdottomasti kurkkaamaan babyshopin valikoiman GAP:in vaatteista..

Kommentit (9)

Mua ei haittaa nämä mainokset. Kiva vaan kun löytää helposti vinkkejä ja ideoita 🙂 Ja vielä vähemmän haittaa, että joku hyötyy siitä 😀

Kuvailet blogiasi näin: ”Perheemme ja erityisesti tyttäremme arkea huumorilla höystettynä”, mutta blogisi on suurimmilta osin vain mainontaa?

Saan olla eri mieltä. Juuri katsoin postauksia ja näin nopeasti yhden kaupallisen sisällön, joka ei muuten ole tämä! 🙂

Miten voi olla, että kaksplussan alla voi tosiaan kirjoittaa näin mainoksia täynnä olevaa blogia? Itse kirjoitusta ja sisältöä on todella vähän. En tarkoita loukata, mutta asia vain ihmetyttää paljon.

Samaa mieltä edellisten kirjoittajien kanssa. Blogisi on kovin ohut, et juurikaan kirjoita mitään elämästänne. Korkeintaan muutamalla rivillä jotain pientä pintaraapaisua.Pelkkää mainontaa. Äärimmäisen tylsää ja miten on mahdollista että tämä blogi on kaksplussan alla. Mitä ajattelit tarjota meille lukijoille?

Rakentavaa palautetta saa toki antaa ja pyytää postaustoiveita, mutta suoranaisin loukkauksin ja solvauksin ei yleensä muutosta saa aikaan. 🙂 Mitä haluaisit lukea täällä? 🙂

Kiitos kahdesta hyvästä blogista, joita on mukava lukea!
Hyvää syksyn/talven jatkoa sinulle ja perheellesi 🙂

Kiitoksia ja samoin! 🙂

Mua ei haittaa nämä mainokset, kiva vaan kun löytää helposti vinkkejä ja saa kivoja ideoita 🙂

Mua ei haittaa nämä mainokset. Kiva vaan kun löytää helposti vinkkejä ja ideoita 🙂 Ja vielä vähemmän haittaa, että joku hyötyy siitä 😀

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *