Xenia's day

”Go to” -asuni

Teksti: Xenia

P3010243P3010233P3010232P3010225P3010239

toppi: Cubus

trenggingsit: H&M Mama

kengät: Pomar

laukku: Ei merkkiä

neuletakki: Chiara Forthi (*tämä)

takki: Selected Femme (*vastaava)

Mitä isommaksi maha kasvaa, sen mukavuudenhaluisempi olen. Mulle on tässä viimeisen kuukauden aikana muodostunut yksi asukokonaisuus joka on ylitse muiden. Se on mukava, siisti ja toimii melkeinpä tilanteessa kuin tilanteessa. Ei hassumpaa!

Mustat tekonahkaleggingsit on alelöytö äitiyspuolelta ja siihen olen yhdistänyt pitkän perustopin. Päälle rento neuletakki, jonka voi sisätiloissa tai muuten vain kuumuuden iskiessä ottaa pois ja jättää vain kevytuntuvatakin päälle. Jalkaan mukavat kengät ja olalle laukku, joka vetää sisäänsä lähes kaiken mahdollisen. Sanoinko jo, että rakastan tätä asua?

Tämän tyyppistä asua tullaan siis näkemään varmasti vielä kyllästymiseen asti tässä kevään aikana. Mulla on vastaavia neuletakkeja pari eri väreissä ja alaosaksi voi yhdistää esim jotkut pirteämmän väriset housut baby beltin avulla tai vaihtoehtoisesti vaikkapa olkaimettoman maximekon. Itseasiassa nämä neuletakit lähteekin matkalle mukaan lämmikkeeksi. Ne kun toimivat kivasti niin lentokoneessa kuin Arabiemiraattien illoissa!

Oliko/onko teillä joku vakioasu johon pukeuduitte/pukeudutte raskaana ollessanne? Laittakaas vinkkejä jakoon! 🙂

Mukavaa perjantaita kaikille, me lähdetään pian kentälle!

*kaupallisia linkkejä.

Lue myös

X