Xenia's day

Haalarissa

Teksti: Xenia

sisältää kaupallisia linkkejä.

Terkkuja täältä sairastuvalta. Pientä flunssaa pukkaa pojalle päälle ja minä ja tyttö vähän nuhaisena, joten päätin pitää kummatkin kotona. Poika menikin jo päikkäreille, joten tyttö alkoi piirtämään ja minä otin hetkeksi koneen syliin. Hän on nyt tässä käynyt vajaan minuutin välein näyttämässä piirtustustaan, jossa on tähän mennessä pulkka, rattikelkka, rullaluistimet, pyörä ja ties mitä. Hän aina tulee mun luokse paperin kanssa ja esittää arvoituksen tyyliin: ”Rullat jalkojen alla ja aurinkoisena päivänä tehdään näin ja pyörii sit ympäri olohuonetta mukamas rullaluistellen”. Lapset<3

Mä päätin hemmotella itseäni näin flunssaisena päivänä ja tein herkullisen kananmuna-avokado-tomaatti-voileivän aamupalaksi, mutta ennen kuin huomasinkaan, oli flunssainen poika kiivennyt syliin ja ryhtynyt sitä syömään. Eihän hänelle voi sanoa ei. Jotenkin meihin on varmaan rakennettu sisään, että etenkin sairaana lapsen on saatava syödä just sitä mitä mieli tekee ja jos se on avokado,tomaatti ja kananmuna, niin sopii mulle!<3 Poika on kyllä tullut muhun tuon ruokahalunsa suhteen. Perusflunssassa ei sitä menetä, siinä missä esimerkiksi tyttäremme ei juurikaan ruokaan koske jos hän on vähänkin kipeänä.

Ruuasta liikuntaan, sillä on kyllä sanottava, että tuo tone it up -appi on mun makuuni paljon kivempi kuin Kaylan appi. Tässä on niin paljon valinnanvaraa ja monipuolisuutta, ettei aika pääse käymään tylsäksi. Olenko mä nyt tehnyt sitä ehkä nelisen kertaa viikossa, muta yleensä ehkä 20 minuuttia maksimissaan per kerta. Tosi hyvä ja hinnaltaankin parempi, voin omalta osaltani yhtyä monien suosittelijoiden joukkoon!

Mulla oli yhdet asukuvat varastossa, näissä molemmissa potentiaalia ensi viikonlopun reissulle. Haluan nimittäin ehdottomasti pukeutua molempina iltoina tavallista paremmin, kerta sen verran harvoin näin pääsee tekemään. Varattiin jo etukäteen hyviä ravintoloita ja sen lisäksi ohjelma on täysin vapaata. Käyskentelyä, ihmisten katselua ja joulumarkkinoita sunnuntaina. Ai että, siitä tulee kyllä niin kivaa.

PB140444PB140441PB140442PB140464PB140461musta jumpsuit täältä / viininpunainen täältä

Tänään yritän saada tehtyä vielä muutaman jutun ensi viikolta pois, mutta muuten ajattelin itsekin yrittää ottaa aika iisisti, että tämä flunssanpoikanen lähtisi pois. Onneksi tosiaan vaan tällainen kevyt versio kyseessä, mutta harmi sinänsä kun olimme ajatelleet tänään mennä influenssarokotetta ottamaan koko perhe, mutta taidan siirtää tätä viikolla. Mitenkään kantaa ottamatta uutisiin siitä, ettei tätä rokotetta kannattaisi ottaa flunssaisena, en kuitenkaan halua poikaa raahata sinne pistettäväksi jos on jo muutenkin kurja olo. Parin päivän viiveellä ei ole niin väliä!<3

Nyt meen tekemään hunaja-inkivääri-sitruuna teetä ja nappaan sinkkiä ja extra c-vitamiinia napaan. Sit teen jotain hyvää ja lämmintä lounaaksi. Ehkä tomaattikeittoa tai vastaavaa..

Ihanaa tiistaita kaikille!<3

X