xenia's day

Hellurei!!!

Teksti: Anna.fi

Tästä juhannuksesta tuli vahingossa miniloma myös blogista, mutta nyt takas täällä! Palasin Suomeen perjantaina ja täytyy sanoa, että hymy oli herkässä kun alettiin laskeutumaan kauniiseen Suomeen! Lentokentältä painuin suoraan kotiin, purin laukun, pakkasin uudelleen ja sen jälkeen otettiin nokka kohti Porvoota. Juhannusta on vietetty rauhallisissa merkeissä hyvästä ruuasta ja ystävien seurasta nauttien, ja mahtuu väliin pari jälkikäteen hyvinkin huvittavaa tilannetta.

Oltiin perjantai-iltana aloittamassa grillaamista kun huomattiin ampparipesä meidän kaasugrillin sisällä. Siinä sitten pohdittiin läpi vaihtoehtoja; onko parempi pistää grilli kuumaksi ja karkottaa ampparit siten, vai tuhotako pesä etukäteen. Pikaisten googlettelujen jälkeen ei löydetty ratkaisua, vaan ainoastaan keskustelua siitä, että on ampiaisillakin oikeudet (jos ampparit tekee pesän parvekkeelle, on tyydyttävä kohtaloonsa ja oltava käyttämättä parveketta. Luonnollisesti)

Päädyttiin sitten tökkimään pesää parin metrin pituisella kepillä ja juostiin sisään kun se rymähti pellille. No, ei ne ampparit kaikonnut silläkään tavalla, vaan hengaavat nyt pesässään jonka lokaatio vaihtoi paikkaa vain 10cm. Nooran sisko kuvasi tuota meidän touhua videolle, ja voin kertoa, että oli aikamoinen leidit landella fiilis tuon jälkeen, varsinkin kun S varsin tahdikkaasti nauroi kippurassa facetimen välityksellä sanoen: ” they are just little bees, they don’t do anything”. Siinä hetkessä nuo pikkuotukset oli kuitenkin varsin uhkaavia ja kovin kiukkuisia, joten päädyttiin grillaamaan meidän herkut uunissa. Noora vielä uhmasi ulkona kun me oltiin jo luovutettu puhisien samalla kikkuisena: ”minä en anna noiden voittaa” tai jotain muuta vastaavaa. haha, mutta onneksi ruoka oli oikein hyvää ja muilta kommelluksilta ollaan onnistuttu välttyä.

Tässä vähän kuvia ipadilla otettuna ja hei kertokaas, miten teidän juhannus on sujunut!! 🙂

Lue myös

X