Xenia's day

Heipparallaa

Teksti: Anna.fi
Eilen oli hauska ilta ja teki kyllä ihan super hyvää mulle. Eilen oli jotenkin todella kärttyisä olo, mutta kyllä se ystävien seura teki tehtävänsä ja kaikki sressi jäi taka-alalle. Tänään pitääkin sitten taas paneutua kouluhommiin, mutta ei onneksi paljoa…Täytyy silti sanoa, että olen superiloinen, kun seminaari on ensi viikon jälkeen ohi, niin päästään taas sille perinteisemmälle lukemislinjalle. 😀 Ensi semman teen kyllä silleen, että keskityn pelkästään siihen, enkä tee muita kouluhommia samaan aikaan. Aiheen kun saa itse valita, niin silloin sitä kiinnostustakin pakertamiseen löytyy enemmän ja on ilo oppia jotain sellaisesta asiasta joka oikeasti kiinnostaa todella paljon.Oikiksessakin ei ole ihan hirveästi vapautta sen suhteen, että mitä sen kolmen ensimmäisen vuoden aikana tekee ja tietenkin myös niitä ei niin kiinnostavia juttuja löytyy väkisinkin. Onhan se ihan eri fiilis kun joutuu lukemaan jotain rehellisesti sanottuna tylsää opusta, joka toistaa itseään koko ajan.

Mietin muuten kerran sitä, että mistä johtuen lukemansa pokkarin juonen muistaa hyvin, vaikka lukisikin nopeasti? Kummasti sitä joutuu tekemään enemmän töitä kun lukee jotain muuta. Ehkä jos kaikki opiskeluun liittyvä kirjallisuus olisi kirjoitettu tarinan muotoon, olisi lukeminen vaivattomampaa ja hauskemaa.

Toinen juttu kirjoihin liittyen on se, että niihin pitäisi tehdä sellaiset ääninauhat. Miettikää kun voisi vaikka lenkillä kuunnella koulujuttuja. 😀 Varsinkin pääsykoekirjoihin voisi tehdä sellaiset,  siinähän vasta bisnesidea. 😀

Löysin muuten aamupalaa syödessäni uuden sarjan! Sellainen kun The only way is essex ja sitä esitetään ilmeisesti myös tv 5:llä. Mä olen maailman huonoin sarjojen katsoja ja lähinnä tuollaiset utopistiset muka ”tosielämä”-sarjat on kaikkein viihdyttävintä seurattavaa ja kaikkein parasta on se, että niitä voi seurata netistä juuri silloin kun itselle sopii.

Tänään siis enää muutama kouluhomma, ja loppu ilta kuluukin siis hömpän parissa.

ps. Sori melkoisen sekavasta ajatuksenkulusta. Väsymys tekee mut hysteeriseksi ja nauraan täällä edet silmissä kaikelle… 😀 No nauruhan pidentää ikää..

Kuvat weheartit.com sivulta. 🙂 On muuten aika hyä motto tuo live, laugh, love. Siinä tiivistyy kaikki tarpeellinen oikeastaan. Nyt kumminkin nauravaista ja iloista sunnuntaita sinne, me aletaan tekemään ruokaa. 🙂

Lue myös

X