Yleinen

Hellohellohello

Teksti: Anna.fi
Moikkamoi! Täällä mä hääräilen ja yritän valmistautua S:n Suomeen tuloa varten. Huomenna nähdään puolenpäivän maissa ja vitsit kuinka innoissani mä olenkaan. Mua melkein jännittää, mutta hyvällä tavalla kumminkin. Koko päivä on mennyt ystävän kanssa laiskotellessa ja herkkuja syödessä. Eilen oltiin illalla ulkoilemassa, super hauskaa oli, kuten aina tämän neitosen kanssa.

Oltiin ensin mun luona, josta painuttiin ystäväni luo ja sieltä kaupunkiin. Syötiin tällaista herkkuruokaa, joka on aina vain yhtä hyvää!! 🙂

Mä syön fetasalaattia ihan tuhottoman usein, mutta ystävältäni opin kikan laittaa joukkoon myös pestoa. Vie muuten kielen mennessään, kokeilkaa ihmeessä! 🙂

Jälkkäriksi mansikkaiset ”coctailit”, todella makoisia nekin! 🙂

Vähän olisi vielä puunattavaa ja töiden tekoa ja sitten unta kaaliin, että oon huomenna pirteä. Lattian laittokin on nyt järkässä kun veljeni tulee S:n kanssa sitä ensi viikonloppuna tekemään, en malta odottaa! Anyway, ajattelin tulla toivottamaan teille kauniita unia ja kiittämään mielipiteistänne tuohon eiliseen postaukseen. Kyseinen henkilö laittoi samantien viestiä ja sanoi lopettavansa tämän nyt. Asia siis hoidossa nyt, onneksi näin.

Ensi viikolla meillä on luvassa huiman kivoja juttuja. On mökkeilyä ja muita aivan mielettömiä juttuja, joita ollaan suunniteltu jonkin aikaa jo. Viikonloppu sitten täällä ja seuraavan viikon alussa käymään isäni mökillä. Ihanaa päästä esittelemään S:lle järviä ja saaristoa, ne kun kuitenkin ovat juuri se juttu, mistä Suomikin on tunnettu!

Nyt lopetan höpöttämisen ja päästän teidätkin unten maille. Kauniita unia ja energiaa alkavaan viikkoon! 🙂

Lue myös

X