Xenia's day

Herkullinen jälkkärismoothie

Teksti: Xenia

P5180088P5180065

Kirjoittelin teille viime vuonna Ravmix kokeilustani, johon pääsin mukaan blogini kautta ja niistähän ei ole tullut loppua, vaikka tällä saralla aika hiljaisena onkin blogi pysynyt. En oikeastaan ennen edes käsittänyt miten suuri merkitys blenderillä on, edellinen kun jähmettyi jos laittoi vähänkin liikaa esim jäisiä marjoja, tehoja ei vain ollut tarpeeksi. Ravmix on kuitenkin ollut ihan uskomaton.  Se surauttaa kovista/jäisistä tuotteista koostuvat ruoat ja juomat tasaiseksi massaksi ihan silmänräpäyksessä! Olen ollut erittäin tyytyväinen!

Nyt kuitenkin jakoon aivan todella herkullista reseptiä, joka sopii näihin lämpimiin, lähes kesäisiin ilmoihin. Tämä on noussut nopeasti omaksi suosikikseni ja teenkin tätä usein kun makeahammasta kolottaa. Tein tätä aika usein ennen erilailla modifioiden ilman tuota kaakaota, mutta sain kerran kommenttiboxissa vinkin kokeilla kaakaojauhetta lisäksi ja voi morjes miten hyvää tämä onkin!

Tarvitset:

  • jäisen pilkotun banaanin
  • mantelivoita tai cashewvoita
  • maitoa maun mukaan (mantelimaito/normaalimaito/soijamaito jne)
  • teelusikallisen tummaa kaakaojauhetta
  • makeuttajaksi joko taatelia tai pieni loraus hunajaa

Kaikki sekaisin blenderiin ja eikun nauttimaan. Voisin vaikka taata, että tästä tulette pitämään. Jos muuten haluatte jätskimäisempää lopputulosta, jättäkää vain maidon määrä pienemmäksi. Ai että!

Tämän herkullisen reseptin myötä toivottelen teille mitä aurinkoisinta lauantaina. Mä lähden pian lenkille ja jännittelen, että mitä ystävät ovat keksineet pääni menoksi. Mä olen jo pari kuukautta sit merkannut kalenteriin perheiden yhteisen grillihetken ystäväni luona täksi iltapäiväksi, mutta eilen sain vinkin pienen vaaleansinisen kortin muodossa, että pitääkin tulla paikan päälle yksin!<3 Ihania!<3

Laittakaa muuten jakoon omia lempireseptejänne, olisi mahtava kuulla niitä!

Ravmix blenderi saatu kokeiluun blogin kautta!!

Lue myös

X