Vihdoinkin pääsin kotiin! Aivan ihanaa oli vaihtaa oloasu päälle ja laittaa vesi kiehumaan teetä varten. Kurkku tuntuu vähän karhealta, mutta voipi johtua vaan väsymyksestä tämä flunssainen olo..Käväistiin lounastamassa unicafessa, jossa herkuttelin kalapyöryköillä..

Takki on Hilfigerin, kengät Aldon, laukku Armani Exchangen, huivi Burberryn ja hanskat Palmrothin. Käväisin kesken päivän tekemässä luentokuulustelun, joka meni hyvin..Tässä sai käyttää apuna lakikirjaa, joten jos oli lukenut, osasi etsiä oikeasta paikasta.. 🙂

Mun pitäisi varmaan pikkuhiljaa päästä tosta juuri kirjoittamaan oppineiden käsialasta. Puolustuksekseni täytyy sanoa, että mulla on aina kiire joka paikkaan, kuten myös tentissä (pois sieltä.. :D). Iltapäivällä alkoi väsy painaa, joten nappasin vähän jotain piristävää iltapäiväkahvin seuraksi..

Ennen kotiin pääsyä jouduin vielä käymään kaupassa, ja ajattelin, että voisi olla hauskaa kuvata ostoskassin sisältö..

Nyt yritän rauhottaa itseni tästä ylikierros tilasta.. Onko muita samanlaisia, jotka tuntuu käyvän kiireellisen päivän päätteeksi ylikierroksella. Muuten voisi lenkki olla hyvä idea, mutta nyt en kyllä lähde ihan jo vain tuon ilman takia. Nyt siis tällaisella rentoilumeiningillä..

Taidanpa ankkuroitua tuohon sängylle ja rekrytoida J:n tekemään jotain hyvää kun tulee kotiin! 🙂 Ihanaa iltaa kaikille <3

X