Xenia's day

Hemoglobiinista

Teksti:

P3140146
Tutkin tuossa yksi päivä viime raskauden äitiyskorttia ja voi vitsit miten mielenkiintoinen se olikaan. Oli hauska katsoa sitä miten verenpaineet oli viime raskaudessa verrattuna nykyiseen ja sama juttu oli hemoglobiiniarvojen laita.
Hyvin pitkälti tämä raskaus on menty samaa rataa. Painon nousu on mennyt samaa kaavaa kuin viimeksi ja verenpaine pysynyt kohtuullisen alhaisena koko ajan. Hemoglobiini nousi viimeksi raskauden aikana arvosta 134 arvoon 135, joka on mitattu viikolla 39. Tällä kertaa lähtöarvo oli sama, mutta jo viimeksi 22 viikolla on arvo laskenut 120:een. Edelleenhän tuo arvo on ihan jees, mutta minulle normaalia alhaisempi, joten ajattelin nyt kokeilla ruokavaliokikkoja ennen kuin alan lisärautaa syömään purkista.
Lautaselle löytyy siis päivittäin paljon vihreitä kasviksia ja kananmunia, jonka lisäksi jauheliharuoat ovat tulleet erityisen tutuiksi.  Nämä kaksi toisen blogin puolelle julkaistua reseptiä ovat käytössä viikottain. Aijai kuinka herkullista! Mulla on seuraavan kerran neuvola tuossa kolmen viikon päästä ja katsotaan sit miten arvot on muuttunut. Jos on mennyt vielä alaspäin ja väsymys nostanut vielä entistä enemmän päätään, aloitan kyl lisäraudan. Siihen liittyen piti vain kysyä, että onko teillä jotain hyviä vinkkejä tietyistä hyväksi havaituista valmisteista, jotka ei saa mahaa sekaisin? Ihan jo tälleen hyvissä ajoin kyselen kun periaatteessahan sitä voisi käydä hakemassa jo nyt kun ei siitä extrasta mitään haittaakaan ole!
 
Mukavaa alkavaa viikonloppua teille kaikille! Vinkkinä sellainen, että *Boozt.comin lasten puolella on ulkovaatteet 20%:n alessa! 🙂

*kaupallinen linkki

Lue myös

X