Xenia's day

Hemmottelun tärkeys

Teksti: Xenia

Kaupallisessa yhteistyössä Marabou Premiumin kanssa

P2220151

Mä olen aina, varmaan monen muun tapaan, ollut melkoinen suklaahiiri. Voin väittää kokeilleeni kaikki suklaamerkit ja vähän päälle, joten Marabou Premiumin kysyessä kiinnostusta suklaaherkkuja sisältävästä yhteistyöstä en voinut vastustaa kiusausta, tälläkään kertaa.

Marabou on varmasti monelle hyvinkin tuttu, mutta heidän Premium -linjastonsa on eritoten tummille suklaille pyhitetty. Olen itse ollut tumman suklaan suurkuluttaja jo pitkään, mutta olen yleisesti ottaen kääntynyt aina sen klassisen tummansuklaan puoleen, yleensä juurikin 70%:ssa tai vielä tummempana versiona.

P2220105

Olin siis aika innoissani siitä, että pääsin työkseni kokeilemaan näitä kaikkia läpi, eikä miehenikään pistänyt pahakseen. Eri makuvaihtoehdoista sen verran, että raikas minttu sopii mun mielestä aivan ihanasti tumman suklaan kaveriksi. Lopputulema on sopivan raikas, onhan tummassa suklaassa muutenkin vähemmän sokeria kuin maitosuklaassa tai vaikkapa karkissa. Omalla kohdallani tumma suklaa ei aiheutakaan sitä lähes sokerikrapulaksi kutsuttavaa olotilaa, mikä karkin syömistä seuraavana aamuna yleensä ainakin minulle tulee. Siinäkin mielessä tämä on siis sallitumpi herkku meidän taloudessa!

P2220096

Appelsiinia sisältävä klassinen tummasuklaa ja manteleita ja appelsiinia sisältävä, kaksi patukkaa sisältävä maku olivat eniten mieheni ja tyttäreni mieleen. Pienen pieni pala tätä kruunaa etenkin viikonloppuisin meidän ruokailuja ja on ollutkin hauska huomata miten kovasti tyttäreni pitää nimenomaan näistä 70% suklaata sisältävistä vaihtoehdoista.

P2220090

Marabou Premium tummien suklaiden kenties hurjin maku on tämä chiliä sisältävä tumma suklaa, joka nimestään huolimatta ei aiheuta savun nousua korvista. Itseasiassa chili sopii suklaan yhteyteen todella kivasti ja tuo mukavan tasapainon makeamman suklaan oheen! Suosittelen kokeilemaan jos pidätte yhtään tulisemmista ruuista tai siitä, että suklaassakin saa olla vähän potkua.

P2220132

Postauksen aiheena on hemmottelun tärkeys, joten säästin viimeiseen kuvaan omat suosikkini ja oman hemmotteluhetkeni. Raskaana ollessa on moni asia kielletty ja muutenkin väsymys aiheuttaa sen, ettei hemmottelua lähde hakemaan välttämättä kodin ulkopuolelta. Olen aina painottanut sitä pienten asioiden ja ihanuutta arjessa ja oma suosikkihetkeni on seuraavanlainen:

Istun mukavalla tuolilla, jalat rennosti rahilla. Vieressäni on höyryävä kuppi teetä, muutamia marjoja ja omia lempisuklaitani. Annan suklaan sulaa hitaasti suussa ja selailen samalla inspiroivia sisustuslehtiä tai luen hyvää kirjaa. Ai että, hymy nousee huulille jo ajatuksestakin!

Omat suosikkini näistä Marabou Premium -suklaista olivat seuraavat: Salty Liquorice on ehdoton jos pidätte suklaan ja lakritsin yhdistelmästä. Ai että, ehdottomasti yksi parhaimpia yhdistelmiä mitä keksin! Toinen, ehkä tämän porukan suurin yllättäjä ja mieheni ja minun suuri herkku on sitruunaa ja inkivääriä sisältävä Lemon & Ginger täytesuklaalevy. Tämä loppui ensimmäisenä, se varmaan kertookin kaiken oleellisen!

Kolmas suosikkini on sarjan  uutuus, kuivattuja karpaloita ja pekaanipähkinää sisältävä Marabou Premium -suklaa, joka on appelsiini-mantelisuklaan tavoin jaettu kivasti kahteen suklaapatukkaan. Yhdistelmä maistuu taivaalliselta ja kruunaa koko hemmotteluhetken.

Jos teitä kiinnostaa nämä Marabou Premiumin suklaat, kipin kapin Anna-lehden puolelle tänne JA tänne, kaksi mahtavaa kilpailua meneillään! Mukavia hemmotteluhetkiä teille kaikille!

Lue myös

X