Xenia's day

Herkullinen ja nopea välipala

Teksti: Xenia

Kaupallinen yhteistyö: Alpro

Pikkuhiljaa ollaan täälläkin pääsemässä taas kiinni arkeen ja osittain myös rutiineihin, vaikka hyväksyttävä tosiasia on se, että ne voivat muuttua ihan päivittäin. Joinain päivinä vauva saattaa nukkua lähes koko päivän ja toisena päivänä ottaa jo huomattavasti enemmän kontaktia ja etenkin silloin olen huomannut, että aika ei meinaa riittää kaikkeen.

En tiedä onko vauvoilla joku kuudes aisti äidin nälän suhteen. Ainakin meillä tunnutaan herävään aina just silloin kun omakin vatsa on kurnimassa ja sit nautitaan tietenkin maitoa oikea ajan kanssa. Välillä omat välipalat ovatkin jääneet väliin, mutta olen hoksannut sen, että me voidaan hyvin syödä välillä myös samaan aikaan tai vähintään niin, etten katoa laittamaan ruokaa hänen näköpiiristään pitkäksi aikaa. Se ei ole mitenkään suosittu juttu nimittäin tällä hetkellä!

_DSC9783_DSC9773

Yhteistyökumppanini Alpron tuotteita olen aikaisemminkin nostanut esiin ja tällä kertaa vuorossa on heidän uudistunut Greek Style sarjansa, joka kulki aiemmin nimellä Go on. Alpron Greek Style mansikka on uutuustuote, joka tuntuu maistuvan muillekin, on nimittäin aivan älyttömän herkullista. Tämä kasvipohjainen vaihtoehto jugurtille sisältää runsaasti proteiinia (5.2g/100g) ja pitää siten pidempään kylläisenä. Mun ja tyttöni aamut ovatkin lähiaikoina alkaneet Alpro Greek Style mansikan, kaurapuuron ja mustikoiden sekoituksella – on muuten aivan älyttömän hyvää.

_DSC9760_DSC9838

Välipalana tämä on hyvin nopea ja kuten sanottu, sisältää myös runsaammin proteiinia, joka ainakin omalla kohdallani on avain siihen, ettei nälkä näin imettäessäkään iske aivan saman tien uudestaan. Miehenikin on ihastunut tähän ja ottaa tätä usein eväkseen – usein huomaankin purkin kadonneen parempiin suihin ennen kuin olen itse ehtinyt edes kantta avata. Maun puolesta antaisinkin tälle täyden kympin ja siksi tästä on tullut meidän jääkaapin vakiotuote Alpron mangon makuisen soijavalmisteen ja natural maun lisäksi. Mielestäni onkin ihanaa kun tuotteita Alprolla on laidasta laitaan. On sellaisenaan maistuvia ja runsaammin proteiinia sisältäviä Greek Style tuotteita, vähemmän sokeria sisältäviä tuotteita ja maustamattomia, ns naturel -tuotteita. Meillä nämä kaikki ovat käytössä rinta rinnan ja aavistuksen eri tarkoituksissa. Vaihtelu virkistää tälläkin saralla!

Mun kolme vinkkiäni Alpro Greek Style Mansikan käyttöön:

  • Puuroon sekoitettuna
  • Myslin kaverina
  • Sellaisenaan pikaisena välipalana

Miten sinä nauttisit tätä? 🙂

Jos et ole vielä Alpron Greek Style mansikkaa maistaneet, hops kauppaan! Lupaan nimittäin ettet tule pettymään! 😛

Lue myös

X