Xenia's day

Hellurei!

Teksti: Anna.fi

Huh, elämäni hauskin Vuittonliike kokemus takana.. 😀 Menin sinne siis hakemaan mammalle laukkua ja siellä oli valmiiksi yksi hyvin toimeentulevan näköinen pari, joka oli ihan maistissa. Se nainen vaan valikoi mitä mieleen tuli (lievästi sanottuna vähän ottaneena) ja mies puhui puhelimeen tähän sävyyn: ”Ollaan tässä vaimolle ostamassa Louis Vuittonilla juttuja.. V***u, mennyt jo 5000 tonnia.. :D.. Mä otan ihan kohta avioeron..” No, oli ainakin hauskaa mulla ja ilmeisesti myyjättärilläkin kun kaikilla oli hymy herkässä. Ainakin myynti oli kovaa tämän parin kohdalla, joten eiköhän sitä sit katsottu vähän sormien läpi.. 😀 Asiaan kuitenkin.. Eli tätä lähdin hakemaan..

Ja koska olen ihana tytär, pyysin heitä paketoimaan sen mammalle.. 😀

ja koska olen vielä ihanampi tytär, availin vähän sitä (ja paketoin uusiksi) ihan vain, että sain vähän kuvailla sitä.. 😀

Ja aivan upea laukkuhan sieltä kuoritui. Äiti halusi speedyn ja saman kokoisen kuin mun laukut, joten ajateltiin, että eri kuosilla niin voidaan vaihdella. Äiti hei, miten olis nyt heti?? 🙂

Olen mä aikaani järkevästikin kuluttanut, nimittäin kirjaston penkillä. Käväistiin syömässä tällaista herkkuruokaa eli cheddarjuustosalaattia..

ja tällainen oli ulkovarustuksena..

Onneksi forecan mukaan ilmat on lämpenemään päin, niin pääsee taas käyttämään jakkuja ja erityisesti sitä yhtä ihanan pirteää uutta! 😉 Tänään  on vielä luettava ja pakko päästä lenkille kun on jotenkin todella henkisesti veltto ja väsynyt olo kun ei ole käynyt kunnon lenkillä viikkoon. On tullut kyllä käveltyä älyttömästi kaupungilla ja joka paikkaan muutenkin ja mähän olen huvittava näky kun juoksen suurinpiirtein aina. Jos kävellään J:n kanssa niin J jää helposti jälkeen vaikka jalat onkin paljon paljon pitemmät kuin mulla. 😀 Nyt keitän päiväkahvit ja alan perehtymään tenttikirjojen ihmeelliseen maailmaan.. Mitäs te aiotte illalla tehdä? 🙂 Onko kouluhommat jo keväältä ohi?

Lue myös

X