Xenia's day

Haussa Crossbody -mallinen laukku ruskean / beigen sävyissä

Teksti: Xenia

Mulla on ollut jo pidempään kaapissa ruskean/beigen sävyisen laukun mentävä aukko. Itseasiassa tällä hetkellä käytän aikalailla tasan kolmea laukkua. Harmaata Fendiä, klassista mustaa Chanelia ja mustaa Chanel Wallet on Chain laukkua. Näiden lisäksi tietokone kulkee isommassa laukussa, mutta noin yleisesti en juurikaan käytä mitään muita laukkuja.

Miksi sitten ruskea/beige?
No siksi, että usein haluaisin beigen/harmaan takin kanssa jonkun lämpimänsävyisen laukun ja tokihan vaihtelukin virkistää. Vaikka vaihtoehtoja on vaikka muille jakaa, on sen täydellisen löytyminen kuitenkin huomattavasti oletettua hankalampaa. Nämä nyt kuitenkin miellyttää silmää ja pohdinkin täällä jatkaako sen täydellisen etsintää käytettyjen laukkujen puolelta vai lähteäkö pyörimään nettikauppojen maailmaan.. Osaa löytyy uutena ja osaa ei..

laukkuja

Oikealla ylhäällä oleva Fendin laukku miellytti silmää todella paljon värinsä puolesta. Se on aikalailla täydellinen ruskea jos multa kysytään. Chanelin klassikot etenkin Chevron tikkauksella miellyttää, mutta en halua sitä beigeä sävyä, mikä mulla on ollut, vaan joko tummemman ruskean (tan) tai aavistuksen harmaan taittuvan taupe sävyn. Itseasiassa seuraamallani sivustolla oli todella kaunis klassinen Chanelin laukku myynnissä nimenomana taupe-sävyssä, mutta se oli kooltaan Jumbo, joka nyt jälkikäteen kuvista katsellen on mulle liian reilun kokoinen (mulla on ollut Chanel Classic Flap jumbo beigenä).

Alhaalla ja vasemmalla ylhäällä on uusin ihastukseni, joka ei saa oikeutta tuossa vaan nimenomaan crossbodynä. Kyseessä siis kohtuu uusi malli Chloe merkiltä. Todella kaunis laukku.

Viimeisenä vaan ei vähäisimpänä vaihtoehtona mulla olis LV:n Pochette Metis, jota ei kuitenkaan ihan noin vain osteta. Jos jollakulla tämä on ja haluaa sen myydä niin laittakaa mulle viestiä. Paria olen silmäillyt seuraamillani sivustoilla, katsotaan mitä käy. Tämähän on käytännössä loppuunmyyty monesta paikasta, joten nyt monet myyvät omaansa uutta kalliimmalla. Tietysti ihan fiksua, mutta oma järki ei anna siihen myöten kun jossain vaiheessahan tuo buumi menee ohi. Mieluummin laittaisin sit rahani johonkin missä arvo säilyy satavarmasti kuten vaikkapa klassiseen Chaneliin.

Hitsit että on vaikeeta. Mitä mieltä te olette?

Mistä lyödään vetoa, että tässä menee vuosi ennen kuin päädyn johonkin lopputulokseen.. Olisi niin tyypillistä.

Lue myös

X