Varoitus! Jos teillä on nälkä, älkää lukeko tätä postausta! Eilen meillä oli nimittäin herkkupäivä, jota jatkettiin tänään kunnon aamiaisen merkeissä.

Appelsiini krokantti oli mulle uusi tuttavuus, mutta tämä ei ollut viimeinen kerta kun tätä suklaata söin! 🙂

Pehmeitä turkinpippureita, joiden jäljiltä kitalaki on vielä ehjänä. Ne perinteisethän on tietysti parhaita, mutta mulla maistuu viimeisten kohdalla jo veri suussa, eli itseni suojelemiseksi ostan aina välillä näitä pehmeitä versioita, erinomaisen hyviä nekin!

Valkosipuliset ruisleivät:

Uuni 250 asteesnee. Sekoita voita ja valkosipulinkynsiä (meillä oli 3 jättikokoista). Levitä valkosipulivoi leiville. Laita uuniin noin 5-7 minuutiksi. Anna jäähtyä hieman ja leikkaa sen jälkeen sopiviksi palasiksi. Syö! 🙂

Aamun alkajaisiksi pöytämme näytti tältä..

Tällainen ateria aamulla on täydelline aloitus päivälle. Ei sitä turhaan sanota, että aamiainen on päivän tärkein ateria! 🙂

Nyt jatkan lukemista, onpas kivaa kun ollaan molemmat lomalla!

Rentouttavaa sunnuntaita kaikille!

X