Xenia's day

Heipähei

Teksti: Anna.fi
Tällä kertaa ei ihan tärpit osunut kohdilleen. Toivotaan siis, että mun sepustuksissa on järkeä edes sen viiden pisteen edestä. 😀 Tässä nyt ihan ensimmäiseksi päivän asua..

paita: Zara
farkut: H&M
kengät: Aldo
laukku: Coccinelle

Mulla on muuten tarkoituksena tuossa kohta puolin kun kerkeän ja jaksan, laittaa noista saappaista toinen väri myyntiin. Mulla on samat saappaat mutta konjakin värisenä ja olen käyttänyt niitä ehkä kymmenen kertaa. :/ Mun laukkujen ja kenkien matchaamispakkomielle on ottanut musta vallan, enkä tiedä pääsenkö siitä koskaan yli. 😀 Mustien kenkien kanssa voin käyttää minkä värisiä laukkuja vaan, mutta auta armias jos on jonkun toisen väriset kengät, niin hankalaksi menee.. 😀

Vähän muita kuvia päivältä..

Xeni se on kynsilakkaa, ei sormilakkaa. 😀 Mutta hei, mulla on kynnet ja olen niistä ylpeä. Säälittävää ehkä, mutta te jotka olette pureskelleet kynsiänne koko elämänne, tiedätte varmasti mitä tarkoitan. Mulle on suurinpiirtein ollut saavutus se, että joudun leikkaamaa saksilla kynsiäni, hahah! 😀 Tällä kertaa lakan sävy on 33 (lumoojatar).

Käytiin myös Stockalla etsimässä yhtä move peliä, ja siinä samalla ostin uuden saippuapullon rikkomani tilalle ja vaihtomaton kylppäriin..

Nyt mun pitäisi alkaa tekemään Word asiakirjaa, johon keräilen kaikki reseptit ja ainekset viikonloppua varten, jppii!

Kivaa iltaa sinne kaikille! 🙂

Lue myös

X