P1170624 P1170619 P1170610 P1170620

poncho: The White Company (tämä)

pooloneule: Make Way (*tämä)

tekomokkaiset treggingsit: H&M Mama

kengät: Timberland (*nämä)

laukku: Miu Miu

huivi: Mulberry

kello: Tommy Hilfiger

Tämän ponchon avulla olisin voinut peitellä raskautta varmaan helposti yli puolivälin. Eri juttu sit se mitenkä porukka reagoi jos jokaisessa asukuvassa ja aina missä tahansa liikkuessa olisi sama harmaa neuleponcho ja mukavat housut jalassa.

Ponchon sain joululahjaksi anopiltani ja on ollutkin käytössä sen jälkeen paljon! Malli on täydellinen, väri aivan ihana, se on helppo pujottaa päälle ja lämmittää kivasti. Täydellinen vaatekappale nyt raskauden aikana, mutta myös sen jälkeen, tässä kun ei ole venymispelkoa neulepuseroiden lailla!

Tänään lyö pää aivan tyhjää tai oikeastaan poskiontelot on niin täynnä jotain ylimääräistä että on vähän kurja olla. Pitänee jatkaa eilistä ja toissapäiväistä linjaa ja vetää paljon c-vitamiinia ja hunajaa, jos se nyt tästä vaikka lähtisi. Olen muuten nyt lapsen päivähoidon myötä hoksannut ihan uuden asian. Aina ennen koin flunssan sellaisena kokonaisvaltaisena juttuna. Oli kurkku kipeä, pää kipeä ja kova nuha ja yskä, kaikki vuorollaan. Nykyisin kuitenkin tulee näitä lyhyitä nuhajaksoja varmaankin juuri päivähoidosta eli mitään muita oireita ei ole kuin se nuha. Mieluummin ottaisin yskän tai kurkkukivun kun tällä tavalla ei tunnu saavan happea ja tietty ei raskauden vuoksi suositella mitään nenäsumutteita paitsi sellaista kauheeta suolaliuosta mitä tyttäreni käyttää. Kokeilin sitä kerran ja nyt ymmärrän varsin hyvin miksei tyttö siitä tykkää.

Tänään siis paljon nesteitä ja terveellisiä ruokia ja kyllä tää tästä vielä lähtee viimeistään huomenna pois. Usko on todella kova! 😀

Palaillaan siis toivottavasti paremmissa voimissa. Mitäs te muuten tykkäätte tästä ponchosta?

*kaupallinen linkki

X