Xenia's day

Juhlamekon mallailua

Teksti:
Xenia

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

P9080292 P9080275 P9080278

mekko: Ralph Lauren

Meillä on nyt viikonloppuna hääjuhlat Englannissa ja sitä myöten piti tietenkin katsastaa vaatekaapin uumeniin mekon osalta. Noh, sellaista ei nyt omasta vaatekaapista löytynyt, mutta mikä tuuri kävikin kun iskin silmäni tähän kaunokaiseen 60%:n alerekissä. Ostin tämän siinä mielessä vähän sokkona, että synnytyksestä oli vasta kuukausi, mutta materiaali antaa tosi paljon myöten ja koon puolesta nappasin kahdesta hyvästä sen pienemmän, jotta mekko ei palautumisen jälkeen jäisi liian väljäksi, sen verran kaunis se nimittäin on.

Nyt on vaan kysymysmerkkinä enää asusteet. Mietin sitä pientä Chanelin woc:ia ja jotain mustia mukavia korkoja ja balleriinoja varuiksi. Ei varmaan voi mennä mustilla asusteilla pieleen? Nyt vielä harkinnassa se oikea huulipuna tähän mekkoon. Kuviin kokeilin tuota pinkkiä, mutta ehkä mun klassinen huulimeikki toimisi hyvin kun ajattelin kuitenkin korostaa silmiä ja ehkä leikkiä jopa irtoripsitupsuilla. Tämä suunnitelma mulla on ollut kyllä aikaisemminkin, mutta olen sen skipannut kun on yllätysyllätys jäänyt oma valmistautuminen viimeiseksi. 😀

Mitäs te tykkäätte? Oletteko te sitä mieltä, että tällainen samaa sävymaailmaa jatkava pinkki huulipuna toimisi sellaista klassista ”huulten omaa” sävyistä huulimeikkiä paremmin? Minähän siis jo googlettelin purple dress:iä ja ties mitä vain nähdäkseni mitä sävyä violetin mekon kanssa yleisesti huulille laitetaan. Noh, arvata saattaa, että niitä vaihtoehtoja löytyi tuhat ja yksi ja olen edelleen kysymysmerkkinä. Ehkä siis katson vaan fiiliksen mukaan, en kuitenkaan halua korostaa sekä silmiä, että huulia, muuten tulee omalla kohdalla liian tunkkainen fiilis.

X