Nyt olisi hyvä diili tiedossa. Nimittäin Cityklinikka tarjoaa tällä hetkellä hampaiden laservalkaisua 100 €:lla normaalin 250 €:n sijaan. Itsekin tästä kiinnostuin ja klikkasinkin saman tien tämän hampuleiden valkaisun ostoskoriin.

Hoito toteutetaan laservalolla siten, että ensin pistetään geeliä hampaisiin. Samanlaisessa valkaisussa olen ollut ennenkin ja olin todella tyytyväinen tulokseen. Tulos on kestänyt noin kaksi vuotta, eli kovin usein ei valkaisua tarvitse uusia. 🙂 Cityklinikan sivuilla oli ennen ja jälkeen kuvia:

Mulla vaaleni samaisella systeemillä viimeksi todella paljon eli siinä mielessä voin suositella. Nyt siis lähiaikoina tämä tyttö valkaisee hampulinsa kunhan lahjakortti tulee kotiin:

Tämä tarjous ilmaantui kyllä hyvään aikaan kun olen valkaisua jahkaillut jo vaikka kuinka kauan. 🙂 Jos teitä kiinnostaa valkoisemmat hampaat, niin alennetun valkaisun ostosivulle pääsette TÄSTÄ

Nyt vihdoin sen leffan pariin. Tässä tulikin mutkia matkaan. 🙂 Mä olen superhyvällä tuulella, tekisi mieli vain hyppiä ja pomppia. Heti kun on lisännyt urheilun määrää, energiatasotkin on ihan huipussaan (J parka):D

sisältää mainoslinkin.

Lue myös

X