Xenia's day

Heippa!

Teksti: Anna.fi

Nyt on käyty salilla ja kaupungilla pyörimässä ja kerkesinhän mä tuossa jo sushiateriankin vetäistä. Tänään on ollut kiva päivä, sellainen rento meininki ja hikiliikunta siihen päälle teki terää. Napsaistiin muutama kuva luonnon valossa ennen Unicafeehen menoa..

Välillä paistoi aurinko ja välillä oli ihan pilvistä.. Perus suomi sanoisin.. 😀 Nyt seuraa kuvaa kaikkien aikojen  surkeimmasta ateriasta, ja sanottakoon nyt tähän väliin vielä, että tuo lautanen oli samannäköinen vielä sen jälkeen kun lähdettiin tuolta pois..

Se on jo melko hassua, että minä, joka pidän itseäni ruuan rakastajana ja melko kaikkiruokaisena ei saa ruokaa alas. Tuo hernekastike yhdistettynä noihin haalean lämpöisiin kasvis (Lue peruna) pihveihin sai aikaan huonon olon. Onneksi mentiin siitä etsimään sitä pyörän lukkoa stockalle niin sain paikattua ammottavaa vatsassa olevaa aukkoani jätksipallerolla. 😀 Äsken soiteltiin kaverin kanssa, et mentäiskö tänään vähän ulkoilemaan illalla. Nyt pitäisi käydä siis Alkossa ja viemässä eilistä leffaa Makuuniin, ettei turhaan joudu tuplahintaa maksamaan.. 🙂 Mitäs teillä on suunnitelmissa tänäiltana?

Lue myös

X