Xenia's day

Hei ihanat!

Teksti: Anna.fi

Huh, onpas vaikeaa olla pääsemättä tänne melkein vuorokauteen! Bileet venyivät vähän munkin osalta ja kotiuduin vasta neljän pintaan.. 😀 Aamulla yritin tulla heti tänne, mutta minä tahvo unohdin, että meillä on sähköt poikki kolme tuntia. Huomasi muuten kuinka riippuvainen sitä onkaan sähköstä kun koneen laturi oli yllättäen tyhjä, eikä ruokaakaan voinut tehdä. Yritin sit tulla J:n koneella bloggailemaan, mutta eihän se samperin nettikään toimi ilman sähköä.. 😀 Eilen oli tällainen varustus kun käväistiin töistä pikaisesti lounaalla..

Ja tältä näytti herkullinen broileripyörykkä lounaani..

Eipä paljoa tarvinnut kituutella, kun söin samperi eilen niissä juhlissa itseni ihan ähkyyn kaikista herkuista, ja sit kävin vielä kaverin kanssa aamuyöstä pizzalla.. Perus.. 😀 Tänään aamusta kilahti postiluukusta postilappu, ja lähdettiinkin hakemaan sieltä hyvinkin mieluisaa pakettia.. Tällaista oli päällä..

Huivi ja farkut, sekä baltsut hennesiltä, paita Gant jakku Zara ja lompakko Michael Kors. Ja arvatkaas mitä sieltä paketista kuoriutui.. Nimittäin tämä..

Eli Nikonin D3100 Järkkäri. Vitsit en malta odottaa, että pääsen kuvailemaan tolla eli toivottavasti akku latautuu nopeasti. Olen kuullut ja lukenut tästä kamerasta pelkkää hyvää, joten lupaan, että viikonlopulta tulee paljon kuvia! 😀 Villiinnyin muuten täysin Hennesillä. Siellähän on alkanut sellainen bikini kamppanja, jossa erinäisiä ala- ja yläosia saa 4,95 kappale.. Katsokaas mitkä päätyi mun kaappiin.. 🙂

En edes kokeillut noita siellä, mutta äsken kokeilin ja aivan ihania ovat kaikki! 🙂 Onko teillä jo alkanut täydellisten bikinien metsästys? Mitä muuten olette antamassa äideillenne lahjaksi äitienpäivänä? Mä en oikein keksi mitään hyvää niin saa antaa vinkkejä! Olen nimittäin lähdössä viikonlopuksi Porvooseen pitkästä aikaa, joten pitäisi nopeasti keksiä jotain. Mitä muita viikonloppusuunnitelmia teillä on?

Lue myös

X