Sovittiin Nooran kanssa, että tehtäisiin jotain yhdessä oikein ajan kanssa ja varattiin kalentereista koko eilinen päivä. Ajatuksena oli lähteä brunssille, käydä vähän kiertelemässä ja ennen kaikkea höpötellä rauhassa. Ulkoistin päätöksen brunssipaikasta Nooralle, koska mulla ei Kiilan ja Fazerin brunssien lisäksi ole oikein mitään kokemusta ja Nooran ehdottaessa Klaus K:ta olin enemmän kuin myöntyväinen, olenhan syönyt siellä myös herkullisia aamupaloja tätä ennen.

Hinnan kuullessani olin hieman hämmentynyt, 35€ kuulostaa melkoiselta summalta pelkästä brunssista kun yleisesti ottaen niiden hinnat kulkevat siellä 20€:n paikkeilla. Tämä brunssi oli kuitenkin joka ikisen pennin arvoinen, vieläkin nousee vesi kielelle ajatuksesta!

IMG_7293

Alkupala-buffet oli kattava. Löytyi kalaa, juustoja, salaatteja, leipiä, lihoja ja sen lisäksi vielä hedelmiä, myslejä, jugurttia, puuroa, munia, makkaroita ja niin edelleen. Mielestäni pelkästään tämä alkupala-buffet oli itsessään samantyyppinen kuin monessa muussa paikassa on koko brunssi.

Koska hintaa on kuitenkin enemmän, on tarjonnan tietysti oltava sen arvoinen ja olihan se sitä. Pääruuan sai nimittäin valita kolmesta eri vaihtoehdosta listalta ja voi jestas että se olikin hyvää. Maha oli tämän jälkeen aivan ratkeamispisteessä.

IMG_7296

Ja siitä päästäänkin siihen, että jälkiruokabuffet herkullisine juustoineen, kakkuineen, mousseineen ja pikkuleipineen jäi vain kokeiluasteella. Maistettiin muutama haukku kunnes vatsa ei enää antanut myöten. Jokainen suupala oli kuitenkin todella herkullinen ja maukas!

Brunssille antaisin plussaa tuoreista ja laadukkaista raaka-aineista, siitä että ruoka oli myös buffetin puolella koko ajan tuoreen ja freesin näköistä eikä tarjolla ollut esim nahistuneita nakkeja tai raakoja hedelmiä. Pääruokavaihtoehdot olivat herkullisen kuuloisia ja valitsemamme uppopaistettu muna eri lisukkeineen taivaallinen. Kaikin puolin valikoima oli loistava ja ruokaa sai paljon. Ruokien lisäksi tarjolla oli vettä, mehuja ja kahvia sekä teetä, sekä alkuun saisi myös esimerkiksi kuohuviinin, jos näin haluaisi.

Ainut huono puoli on ehkä tuo hinta, joka toisaalta selittyy kaikella yllämainitulla. Ja mitä oli iltapäivän ähkystä päätteleminen, ruokaa tuli syötyä ihan riittämiin ja koko rahan edestä. Eipä nimittäin iskenyt nälkä ennen kuin vasta juuri ennen nukkumaanmenoa. Sanoisin, että loistava paikka spesiaalimpaan tilanteeseen, muttei ehkä taloudellisesti järkevä jos brunssilla käy harva se päivä.

Suosittelisin siis lämpimästi ja nyt aloinkin tässä pohtimaan jos veisin miehen vaikka ylläriyöksi hotelliin hänen syntymäpäivänään ja käytäisiin vielä ennen kotiinpaluuta brunssilla  yhdessä. Olisi aika kiva pieni päivän irtaantuminen ennen kuin tämä toinen lapsemme syntyy!<3

Oletteko te käyneet kokeilemassa tätä brunssia? Mitäs te tykkäsitte?

X