Xenia's day

Hello!

Teksti: Anna.fi
Täällä sitä taas istutaan kohtuullisen silmät ristissä meiningillä. Tällä hetkellä naamarin edessä on muun muassa tällaisia juttuja..

… ja pänttäilen tällä hetkellä näitä kalvoja..

Enkö olekin hienosti järjestänyt kansioittain kaiken? Tää on just tätä tärkeetä siinä lukemisen keskellä?! 😀 haha, mutta siis, yritän nyt opetella tätä kirjanpidon jatkokurssin sisältöä tekemällä vanhoja tenttejä, ja katsomalla vasta sitten vastaukset. Yksi tehtynä (merkkasin sen punaisella) ja muutama jäljellä. Voi video sentään, kaipa sitä pitäisi palata näiden pariin, mutta kaikki muu kiinnostaa tällä hetkellä enemmän. Olen pessyt pyykkiä, astioita, ripustellut pyykkiä, siistinyt tavaroita paikoilleen ymymym. Jännä, miten sitä onkaan ihan eri tavalla intoa tällaisiis arkisiin askareihin kun olis muuta (ja tärkeempää) hommaa..

Salilla käynti ja lenkkeily on ollut mulle alkuviikon ajan ainut kontakti ulkomaailmaan. Odotan melkein innolla sitä, että huomenna pitää mennä aamusta koululle. Hei, saa pistää ihan normaalit vaatteet päälle sen sijaan, että rönttöilen täällä tukka likaisena nutturalla, ilman meikkiä ja rillit päässä. 🙂

Pakko silti näyttää mun eilisen ja tän päivän herkkulounaat, hyvä ruoka kun on ainakin mun osaltani yksi hyvä keino piristää päivä kun päivä..

Mums, oli todella hyvää, varsinkin kun vetäisin tän viimoisen annoksen salin jälkeen! 🙂

Nyt ihan oikeasti takaisin hommien pariin, tosin Leijonan luola tulee tunnin päästä, se on ehkä pakko katsoa, kuten varmaan kymmenen muutakin random jaksoa sen jälkeen. 😀 Kivaa iltaa teille!

I’ve been studying at home and I have to say, that I’m waiting for tomorrow cause I have an opportunity to wear something else than my jumpsuit and I can even put some make up on. I still have to read today, wish me luck! Have a nice evening!:)

Lue myös

X