vaatetus

”Go to” -asuni

3.3.2017 Teksti: Xenia

P3010243P3010233P3010232P3010225P3010239

toppi: Cubus

trenggingsit: H&M Mama

kengät: Pomar

laukku: Ei merkkiä

neuletakki: Chiara Forthi (*tämä)

takki: Selected Femme (*vastaava)

Mitä isommaksi maha kasvaa, sen mukavuudenhaluisempi olen. Mulle on tässä viimeisen kuukauden aikana muodostunut yksi asukokonaisuus joka on ylitse muiden. Se on mukava, siisti ja toimii melkeinpä tilanteessa kuin tilanteessa. Ei hassumpaa!

Mustat tekonahkaleggingsit on alelöytö äitiyspuolelta ja siihen olen yhdistänyt pitkän perustopin. Päälle rento neuletakki, jonka voi sisätiloissa tai muuten vain kuumuuden iskiessä ottaa pois ja jättää vain kevytuntuvatakin päälle. Jalkaan mukavat kengät ja olalle laukku, joka vetää sisäänsä lähes kaiken mahdollisen. Sanoinko jo, että rakastan tätä asua?

Tämän tyyppistä asua tullaan siis näkemään varmasti vielä kyllästymiseen asti tässä kevään aikana. Mulla on vastaavia neuletakkeja pari eri väreissä ja alaosaksi voi yhdistää esim jotkut pirteämmän väriset housut baby beltin avulla tai vaihtoehtoisesti vaikkapa olkaimettoman maximekon. Itseasiassa nämä neuletakit lähteekin matkalle mukaan lämmikkeeksi. Ne kun toimivat kivasti niin lentokoneessa kuin Arabiemiraattien illoissa!

Oliko/onko teillä joku vakioasu johon pukeuduitte/pukeudutte raskaana ollessanne? Laittakaas vinkkejä jakoon! 🙂

Mukavaa perjantaita kaikille, me lähdetään pian kentälle!

*kaupallisia linkkejä.

Xenia

Instagram

  • Nice to think about something pretty while suffering from tummy bug🤧. Some of my favourites💝 #naturalmakeup #lilylolo #everydayminerals #koraorganics #boho #zuiiorganic

xeniasday

Kommentit (12)

heh, arvaa mitä mulla oli mukana matkalla?! 😀

Ihana masu <3

Mä olin viimeisilläni kesällä ja käytin lähestulkoon pelkästään niitä vero modan trikoisia hihattomia maximekkoja. Venyy ja paukkuu:D

heh, arvaa mitä mulla oli mukana matkalla?! 😀

Kävin raskauden loppuun asti töissä ja päällä oli usein juuri h&m mama housut sekä telttamainen paitapusero. 🙂 Itse tykkäsin kyllä hennesin äitiysvaatevalikoimasta.

Mä en tiedä onko mun kroppa muuttunut tässä muutaman vuoden aikana, mutta ne Hennesin mama farkut ei enää istu yhtä hyvin kuin viimeraskauden aikana. Varmasti on malliinkin tullut muutoksia, mutta mä kaipaisin äitiysfarkuilta paljon joustoa ja mun mielestä niissä ei sitä ihan kauheasti ole!?

Moikka Xenia, ei nyt liity postaukseen mitenkään mutta missä olet valkaissut hampaita ja miten usein ? Näyttää tosi luonnosilta mutta silti kunnolla valkoisilta nuo sun hampaat. Itselläni luonnostaan aika valkoiset hampaat mutta kahvinkulutuksen takia ei enää ihan yhtä valkoiset kun ennen nii haluaisin valkaista. Ja säkin näytät kuitenkin nauttivan kahvista ihan huoletta ilmeisesti :)) Ihanaa lomaa teidän perheelle !!

medismilen kanssa olen tehnyt pariin otteeseen yhteistyötä ja todella tyytyväinen ollut aina tulokseen. Hampaat on puhtaan näköiset ja valkoiset! 🙂 Voin suositella! 🙂

Haha, mun go-to asu on just tälläinen! Mukavuudenhalu aina mielessä. Mutta mun mielestä kiva ja simppeli. 🙂 Kaunis sinä ja kaunis masu!

x Charlotta
http://charlottaeve.com/fi

Mukavuus tosiaan ennen kaikkea!<3

Mistä toi ihana laukku on ostettu?
Ja ihanaa lomaa koko perheelle=)

Virosta Virukeskuksen yhdestä isosta kenkä- ja laukkuliikkeestä! 🙂

Ihanat nuo kengät! Oletko mistä ostanut ? 🙂 Olen koittanut samantyyppisiä etsiä, mutta ei ole vielä vastaan sattunut…

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *