xenia's day

Heiheihei!!

Teksti: Anna.fi
Tuntuupa hyvältä olla takaisin bloginkin parissa. Vaikka melkein jokaisena päivänä internettiin eksyinkyin, jäi suuri osa blogiin liittyvistä työjutuista loman jälkeen tehtäväksi. Niinpä päätin herätä tänään hyvissä ajoin ja antaa S:n jäädä nukkumaan, kun otin koneen esiin ja aloin hommiin.

Meillä on takana päin aivan täydellinen loma. Tuli löhöiltyä ja oltua aktiivinen sopivassa suhteessa. Mä oon tällä hetkellä taas vaihteeksi niin täpinöissäni, että oksat pois.

Voin suositella kaikille Korfua. Saari on tähän asti näkemistäni Kreikan saarista ehdottomasti kaunein ja  hinnatkaan eivät ole pahat, jos sinne haluaa matkustaa. Me majailtiin Agios Gordioksessa, joka on suloinen pikkukylä saaren länsirannikolla. Monet muut nuoret suuntasivat Kavokseen, joka on kuulemma aivan karmea bilekaupunki. Eilen naurettiin kun palailtiin lentokentälle, sillä siellä (ainakin t-paitojen perusteella) lomailleet näyttivät siltä, että tarvitsisivat toisenkin loman siihen perään. 😀

Anyway, yksi paikka mihin mulle vähän iski kateus on Paleokastritsa, joka sijaitsee sekin saaren länsirannikolla. Maisemat on aivan henkeäsalpaavan upeat; monesti pysähdyttiinkin meidän vuokra-auton kanssa vaan katsomaan maisemia (aka kun oltiin jotenkin vahingossa päädytty itärannikolle, vaikka meidän piti ajaa länsirannikkoa ylös. Se niistä navigointitaidoista.). Paleokastritsaan päädyttiin, sillä siellä sijaitsi Achilleon Diving Center, jonka kautta minäkin tein ensimmäisen sukelluskurssini. Mutta ei siinä kaikki, ranta on siellä aivan mieletön ja täytyy myöntää, että mulle iski pieni hotelli- ja rantakateus parin päivän aikana.

Me oltiin Agios Gordioksen Panorama hotellissa, josta oottekin nähnyt jo muutaman kuvan meidän parvekkeelta otettuna ja tässä vielä virkistykseksi kuvaa hotellin poolilta.

Panorama hotelli on 3:n tähden hotelli, mutta kuten Tripadvisorista jo luettiin, palvelu on aivan ensiluokkaista. Huoneet on todella peruskauraa, mutta siisteys on täysi kymppi ja maisemat parvekkeelta aivan henkeäsalpaavat. Pooli on hyvä, aurinkotuoleja sopivasti ja hotellin omistajapariskunta ehkä suloisin ikinä. Meidän matkan ajaksi tuo hotelli maksoi naurettavat 178 €, joten voitte kuvitella kuinka tyytyväisiä me oltiin tuohon. Tosin, tsekkasin, että myöhemmin kesällä hinnat on huomattavasti suuremmat, mutta jos olette menossa Korfulle omatoimimatkalle, suosittelen lämpimästi tsekkaamaan, josko täältä löytyisi huonetta! 🙂

Nyt alan hörppimään kahvia, vastailemaan teidän kommentteihin ja sähköposteihin. Mahtavaa tiistaita kaikille! 🙂

Lue myös

X