xenia's day

Hääkutsut ja muut häiden paperituotteet

Teksti: Xenia

PA050352

Häistä on jo kulunut jonkun verran aikaa, mutta muistot säilyvät mielessä koko loppuelämän. Juuri vähän aikaa sit saatiin kiitos-kortit lähetettyä ja nyt on häät niin sanotusti paketissa.

Meille oli jo alusta asti aika selvää se minkälaista tyyliä halutaan hääkutsuihin ja muihin häiden paperituotteisiin. Laitoin viestiä muutamalle eri graafikolle, joista Makeadesign nousi ylitse muiden ja lähdettiinpä vielä kaiken lisäksi pieneen yhteistyöhön.

PA050379

Meidän suunnittelu lähti liikkeelle värimaailmasta, joka koostui harmaasta, vaaleanpunaisesta ja valkoisesta. Save the Date-kortit lähetettiin vuodenvaihteessa ja sen jälkeen keskityttiin hetken aikaa rakennusurakan viime hetkiin ja muuttoon, ennen kuin palattiin takaisin häiden suunnitteluun.

Kutsuja ja infoja alettiin suunnittelemaan keväällä ja samalla aloin myös kirjaamaan ylös meidän muita tarpeita häiden paperituotteisiin liittyen. Ainakin pöytänumerot, paikkakortit, ohjelma ja istumajärjestys ja lopulta vielä pienet kiitokset meidän pikkuisten lahjapakettien mukaan ja viimeisenä vaan ei vähäisimpänä, meidän kiitoskortit.
PA050372

Kaikki paperituotteet jatkavat sitä meidän toivomaamme linjaa ollen simppeleitä, elegantteja, mutta kuitenkin sopivan moderneja, juuri sellaisia kuin toiveena olikin. Makea Design itseasiassa lähetti mulle aina useamman vaihtoehdon eri tuotteesta, josta sit saatiin valita se meidän mieluisin vaihtoehto.

PA050354

Kiitoskorttien suhteen mulla ei aluksi ollut mitään visiota, mutta kävin kurkkaamassa MakeaDesignin eri töitä ja sieltä löytyi pari, joita yhdistelemällä saatiin tehtyä juuri meidän näköiset kiitokset. Pieniä kuvia kehikossa ja keskellä kiitos ja päivämäärä. <3

20160813-_W8U7667

Paikkakorteissa oli harmaa reunus ja toisella puolella oli nimi ja toisella puolella meidän nimet ja hääpäivä. Tuossa muuten näkyy myös noi pienet rasiat, joka tehtiin jokaiselle vieraallemme. Palkittiin itsemme aina lasillisella kuohuvaa kun oltiin ensin väännetty näitä kaasoni kanssa tuntikaupalla. Ensi vuonna toisin päin!<3

20160813-_W8U6402

Pöytänumerot ovat nekin hyvin simppelit ja toimivat mun mielestä hyvin noissa Ikean todella edullisissa kehyksissä, jotka eivät vie juuri mitään tilaa. Muutenkin on sanottava, että mun mielestä Ikea on loistava paikka hankkia hääkoristeita, ne oli siellä huomattavasti edullisempia kuin monessa vuokraamossa ja mikä parasta, voin lainata näitä eteenpäin ystävilleni tulevaisuudessa heidän juhlissaan ja häissään. Kynttiläkippojakin kun taitaa olla se 40kpl.

20160813-_W8U6277

Me käytiin ihan vartavasten hakemassa herkut Brunbergin makeistehtaalta ja mies päätyi valitsemaan tryffeleitä sekä valkoisena että klassisena sinisenä versiona. Jos ette ole koskaan maistanut, en voi kuin suositella. Etenkin noi Monan kuvaamat valkoiset ovat niin herkullisia!

14012718_10154564413043949_233500813_o-2

Sellaiset paperituotteet löytyi meidän häistä ja niillä kiedottiin koko juhla yhteen. Näiden lisäksi oli vielä se pöytäjärjestys, mutta se jääköön salaisuudeksi ihmisten nimien takia. 🙂

Ja loppuun vielä pieni tarjous kaikille tuleville morsiammille: MakeaDesign tarjoaa teille lukijoille -10% alennuksen uniikkien hääkutsujen suunnitteluhinnoista. Tarjous voimassa marraskuun aikana tehdyille tilauksille. Hinnastoja ja lisätietoja suunnittelusta voi tiedustella osoitteesta info@makeadesign.fi Alennuksen saa mainitsemalla yhteydenoton yhteydessä mun blogin nimen! 🙂

Yhteistyössä MakeaDesign

X