Mulle meikki ja etenkin hyvin luonnollinen sellainen on pieni tapa piristää itseäni. Vaikkei mulla mitään sen kummempaa ohjelmassa olisikaan, laitan hyvin usein silti edes jotain pientä meikkiä kasvoille. Tämän muistan muuten auttaneen myös vastasyntyneen kanssa kun taisteli sitä nyt jälkikäteen muisteltuna melkoista väsymystä vastaan.

Meikkityylini on todentotta muuttunut vuosien varrella. Nykyisin suosin todella luonnollista meikkiä ja juhlaan saatan lisätä hieman tummempaa luomiväriä, ja jos oikein hurjaksi ryhdyn, ehkä jopa muutaman yksittäisen irtoripsen. Mutta sitähän se meikki parhaimmillaan ainakin omalla kohdallani on. Korostamassa niitä omia piirteitä, eikä peittämässä niitä.

P2160145 P2160158

 
Bare Minerals illuminating primer sisältää pienen pientä kultahippua ja on täydellinen primeri heleään meikkiin! Meikkivoiteena käytän 50/50 sekoitusta *Lumenen Invisible Illuminatiojn Instant Glow Beauty Serum -voidetta ja *Longwear blur meikkivoidetta sävyssä 2. Lisään lopuksi vielä poskipäille ja nenänvarteen *Lumenen Invisible Illumination instant illuminizer voidetta ja pohjameikki on lähes valmis.
 

Silmien alle vielä vähän Lorealin True Match Concealer sävyssä Vanille ja sen jälkeen siirryn varjostusten pariin. Käytössä mulla on jo pitkään ollut Smashboxin contour paletti jonka tummempia sävyjä sekoittelen ja lisään poskipäiden alle ja kasvojen sekä nenän sivuile. Poskipunana mulla on Lumenen Nordic Nude Light Reflecting Blush sävyssä 3 ja lopuksi lisään vielä aavistuksen jauhemaista kuultoa MAC:in Mineralize Skinfinish Soft & Gentle sävyn muodossa.

Kulmiin tutuksi tullutta Anastasia Beverly Hilsin Brow Wiz kulmakynää sävyssä Medium Brown. Silmien meikkaamisessa mulle on muodostunut tavaksi jo ihan nuoresta pitäen lisätä ylärajaus sieltä ripsien alapuolelta ihan ripsien tyveen ja alhaalle lisään yleensä vaaleaa nudea, joka tuo kirkautta katseeseen. Viime aikoina näiden virkaa on suorittanut *Lorealin Superliner rajaustussi mustana ja *Lorealin infallible Gel Grayon sävyssä Uptown beige. Ripsivärinä olen käyttänyt jonkun aikaa luonnollisen lopputuloksen saavuttamiseksi *Lorealin Volume Million Lashes ripsaria, mutta muutama päivä sitten kokeilin uutta ripsaria, joka voittaa monet aiemmat ripsivärini mennen tullen, siitä tulossa juttua vielä!

P2160167

Viimeisenä vaan ei vähäisimpänä huulimeikkini, joka on sekin hyvin luonnollinen. Clarins Lipliner Pencil sävyssä nude beige, MAC:in Cremesheen Fanfare -huulipuna sekä NARS:in huulikiilto sävyssä Super Orgasm.

P2160175

Tämän meikin tekemiseen menee vajaa 10 minuuttia eli hyvin pienellä päästään. Niinä päivinä kun en meikkaa ollenkaan olo on muutoinkin usein hyvin ”vetelä”. Jotenkin se vaikuttaa mulla mielialaan ja luo hyvän fiiliksen koko päivään. Niinpä taidankin siis tämän jälkeen tehdä pikaisen meikin ennen kuin lähdetään tytön kanssa päivän rientoihin. Ensin koiraa ulkoiluttamaan, sit kauppaan ruokaostoksille. Mukavaa ja aurinkoista tiistaita teille kaikille! 🙂

*-merkityt tuotteet saatu blogin kautta.

Lue myös

X