Xenia's day

Heipsulivei!

Teksti: Anna.fi
Tämä päivä on mennyt nenä kirjassa kiinni, mitä nyt käytiin J:n kanssa lenkillä, ettei täysin nuuduta. 😀 Huomenna onkin tentti ja sen jälkeen enää pari päivää aikaa seminaarin valmiiksi saamiseen. Totesin juuri tänään lenkillä, että on parempi ottaa aina yksi etappi ja tentti kerrallaan, eikä miettiä kaikkea edessä olevaa, sillä silloin iskee stressi päälle.

Kohta ollaan tästä kertaamisesta valmiita ja sitten päätettiin ottaa aikaa rentoutumiseen eli leffan katseluun. Olen todennut itselläni sen viimehetken valmistautumisen huonoksi, sillä silloin yleensä hermostun, nukun huonosti ja menen tenttiin väsyneenä, joka ei ole paras kombo minun mielestäni..

Ollaan mietitty joulukuulle mun synttäreiden ajalle pidennettyä viikonloppua eräässä kauniissa kaupungissa, se voisi olla aika ihanaa! Vaikka aurinkoloma antaa sitä energiaa niin olisi tuollainen pienikin pako arjesta melkoisen rauhoittavaa ja varsinkin joulun alla. ;D

No nyt kumminkin seuraavan kappaleen kimppuun. J valmistaa tuossa juuri lihapasteijoita, joten on leffaeväätkin valmiina, nam!

Rentouttavaa syys-sunnuntaita sinne kaikille! <3 Laittakaa kynttilät päälle ja käpertykää sohvan nurkkaan viltin alle. 🙂

Kuvat weheart.it-sivustolta. 🙂

Lue myös

X