Pahoittelut tästä ruokajuttujen määrästä, mutta luulen, että näistä voi saada hyviä vinkkejä vaikka sitten siitä raudanpuutteesta kärsiville ja ihan noin muutenkin.. 🙂 Tänään tein jauhelihapihvejä, joista loihdin lisukkeiden kera hampparin, joka näytti tältä..

Ruisleivän päälle kokosin pikkusen ketsuppia, salaattia, pihvin ja cheddarjuustoa, sekä niitä uutukaisia lemppareita; suolakurkkuja (vai onko noi nyt maustekurkkuja; eräs ystäväni tietää tämän tärkeän eron! :D). Lisukkeeksi sitten tomaattia ja thats it.

Pihvit tein siten, että paistoin ensin sipulia vähän aikaa pannulla. Sen jälkeen annoin niiden jäähtyä vähän aikaa, ja sillä aikaa sekoitin paistijauhelihan, kananmunan, noin 1/2-1 dl ruiskorppujauhoja ja sekaan vielä suolaa ja pippuria. Kun sipulit ovat jäähtyneet, sekoitetaan nekin taikinaan ja siinä se. Sen jälkeen ei tarvitse muuta kuin paistaa pihvit keskilämmöllä pannulla. 🙂

Tänään olen ollut touhukkaalla tuulella, saanut jonkun verran siivottua, pestyä pyykkiä, jnejne. Sain yllärinä Lumenelta kevään uutukaisia, ja olivat muuten muistaneet myös riippuvuuteni heleyttäviin voiteisiin!! 😉

Suihkugeeliä/kuorintaa (jalkapäydät kiittää:D), ihovoiteita, käsirasvaa ja aurinkotuotteita..

Mielenkiinnolla kokeilen tuota itseruskettavaa moussea jahka jaksan. Mullahan on sitä Yvesin nestemäistä ja yleensä mulla on ollut voidemaista, joten saa nähdä miten onnistun. Onko jollain kokemusta vaahtomaisista ruskettavista? 🙂

Bongasin myös nettikauppakierroksellani muutaman ihanan uutuuden, jotka mun mielestä kuvastaa kevään trendejä kaikin puolin:

Epäsymmetristä leikkausta ja kirkkaita värejä Ax parisin mekossa.

Pitsiä, laskeutuvaa kangasta ja kirkkaita värejä Saint Tropezin topissa.

Mulle tuli kyselyitä liittyen niihin mun eilisiin kamelinruskeisiin housuihin, ja sopivasti Nellylle oli tullut tänään uutuuksiin vastaavanvärisiä ja kyseessä on Modströmin slim fit farkut.

Mua muuten häiritsee tuossa alimmassa kuvassa noiden housujen ja kenkien sävyero. 😀 haha, pakkomielle mikä pakkomielle, mutta ruskean eri sävyjen yhdistäminen ei mun makuun toimi aina kauhean hyvin jos kyseessä on kylmä ja lämmin ruskea. 😀 haha, kai joku toinenkin huomasi ton seikan?

Mitäs te olette tänään puuhailleet? 🙂

sisältää mainoslinkin.

X