Yleinen

Häämatkaan valmistautumista

16.8.2016 Teksti: Xenia

P8160123

Ensinnäkin, kiitoksia suuresti onnentoivotuksista! Miten kauniita sanoja sainkaan lukea teiltä, olette upeita!

Meidän häähuuma jatkuu huomenna aamulla kun otetaan nokka kohti Helsinki-Vantaata ja lähdetään Hvarin saarelle Kroatiaan viikoksi. Vitsit miten ihanaa nyt kun tässä on ollut melkoista härdelliä häiden ja grillibileiden yhteydessä. Aivan ihanaa ollut kun enkkuvieraat saattoivat olla Suomessa vielä häiden jälkeenkin, mutta se kostautui lyhentyneinä yöunina ja väliinjääneinä päikkäreinä (viime viikolla ei uni oikein tullut!! :D).

Tänään aamusta hyvästeltiin vieraat, vietiin tyttö päiväkotiin ja mentiin pankkiin jonottamaan tuhannen muun ihmisen kanssa. Halusimme vaihtaa hieman rahaa matkaa varten ja käydä sen lisäksi hakemassa muutama matkakokoinen juttu mukaan, isompia kun ei oikein viitsi eikä kannatakaan raahata. Sen lisäksi olen istunut koneella ajastaen muutamia postauksia matkan ajalle ja samalla miettinyt että mitä ihmettä sitä pakkaisi mukaan. Aina sama homma matkan lähestyessä!!!!

Ai että, olen kyllä niin innoissani. Ensimmäistä kertaa tyttäremme syntymän jälkeen saamme mieheni kanssa olla ihan kaksin, syödä juuri niin pitkään kuin haluamme ja nukkua joka päivä vaikka kymmeneen jos siltä tuntuu (as if, mistä lyödään vetoa että olen ylhäällä joka päivä klo 7?!?!). Tänään aamuna sanoin tytölle että mamma ja daddy on lähdössä pienelle lomalle ja että hän pääsee viikon seikkailulle mummun ja vaarin kanssa kunnes me tulemme takaisin ja hänellä oikein silmät kirkastui ja sanoi vaan että mennään heti nyt. 😀 Tosin, he kylläkin tulevat asumaan tähän meille eli sikäli helpompaa sekä koiralle, että tytölle joka saa sit nukkua omassa sängyssään ja syödä omalla tuolillaan jne. Ikävä tulee ihan varmasti, mutta sithän onkin aivan ihanaa tulla kotiin virkistäytyneenä.

Nyt lounasta napaan ja sit pitäisi käydä täyttämässä jääkaappi ja bensatankki sekä hakemassa pari pakettia postista ennen kuin haen tytön kotiin. Meillä on illasta tulossa oikein jonoksi asti isovanhempia käymään, joten haluan saada kaiken tehtyä sitä ennen!

Mutta siis, livenä jälleen viikon päästä, puhelin kylläkin messissä, joten instaan varmasti päivittyy tämän viikon aikanakin. Mut löytää sieltä nimellä xeniasday.

Mahtavaa tiistaita teille kaikille!<3