Xenia's day

Heissulivei!

Teksti: Anna.fi
Heippa pitkästä aikaa! Päivä on mennyt yhdessä hujauksessa ohi ja töiden jälkeen en ole muuta tehnyt kuin nettishoppaillut uuteen kotiin. Ollaan mietitty päämme puhki kaikkia sisustusideoita ja oli järjestys mikä hyvänsä niin muutama juttu pitää hankkia. Ensinnäkin tarvitaan sohvapöytä (sen mä olen aina halunut kun tykkään välillä syödä telkkarin edessä:D), pari mattoa, verhot ja ehkä yöpöytä (nimenomaan yksi koska sänky tulee todennäköisesti seinään kiinni). Sen lisäksi tietysti pientä tilpehööriä ja osan tilasin jo tänään.. 😉 Ensinnäkin hobbyhallista kaunis puuvillainen torkkupeitto sohvalle..

En tiedä miksei se antanut kuvaa isompana, mutta huovan nimi on dream jos haluatte käydä katsomassa hobbyhallin sivuilta..

Sen lisäksi klikkailin kotiin H&M:stä seuraavanalaiset jutut..

beigejä kylpypyyhkeitä ja valkoisen aluslakanan joka oikeasti pysyy hyvin paikallaan.. 😀

Lisäksi tarkoituksena oli ostaa pussilakanat, mutta tarvitsen teidän apua siihen. Mistä löytää parivuoteen pussilakanasettejä jos H&M:ää ei lasketa mukaan.. Nämä olisi olleet ihanat, mutta eihän niitä tietenkään tehdä sellaisena isompana versiona..

Lisäksi vielä pitää käydä hakemassa se gantin sininen tähtityyny, joka näyttää loppuneen lähes joka paikasta.. Kotijuttujen ohella hemmottelin viime viikolla itseäni näillä. Ovat meinaan tällaiselle surkean ääreisverenkierron omaavalle ihmiselle talvella lämpimin vaihtoehto.. 😉 Multa löytyy jo Emut eri värisenä, mutta äippäni sanoi Uggien olevan super lämpimät joten uskoin häntä. 🙂

Nyt kelpaa odottaa talvea! Mä en tiedä johtuuko se muutosta vai mistä, mutta mä en melkein jaksa odottaa niitä pimeneviä syysiltoja kun voi polttaa kynttilöitä uudessa tunnelmallisessa kodissa. Pahoittelut kun joudutte kuuntelemaan mun täpinöintiä, mutta tällainen höhlä mä olen kun olen innoissani. 😀 Nyt jatkan sohvapöytien ja yöpöytien kartoittamista ja sitten nukkumaan ajoissa. 🙂 Mitäs te olette tänään puuhailleet? 🙂

Lue myös

X