Xenia's day

Hellurei

Teksti: Anna.fi

Heippa täältä Kreikan lämmöstä! Istutaan juuri yhdessä parhaista paikoista ikinä. Löydettiin tämä paikka (josta kirjoittelen lisää) toissapäivänä ja pienen accidentin kautta löydettiin ihana nuori pariskunta, joka tätä paikkaa pyörittää!

Tosiaan, mä menin ruokaa odottaessa käymään vessassa ja kompastuin niin pahasti, että kuulin kuinka takahammas särkyi. Ensimmäinen ajatus oli, voi helvetti. Nousin sitten ja menin peilin eteen ja leuan alla oli mukavan syvä haava. Vaikka en mitään lääketieteestä tiedä, niin näin heti, että tähän tarvitaan tikkejä. Omistajat lähtivät sitten viemään mua terveyskeskukseen jossa ihana naislääkäri ompeli mulle pari tikkiä samalla kun juteltiin siitä, että miehillä on 11 kertaa matalampi kipukynnys.:D nyt kaikki on hyvin, haava näyttää hyvältä ja ainoastaan niskat on jumissa. Nojoo, jääpähän tästä törkeän kivasta lomasta muisto arven muodossa. Nauratti vaan tuossa rannassa kun pari vanhempaa suomalaista naista katsoi paheksuvasti mua. Ne ajatteli varmaan, et 1. Oon ollut tappelussa, tai 2. Oon ollut niin kännissä että siitä syystä kaatunut. 😀

mutta, mutta, ylihuomenna takas kotiin, J:tä on jo kova ikävä, vaikka mahtavaa onkin ollut!:)Kivaa päivää teille, minkäslaista ilmaa sinne on ens viikolle luvattu?:)

Lue myös

X