Xenia's day

Heipähei!

Teksti: Anna.fi
Herättiin tuossa tunti sitten ja nyt nautiskellaan aamiaista ja katsotaan telkkaria. Pohdittiin juuri, että minkä vuoksi sunnuntaisin ei tule televisiosta muuta kuin sisustusohjelmia? 😀 Tänään tekee mieli katsoa leffoja ja oleskella ja sen lisäksi hakea vintiltä talvivaatteita ja pari koristetta talveen. Tein eilen jo bannerin talveakin varten, enkä jaksa odottaa, että saan ottaa sen käyttöön.. 😀 Tässä aamiaistani..

Smoothieta, kananmunaa, kurkkua ja kahvia. 🙂

Mulle on tullut Cosmopolitan lehti jo aikoja, ja kauan on ollut tarkoitus vaihtaa sitä Trendiin tai johonkin muuhun, joka tarjoaisi vähän enemmän vaihtelua. Tällä kertaa selaillessani sitä pysähdyin tähän kohtaan..

Luin tän läpi ja tuli melkein tippa linssiin, niin totta se on. Itse ainakin arvostan miehessä juuri niitä piirteitä, joita omassa isässäni olen nähnyt, ja mummoni kerran sanoikin minulle, että J:ssä on paljon samaa kuin isässäni. Kaiken kaikkiaan iän myötä olen oppinut arvostamaan molempia vahempiani aina vain enemmän, ja saan olla kyllä kiitollinen heistä molemmista. Musta on selvästi myös tulossa tunteellinen hömppä kun herkistyn kaikesta tällaisesta, tämän piirteen olen perinyt selvästi äidiltäni. 😀

Nyt jatkan aamutoimiani, kivaa sunnuntaita! 🙂

Lue myös

X