xenia's day

Hempeitä sävyjä ja uutta takkia

Teksti: Xenia

P4280066P4280073P4280058P4280084P4280055

takki: Lindex (tämä)

paita: Polo Ralph Lauren (*vastaava)

toppi: Cubus (tämä)

farkut: 77thFlea (*nämä)

kengät: Converse (*nämä)

laukku: Mulberry (*vastaava/alessa!!)

Ah millä ilmoilla meitä on hellitty tällä viikolla. Luonto alkaa vihertää ja me ollaan myös siirrytty pihahommiin tai tarkemmin sanottuna terassi- ja maalauspuuhiin. Vitsit miten paljon paremmalta talo näyttääkin kun ikkunanpuitteet saa osakseen vitivalkoista ja talo puolestaan lisää väriä.

Tässä on pihahommia tälle vuodelle ihan riittämiin ja ollaan naapureiden kanssa tekemässä pihatiekin kuntoon tässä loppukevään/alkukesän aikana. Tavoitteena siis tehdä kaikki tälle vuodelle tarkoitetut isommat jutut ennen vauvan tuloa, jotta voidaan sit keskittyä täysillä perheeseen ja jatkaa sit autotallin ja meidän pihakiveyksen kanssa ensi vuoden keväällä ja kesällä.

Keväästä puheen ollen, kävin Lindexillä ja silmään osui takki missäs muussa kuin lempivärissäni. Pitkä malli oli todella kiva ja otinkin tästä ihan oman kokoni, että käyttöä tulee sit myöhemminkin. Eihän se kiinni mene, mutta väliäkö tuolla, näyttää mun mielestä kivalta näinkin! Takki on niin ohut, että menee ”sisätakista” ja päälle voi laittaa hyvin toisenkin takin lämmittämään niin kauan kun lämpöasteet sitä vaativat!

Jälleen muuten tässä asussa huomaa sen, että valkoinen jotenkin häivyttää vatsaa paljon enemmän kuin muut värit. Sehän nimittäin näyttää aivan pikkuiselta siihen verrattuna mitä se todellisuudessa on. Keväisempi tukan värikin näkyy tässä jotenkin todella hyvin, olen kyllä todella tyytyväinen, raidat tekee todella paljon!

Nyt eletäänkin jo torstaissa ja on taas todettava, että tällaiset nelipäiväiset viikot menee ihan älyttömän nopeasti vaikka eroa on vain yksi päivä, miten se on edes mahdollista? Tälle päivälle on kaikkea peruspuuhaa gradun ja töiden muodossa ja pääsenpä nauttimaan lounastakin kodin ulkopuolelle, jes. Olen nimittäin vetänyt tässä viimeiset neljä päivää käytännössä samaa lounasta kotona, joten pieni vaihtelu tekee kyllä ihan terää.

Mukavaa torstaita teille kaikille, mitäs te tykkäätte asusta ja tästä väriyhdistelmästä?

ps. Muistakaa, että tarjousnumerolla *355732 saatte 25%:n alen kaikista mekoista, myös merkkituotteista 8.5 asti! 🙂

*kaupallisia linkkejä.

X