Xenia's day

Hellurei!

Teksti: Anna.fi

Pääsin just kotiin tuolta vilisevästä kaupungista. Olishan se pitänyt arvata, että sokoksen 3+1 päivät osuu yhteen aleksi 13 hulabaloot vai mikä lie päivien kanssa, ja kaupunki on ihan sekasorron vallassa. Päätin tänä vuonna, että en sorru menemään noihin, ensinnäkin siksi, että mun pinna kiristyy siellä kuumuudessa ja sekamelskassa, ja toiseksi siksi, etten oikeastaan tarvitse mitään. Okei, harvemminhan sitä ihminen tarpeeseen ostaa, mutta nyt en ihan oikeasti tarvitse, vaan päinvastoin, haluan lisää tilaa! 🙂 Yllättävää kyllä, mun lahon pääni tuntien olin jättänyt muistikortin iloisesti tietokoneeseen kiinni, mutta kamera oli tietysti mukana. No, onneksi nykyajan ihmeellinen tekniikka mahdollistaa tuollaiset inhimilliset unohdukset, joten ipodin kamera käyttöön.. 😀 Tältä näytin ulkona..

Takki on sama vanha Burberry ja huivi samalta merkiltä, laukku on Armani Exchangen ja käsineet Pertti Palmrothin. Mitä muuten tykkäätte tosta mun tän päivän  hiustyylistä? Muhun iskee ainakin tosi hyvin, ja mikä parhainta, tuolle pehkolle ei ole tehty muuta kun suoristettu noi etummaiset ja ihan päällimmäiset omat hiukset, ja sit vähän tupeerausta ja thats it..Eli kaiken kaikkiaan alle viisi minuttia hiuksiin! On meinaan mulle aika ennen kuulumatonta. Kävin päivällä lounaalla jo kaverin kanssa, mutta päädyinpä sitten toisen kerran saman päivän aikana Unariin, kun näin J:tä nopsaan töiden jälkeen.

Oli pakko nappaa kuvaa myös yliopiston kauniista päärakennuksesta sekä vähemmän kauniista portsusta jossa oikis majailee..

Tässä talossa asuisin ihan mielelläni, tuo kulmahuoneisto kelpaa, kiitos! 🙂

Nyt yritän parannella ähkyäni ensin hieman jumppaamalla ja sitten lähtemällä lenkille. Huomiseksi teen teille yhden kivan postauksen, eli sitä odotellessa! 😉 Kivaa iltaa kaikille! <3

Lue myös

X