Yleinen

Herkutellen kohti joulua

16.11.2017 Teksti: Xenia

Yhteistyössä Marabou Premium

Olen suuri joulufani ja sitäkin suurempi suklaafani, joten voitte arvata ettei tarvinnut kovinkaan montaa hetkeä miettiä kun Marabou Premium kysyi haluanko testata jälleen kerran heidän yhtä uutuuttaan, joka tällä kertaa liittyy jouluun. Joulu ja suklaa samassa lauseessa oli mulle liikaa, joten tässä sitä ollaan: muutama Marabou Premium -konvehtirasia mahan pohjalla ilahduttamassa, ja kyllä, tämä on juuri niin hyvää kun voi vaan kuvitella.

PA260075

PA260044

Olen aiemminkin kirjoitellut Marabou Premiumin tummista suklaista eri makuyhdistelmin ja viimeksi Marabou Premiumin ECO -suklaista, joista se merisuolahippuja sisältävä 60%:n suklaa on jäänyt omien suosikkieni joukkoon. Tällä kertaa Marabou Premium lanseeraa kuitenkin joulun alla näitä herkullisia konvehteja kahdessa eri maussa: Petit Dark -konvehteina ja Petit Nougat-konvehteina.

Marabou Premium Petit Dark on nimensä mukaisesti tummasuklainen konvehti, jonka sisältö sulaa suuhun. Mieheni yhtä suurena suklaafanina maistoi yhden ja vetäisi siinä samalla kokonaisen boxin huiviin. Onneksi jäi toinen vielä jäljelle että sain kuvattua.. Minä puolestani maistoin suurena nougat-fanina näitä Marabou Premium Petit Nougat Milk Chocolate -konvehteja. Tiedättekö kun joidenkin herkkujen kohdalla se ei jää yhteen? No, nämäpä ovat juuri sellaisia. Siinä missä tummaa suklaata syön yleensä pienemmän määrän, nämä nougat-konvehdit ovat sellainen spesiaalihetken herkku, että kannattaa varata reilusti per henkilö. Niin suussasulavan herkullisia ja oma suosikkini on se, että konvehdissa on erilaisia tekstuureja, se tekee mielestäni herkusta paljon mielenkiintoisemman!

PA260062

Joulu on jo ensi kuussa ja sitä varten onkin hyvä aika ei vain asennoitua jouluun kodin koristeluin ja joulumusiikein, mutta myös miettiä sitä, mitä ihmettä sitä tänä vuonna tarjoaisi joulun herkkuna. Jouluhan on suklaan kulutuksen juhla-aikaa ja tänä jouluna meillä näkyy näitä laatikoita aivan taatusti. Nähtäväksi jää kuinka kauan niissä riittää sisältöä, meidät tuntien ei kovinkaan kauaa!

PA260019

Joulukonvehdit ovat myös aika helppo lahjaidea, joka ei ainakaan omasta mielestäni voi koskaan mennä pieleen, sillä hyvin suurella todennäköisyydellä lahjansaaja tai vähintään joku hänen lähiomaisistaan suklaasta pitää ja sitä syö. Siinä missä valkoviini kuuluu kesään ja punaviini takkatulen äärellä vietettyihin syys- ja talvi-iltoihin, lisäisin suklaan nimenomaan kylmän vuodenajan herkuksi, vaikka sitä ympäri vuoden kulutankin. Joku siinä kuitenkin on, että suklaa maistuu parhaimmalta kun koko ympäristö on Hygge, takkatulineen, lämpimine viltteineen ja rentoutuneine oloineen.

PA260006

Tässä onkin yksi syy miksi joulu on niin lähellä sydäntäni. Vaikka suuresti joulukoristeluista ja musiikista puhunkin jo syksyn alusta lähtien, suurimpina tunteina mun mieleen joulusta tulee lämpö. Lämpö siitä, että on läheiset siinä vieressä, kaikki ison pöydän ympärillä ja tunnelma on niin kotoisa kun olla ja voi. Jotenkin sitä linjaa jatkamaan sopii suklaa paremmin kuin hyvin, lisäähän sekin jo tutkitusti mielihyvähormonien määrää kehossa ja sopii siten tähän kauniiseen ja sydäntälämmittävään vuodenaikaan ja juhlapyhään erityisen hyvin.

PA260096

Nämä herkut ovat tulleet juuri myyntiin, joten jos teillä on jouluinen suklaa hakusessa, tässä on oiva vaihtoehto. Ja koska joulu on lähellä, halusimme myös muistaa teistä kolmea, joille lähtee näitä uutuuksia maisteltavaksi. Kilpailuun voitte osallistua kommentoimalla tähän postaukseen sen, mitä joulu teille merkitsee ja kuinka te kulutatte suklaata joulun alla. Kilpailuaikaa on kuukausi eli joulukuun 14. päivä asti ja voittajalle ilmoitetaan sähköpostitse!

PA260101

Suussasulavaa päivänjatkoa kaikille ja onnea kilpailuun!

Kommentit (227)

Vesi tulee suuhun kun ajattelenkin Petit Nougat suklaata.Se on VARMASTI todella ihanan makuinen,sitä pitää ostaa ja herkutella oikein kunnolla.

Jouluna en välitä lahjoista, enkä siitä onko kaikki paikat siistinä.
Stressiä ei oteta!
Jouluna nautitaan läheisten seurasta ja hyvästä ruuasta.

Suklaata kuluu kyllä valtava määrä!

Ai, että testiin menee! Mulle joulu merkitsee just sitä perheen yhteen kokoontumista, rauhoittumista, hyvää ruokaa ja rentoutumista. Ja suklaa tosiaan on vahvasti läsnä joulunajan herkutteluhetkissä! 😀

Joulunaikaan suklaata menee kyllä joka välissä ja aina kun avataan uusi konvehtirasia on kauhea nopeuskilpailu kuka ehtii valita parhaimmat päältä 😀 Näin vanhempana joulun kohokohta on läheiset, yhdessäolo ja ruoka.

Tänään ehkä pakko ostaa noita nougat suklaita testiin jos niitä omasta kaupasta sattuisi jo löytymään!! Nougat+suklaa ei voi koskaan olla pahaa?? 😀
Joulu tulee olemaan erityinen, koska tämä joulu on poikamme ensimmäinen <3 joulu on itselleni rauhoittumisen aikaa, saa viettää aikaa tärkeiden ihmisten kanssa ilman kiirettä, syödä paljon (liikaa) ruokaa ja herkkuja, olla vain..
Kuinka paljon suklaata kuluu joulun alla? PALJON!! 😀 sitä kuluu ympäri vuoden, mutta jouluna erityisen paljon! Konvehteja on tarjolla yleensä aina esim sukulaisten luona kyläillessä, niitä tietää saavansa lahjaksi, mutta silti pakko ostaa myös itse! Suklaa kuuluu myös joulun leipomuksiin, näitä maraboun suklaita voisi testata myös niihin.. 😛

Joulu merkitsee läheisten kanssa yhdessä oloa, lasten iloa ja tietysti hyvää ruokaa. Suklaa liittyy myös olennaisesti jouluun ?

Nam mitä herkkuja! Nykyään kun asun perheeni kanssa eri kaupungissa opiskelujen vuoksi, tulee heitä nähtyä entistä harvemmin. Joulu on siis ehdottomasti aikaa, kun koko perhe ja suku laajemmaltikin saa nauttia toistensa seurasta eikä mistään tarvitse murehtia <3 Suklaa on tietytsi yksi joulun lemppariherkuista

Suklaata kuluu yleeensä ennen joulua, kun fiilistelee sen tuloa. Itae joulupäivinä maistui sitten jo suolaiset herkut. Joulun aika on tärkeää aikaa koko perheellemme, sillä se kokoaa perheemme yhteen eri paikkakunnilta ja vietämme yhteistä aikaa oleillen, pelaten ja ulkoillen. Parasta joulussa on lasten riemu!

Olen ihan joulufani ? Ollaan juuri muuttamassa omakotitaloon, joten ihanaa päästä laittamaan joulua uuteen kotiin! Suklaa maistuu myös, erityisesti tumma suklaa ❤️

Joulu merkitsee minulle perheen kanssa laatuaikaa ❤️ Joulu on ihana, kun koko perhe olemme koossa. Minulla on 4 siskoa joiden kanssa rakastamme pelata lautapelejä yhdessä. Joulussa pääsee nauttimaan hyvästä ruuasta, herkuista ja tunnelmasta. Rakastan joululaulujakin aloitin niiden laulamisen jo Syyskuussa ?

Jouluna on ihanaa kun kaikki siskot on kerrankin saman katon alla ja samassa kaupungissa. Tänä vuonna tulee olemaan hieman erilainen, koska muutetaan miehen kanssa ensi viikolla uuteen asuntoon ja joulua vietetään kotikotona vasta 25.12 tai 26.12, jotta kaikki pääsevät paikalle. Suklaata on tullut jo hamstrattua, mutta laatikoissa vielä ovat ja laitan uudessa asunnossa sitten esille. Jotain lemppareita täytyy vielä ostaa ja näistä lähtee toi nougat ainakin ehdottomasti kokeiluun. 🙂

Joulu on ihanaa aikaa.. se tunnelma..kaikki läheiset koolla..hyvä ruoka. Voi käpertyä torkkupeiton alle..lasi punaviiniä ja hyvää suklaata. Itse aloitan joulun valmistelut jo marraskuun alussa.

Joulu on nimenomaan sitä lämpöä, odotuksen tunnelmaa ja yhdessäoloa, kun voi vaan olla perheen kanssa ja nauttia siitä tunnelmasta 🙂 yleensä tulee syötyä melko paljon suklaata joulun aikaan ?

Joulu merkitsee minulle perinteiseen tyyliin rauhoittumista ja mukavaa yhdessä oloa. Meidän perheessä jouluperinteet ovat olleet kovin vähällä lapsuusajan jälkeen, mutta toivon kovasti että tulevaisuudessa pääsen viettämään perinteikkäitä jouluja oman mahdollisen perheen kanssa <3

Meidän perhe on asettunut asumaan eri puolille Suomea, joten jouluna on parasta kun ollaan yhdessä ja voidaan rentoutua hyvän ruoan ääressä. Lisäksi ostimme ensimmäisen oman asunnon miehen kanssa tänä syksynä, joten olen superinnoissani kun saadaan laittaa se joulukuntoon! Suklaata meidän pikkuperhe syö joulun aikana paljon niin normaalin suklaan kuin leivonnaistenkin muodossa ? Ehdottomasti nämä suklaat lähtee kokeiluun!

Joulu merkkaa mulle rentoa yhdessäoloa, lämpöä ja läheisyyttä. Sitä, kun luvan kanssa saa olla tekemättä mitään, syödä hyvin, pelailla pelejä ja jutella kaikesta maan ja taivaan välillä perheen kanssa. Nykyisin kaikilla on niin kiire ja omat juttunsa joten itsellä joulun merkitys on vaan noussut, kun silloin oikeasti keskittyy vaan siihen millä on merkitystä!
Tämä joulu on myös meidän esikoispoikamme (ja eka joulu kun vanhempamme on isovanhempia) ensimmäinen, joten se tekee siitä vieläkin erityisemmän<3

Minä en nuorempana juurikaan pitänyt suklaasta, mut nykyisin tulee syötyö silloin tällöin mm.lontoon raetta ja sitä maraboun tummaa lakritsisuklaata, nam! Konvehteja kyllä menee sit jouluna senkin edestä, ja musta ne kuuluu joulun alla sohvapöydille yms.herkuiksi ja ne on myös kivan näköisiä 🙂

Joulu on mun lempi juhlapyhä, on ihanaa saada oma ja avopuolison perhe koolle, syödä hyvää ruokaa ja fiilistellä joulua <3
Aika paljon tulee syötyä faxerin paperisia suklaita 🙂

Joulu on mulle nimenomaan sitä lämpöä. Kiireetöntä yhdessäoloa,hyvää ruokaa,kynttilöitä,tuoksuja. Voin jo haistaa sen joulun tuoksun,joka itselläni tuo niin lämpimän olon. Mä aina toivon,että jouluna ois oikein kova pakkanen ja kirkas,kuulas päivä,jollon se lämpö ja läheisyys tuntuu entistä paremmalta <3

Joulu merkitsee minulle rauhaa, yhdessäoloa rakkaiden kanssa, hyvästä ruoasta nauttimista ja yhteisiä hetkiä lautapelien äärellä. Tämä joulu on esikoistyttäremme ensimmäinen ja siten erityinen.<3 Olen suklaan suurkuluttaja jo muutenkin, mutta etenkin joulun alla on ihanaa maistella erilaisia suklaita ja jouluna luvan kanssa herkutella erilaisilla konvehdeilla.

Joulu on yhdessäoloa rauhoittamista,saa luvalla syödä vaikka keskellä yötä jos siltä tuntuu. Suklaa ja erilaiset sellaiset ovat olleet mukana aina lapsuuden jouluista.

Joulu merkitsee minulle yhdessäoloa, hyvää ruokaa, rauhaa, rakkautta ja kiireettömyyttä <3

Joulu merkitsee minulle yhdessä oloa, tunnelmaa, rentoutumista ja parasta aikaa perheen kesken❤️

Minulle joulu on sitä aikaa kun saa rauhassa viettää aikaa perheen kanssa. Vanhempien hellässä huolenpidossa muuten saa viettää niin vähän aikaa normaalisti, joten jouluna nautin siitä niin paljon kuin mahdollista! 🙂 suklaata menee varsinkin jouluisin aivan törkeän paljon, mutta näitä voisin kiikuttaa myös kavereille lahjaksi!

Joulu merkitsee itselle ja perheelle kiireettömyyttä, yhdessäoloa ja hyvää ruokaa. Suklaata menee jouluna kyllä kilokaupalla meidän perheessä ?

Joulu merkitsee minulle rentoutumista, herkuttelua, nautiskelua ja yhdessäoloa läheisten kesken. Ja vielä ihanampi se on jos puut on huurussa ja pikku pakkanen. Suklaa kuuluu jouluun ja sitä kuluu 🙂 tämä joulu on myös pikku tyttömme ensimmäinen.

Joulu merkitsee mulle rauhallista yhdessäoloa läheisten kanssa ja hyvää ruokaa! Suklaata kuluu paljon vuodenajasta riippumatta, mutta joulun alla erityisesti…

Minulle on aivan sama jos joudun vuorotöitteni takia olemaan juhannukset ja vaput töissä, mutta joulu, sitä en suostu olemaan! Joulu on itselleni se tärkein juhla joka tarkoittaa rentoutumista, lähimmäisten kanssa olemista, rakkautta ja hyvää ruokaa ja herkkuja! Ruokaa ja herkkuja saa syödä juuri niin paljon kuin kukakin haluaa, ei meillä lasketa 😉
Meillä kotona on koko joulun ( eli alkaen jo näin marraskuun puolella) suklaata aina tarjolla. Mieheni rakastaa tummaa suklaata ja minä enemmänkin maitosuklaata kaikilla erilaisilla lisukkeilla kuten juuri nougatilla, pähkinöillä ja tietenkin piparilla! Eli suklaata kuluu, ja paljon! 😀 Sain nuorena tähän hyvän koulutuksen kun isäpuoleni on Fazerilla töissä ja raahasi kädet vääränä äidille ja minulle suklaata 😀

Ihanaa loppuviikkoa! <3

Joulu merkitsee minulle ennenkaikkea rentoutumista ja nautiskelua. Rakastan jouluruokaa ja kodin koristelen jouluiseksi aina hyvissä ajoin 😀 Suklaa kuuluu myöskin jouluuni paljon enemmän kuin perinteiset glögit ja piparit. Herkuttelen mieluummin ihanilla konvehdeilla teen tai kahvin kera!

Jouluna on aika rauhoittua läheisten kesken ja jouluun kuuluu ehdottomasti iso kasa sukaalta ja herkkuja. Tämä joulu jää varmasti mieleen sillä meidän esikoinen saa kokea ensimmäisen joulunsa.

Tässä elämänvaiheessa joulu merkitsee lähinnä haikeita muistoja jouluperinteistä joita emme mieheni kanssa valitettavasti saaneet muodostettua lähestulkoonkaan niin paljoa tai niin kauan kuin olisimme halunneet. Hän menehtyi jokunen vuosi sitten ja sen jälkeen joulu muun elämän ohella on lähinnä rimpuilua eteenpäin. Mutta suklaa maistuu, tuo nougat olisi ihan mun juttuni 😀 Jouluksi tulee hankittua aina jotain spesiaalia ajatuksella vähän mutta erityisen hyvää. Olen aina kieltänyt ketään tuomasta mulle tusinakonvehteja 😉 Ostan mielelläni itse omat joulusuklaani.

Joulu on mulle sellasta kiireetöntä yhdessäoloa. Tai sellaiseen ainakin pyrin! Nähdään sukulaisia, syödään hyvin, tunnelmoidaan… Ja suklaa on kyllä ihan must joulunaikaan (ja aina muullonkin ?). Tumma suklaa iskee nykyään parhaiten, mutta kaikki menee kyllä, haha! Mietin kyllä just, että jos ennen joulua vähän karkki- ja suklaalakkoilis, ettei lähtis jo ennen joulua ihan lapasista. Pitää muuten ehdottomasti maistaa nuita uutuuksia…

Joulu merkitsee yhdessäoloa, läheisten kanssa vietettyä kiireetöntä aikaa, lämmintä tunnelmaa sekä rentoutumista. Jouluun kuuluu ehdottomasti suklaa muiden herkkujen lisäksi, ja suklaata kuluu jouluna helposti rasia jos toinenkin. 🙂

Joulu on meidän perheelle tällä hetkellä rauhoittumisen aikaa kiireisen talonrakennusarjen keskellä. Ihana päästä nauttimaan perheen yhteisestä ajasta ja hyvästä ruuasta. Suklaata meillä kuluu joulun alla paljon, konvehtirasioita tulee ostettua eniten.

Ihanan positiivinen teksti. Täällä toinen jouluihminen! ?

Rakastan joulua! Joulu merkitsee minulle perheen kanssa olemista, pojan toinen joulu 🙂 ja suklaata kuluu kyllä aikalailla joulun alla ?

Rakastan joulun aikaa ja itse joulua ? Se lämpö, tunnelma, joululaulut ja fiilis mitä joulu tuo on vaan ihanaa! Suklaata kuluu joulun alla tavallista enemmän ja kyseinen suklaa menisi varmasti kaupan jouluna. 😛

Suklaata kuluu jouluna ja paljon! 😀 vaikka kuluu sitä kyllä muutenkin, voisi yrittää vähän rajoittaa… Mutta suklaasta jouluna en aio tinkiä 😉 jouluna ollaan yhdessä rakkaimpien kanssa ja nautitaan.

Mulle joulu on saanut aikalailla uuden merkityksen tässä vuosien varrella. Lapsena tietty tunnelma ja lahjat oli tärkeitä. Mitä vanhemmaks tuli, niin se rauhottuminen ja läheiset ympärillä pääsi suurempaan arvoon. Nyt kuitenkin on useampi vuosi putkeen (n. 6) mennyt töissä, ja en jotenkin koe sitä ollenkaan pahana. Työskentelen hoitajana ja musta on ihanaa panostaa työpaikalla asiakkaitten viihtyvyyteen ja joulumieleen. Näiden vuosien varrella on ehtinyt muodotua omat perinteet, mitä toteutetaan työpaikalla. Panostetaan koristeisiin, kattaukseen, tunnelmaan pitämällä ilmapiiri mahdollisimman kiireettömänä ja laulamalla joululauluja. Pukkikin tietenkin vierailee ja tuo lahjoja. Työpäivän jälkeen voi hymyssä suin suunnata lapsuudenkotiin ja rauhoittua siellä kinkun paloja syöden, suklaata viltin alla mutustaen ja läheisistä nauttien. Ah ja se suklaan kulutus.. noh sanotaanko näin lyhyesti, että paljon menee! 😀

Joulu merkitsee tunnelmointia,rentoutumista ja kiireetöntä yhdessäoloa perheen kanssa <3 Suklaa kuuluu ehdottomasti jouluun ja sitä syödään vähän joka välissä 🙂

Missä teidän koira Max on?

Joulu on niin ihanaa aikaa.. perheeni ja läheisten kanssa saa viettää kiireetöntä aikaa kera jouluherkkujen❤ vieläkö ois lunta ni se on nii ihana ulkoilla ja tulla sisälle sitten posket punasena ja juoda glögiä. näitä suklaita kyl pitää ehdottomasti testata?

Joulu on ihanaa aikaa, sillä silloin näkee kaikkia serkkuja, tätejä, mummoa ja muita läheisiä. Meillä ei ole ikinä syömisen lisäksi mitään ohjelmaa vaan rento yhdessäolo riittää. Tänä vuonna joulu tosin on todella spesiaali, sillä se on esikoispoikani ensimmäinen! Kiitän silloin tästä suurimmasta ja parhaimmasta lahjasta ikinä ❤
Ja suklaa nimenomaan on kylmän sesongin herkku, tosin konvehtirasioista tykkään vain muutamista mauista ja siksi se on itselleni ehdoton no no -lahja. Tumma suklaa uppoaa sitten kuin veitsi sulaan voihin ja nautiskelen sitä niin paljon kui napa vetää koska en koskaan osta sitä muutoin kotiin ?

Minulle joulu on aina ollut se tärkein juhlapyhä, ei uskonnollisista syistä vaan yhdessäolon vuoksi. Se että saan viettää joulua perheen ja läheisten kanssa merkitsee minulle joka vuosi vaan enemmän ja enemmän. Maailmassa tapahtuu niin paljon kamaluuksia ja jotenkin sitä varsinkin näin joulun lähestyessä saa taas muistutuksen siitä kuina onnekas sitä onkaan, osaa arvostaa niitä omia läheisiä ja elämän pieniä, mutta ei itsestäänselviä asioita paremmin. Lahjat ovat varsinkin lapsiperheessä osa sitä joulun maagista fiilistä, mutta tärkeimmät ovat kuitenkin yhdessäolo ja hyvä ruoka <3 Mitä suklaan tulee niin meidän perheessä sitä kuluu ihan luvattoman paljon, joulun alla vielä enemmän! Hups.. Mutta tässä tullaan taas siihen että ei ilo on loppujen lopuksi todella pienestä asioista kiinni, niinkuin esimerkiksi suklaasta, oli se sitten lahjaksi saatua tai itse ostettua 🙂

Jouluna minulle on tärkeää viettää aikaa läheisten kanssa ja syödä hyvin. Kulutan joulua odotellessa ja joulupäivinä luvattoman määrän suklaata ? Nooh, uuden vuoden ja joulun välillä sitten taas kiristellään vyötä.

Joulu tarkoittaa mulle täysin stressivapaata ja rauhallista aikaa läheisten kanssa ❤️ Ja joulusuklaata on vaikea vastustaa joulun alla… ?

Joulu on yksi vuoden kohokohdista mitä odotan aina innolla! Läheiset, hyvä ruoka, lasten jännitys ja ilo tekee joulun.
Ja suklaa kuuluu ehdottomasti jouluun, sitä kyllä kuluu tässä perheessä.. Tämä joulu on varsinkin erikoisen ihanaa ja jännittävää aikaa, kun vauvaa odotellaan meille syntyväksi joulukuun lopulla.

Rakastan joulua ylikaiken ja aloitinkin jo jouluvalmistelut viime kuussa!! Jouluisin syön myös enemmän suklaata kuin muuten vuoden aikana<3

Joulua vietän perhekeskeisenä ihmisenä perheen kanssa 🙂 Tänä vuonna siskoni perheineen viettävät aattoa kanssamme, kun taas mieheni on ensimmäistä kertaa seurustelumme aikana töissä 24h jouluaaton turvaamassa muiden joulurauhaa. Eli hieman erilainen aatto on tänä vuonna tulossa, mutta perheen kesken, perinteisen pöydän ääressä olon ja lahjojen seassa sen tänäkin vuonna vietän 🙂 Onneksi joulua voi viettää vielä joulupäivänä ja tapaninakin! Suklaata en kuluta muuta vuotta enempää, eli pari palaa (tummaa) suklaata riittää minulle 🙂

Kotona jouluvalot ja koristeet laitettu heti marraskuun ensimmäinen päivä ☺️ Eli todellinen joulufani täällä. Joulu hössötys korostunut entisestään omien lasten myötä. Tänä vuonna kyllä odotetaan joulua koko perhe. Meidän rakennusprojekti saatiin tänä vuonna päätökseen ja päästään viettämään ensimmäinen joulu uudessa kodissa isossa porukassa ? ja tietysti suklaa kuuluu jouluun, sitä kuluukin eniten näin joulun alla.

Joulu merkitsee yhdessäoloa perheen ja sukulaisten kanssa sekä hyvää ruokaa. Rauhallisia aamuja riisipuuron hautuessa, joulupöydän herkkuja ja suklaasta nautiskelua rakkaiden seurassa.

Olen itsekin suuuuuuuuuri joulufani ja onnekseni olen saanut muun perheen, jopa miehen mukaan lukien nauttimaan jouluhössötyksestä 😀 Vietämme joulua tänä vuonna ensimmäistä kertaa uudessa kodissamme appivanhempieni kanssa. Aiempina vuosina olemme viettäneet joulua muualla kuin omassa kotona ja täytyy sanoa että odotan niin että lapset saavat leikkiä saamillaan lahjoillaan rauhassa eikä ole kiire lähteä pakkailemaan autoa ja ajelemaan seuraavaan paikkaan. aah! en malta odottaa. Ja suklaata rakastan. piste.

Jouluna vietän aikaa perheeni kanssa hyvän ruoan merkeissä. Jouluaaton aamun perinteenä on käydä hamstraamassa alennettuja joulusuklaita kaupasta 🙂

Joulu merkitsee lämpöä, rakkautta ja läheisten ihmisten läsnäoloa ❤ Joulu on juhlista paras ❤

Joulu merkitsee rauhoittumista. Ollaan yhdessä ja nähdään läheisiä. Tehdään yhdessä hyvää ruokaa ja kiirettömästi nautitaan. Toki herkut kuuluu myös jouluun. Paljon menee suklaata. Jälkkäriksi, kahvin kanssa, naposteluun ja muuten vaan.
Tätä utta suklaata en ole vielä maistanut joten ehdottomasti mukana arvonnassa.

Joulu on ihanaa aikaa ja suklaata kuluu reilusti!

Jouluna on ihana saada rakkaat yhteen juurikin hyvän ruoan merkeissä<3 ja kyllä, suklaata menee myös etenkin joulupyhinä!

Jouluna vietän paljon perheen kanssa aikaa. Voi sitä ilon määrää lapsilla kun kaikki ovat koossa. Joulupäivänä meidän perhe sekä anoppi ja appiukko perheineen lähdemme makkaranpaistoretkelle lasten ja koirien kera. Ihanaa vaihtelua perinteiseen joulunviettoon. Suklaata menee kahvipöydässä koko joulukuun ajan. Jouluaatton yleensä lahjaksi tulee suklaata josta voi nauttia rakkaiden kanssa. Suklaata tulee syötyä koko joulu ajan 🙂

Jouluna rauhoitutaan perheen kanssa Joulun tärkeimmän sanoman äärelle. Joulu on vuoden suurin ja odotetuin juhla meille. Tunnelman lisäksi ehdottomasti hyvät jouluruuat ja suklaiset herkut kuuluvat juhlaan. Herkkämahaisena tietysti tykkään valita tummaa suklaata. Mahtavaa että Premiumilta saa myös konvehteja tummana.(: ehdottomasti menee kokeiluun, kuten myös viimeksi esittelemäsi sitruuna-inkivääri, josta tuli lemppari.

Rakastan Joulua! Vietän sen aina perheen ja sukulaisten kanssa. Ihaninta on katsoa lasten riemua. <3 Meillä eletään jännittäviä aikoja, kun esikoisen olisi tarkoitus syntyä vuodenvaihteen jälkeen. Suklaalla herkuttelen sitten synnytyksen jälkeen! 🙂

Joulu valitettavasti töiden puolesta tarkoittaa aina kamalaa stressiä ja kiirettä, mutta onneksi joulupäivänä voi ottaa rennosti viltin alla syöden suklaata 🙂

Vaikka rakastan suklaata ympäri vuoden, on joulun aika vaan parhaasta suklaidenkin kanssa! Piparisuklaa ei vain koskaan petä<3 parasta joulussa on ehdottomasti se joulun tunnelma, jouluruoka ja tietenki se suklaa! Näitä pitää ehdottomasti kokeilla. Ihan vesi kielellä täällä ollaan jo 😀

Suklaata tulee kulutettua muutenkin paljon kun olen suuri suklaan ystävä <3 Näitä uutukaisia olis ihana maistella jouluna perheen kanssa! 🙂 Joulu merkitsee miulle perheen kanssa yhdessä oloa ilman kiirrettä <3 arki on niin kiireistä että jouluna vaan ollaan ja nautitaan siitä ihanasta tunnelmasta, hyvästä ruuasta ja rakkaista ympärillä <3

Joulu merkitsee läheisten kanssa yhdessäoloa, hyvää ruokaa ja rentoutumista! Joulun alla haluaa yleensä maistella niitä vähän spessumpia suklaita ja tietenkin suklaajoulukalenterin joulun odotukseen!

Joulu merkitsee hyvää ruokaa ja istumista ruokapöydässä piiiitkän kaavan mukaan. Yhdessäoloa, kaksi muualla asuvaa ja opiskelevaa lasta tulevat kotiin mamman lihapatojen ääreen jouluksi. Ihanaa! Yksi lapsista asuu vielä kotona, ja on äitinsä lailla hirvittävä perso suklaalle, ja jouluna sitä kuluu ja rutkasti. Jos onni ei suosi, niin nuo menevät kokeilulistalle.

Joulu merkitsee perhettä, paljon hyvää ruokaa ja tietty suklaata, paljon ? Aika kuluukin näin ennen joulua pohtien, että mitä suklaata haluan ja kuinka paljon. Tänä jouluna ensimmäistä kertaa tekee tyttäreni joulun, niin minä voin keskittyä olennaiseen. Katselemaan kun ihana pieni pojanpoikani avaa paketteja ja nauttia siinä samalla vaikkapa palan ( laatikollisen) suklaata ❤❤

Mulle joulu merkitsee hyvää ruokaa, rentoutumista ja ajan viettämistä rakkaiden kanssa. Joulun aikaan kuuluu myös tavallista enemmän suklaata:D

Joulu merkitsee eniten perheen yhdessäoloa, ihanaa rauhaisaa tunnelmaa ja hetkeen keskittymistä. Ja hyvää ruokaa! Suklaata kuluu jouluna melko runsaasti nimenomaan konvehtien muodossa. Ihanaa on muutama palanen laadukasta suklaata ja glögikupponen 🙂

Joulu on perheen yhteistä aikaa. Mihinkään ei ole kiire ja työt sekä muu stressi unohdetaan hetkeksi. Vietämme aaton yleensä minun vanhempieni kanssa. Usein olemme yöpyneetkin heidän luonaan jolloin lapset voivat mennä nukkumaan ja me aikuiset saamme nauttia joulun tunnelmasta yöhön saakka. Meillä on kaksi lasta, 2- ja 9-vuotiaat, joten saan myös rauhassa täyttää kodin valoilla sekä muilla koristeilla. Mies ei ole jouluihmisiä mutta kun vetoan onnellisiin lapsiin niin kaikki menee läpi. Mitä vanhemmaksi tulen, sitä aiemmin aloitan joulun odotuksen sekä valmistelun. Ja suklaata kuuluu kyllä. Olen jo muutaman vuoden antanut itselleni joulukuun aikaa vedellä sitä kaksin käsin, ilman huonoa omatuntoa ja sitten viettänyt jo perinteeksi muodostuneen ”suklaattoman tammikuun”.

Minulle joulu merkitsee, sitä että ollaan perheen kesken, rauhoitutaan ja kuunnellan joululauluja. Syödään paljon kinkkua, peruna-, porkkana-, lanttu- ja bataattilaatikoita. Jälkiruokana on itse tehtyä luumurahkaa, tähtitorttuja ja kuumaa glögiä ja tietenkin alusta loppuun omia tekemiä pipareita ! Suklaata on meidän perheen joulupöydssä paljon ! Sitä tulee jouluna syötyä, kun saa yleensä sukulaisilta, kavereilta ja poikaystävän sukulaisilta suklaata lahjaksi ! Itse rakastan syödä suklaata ja varmasti kokeilisin ilomielellään Marabou Premium Petit Nougat Milk Chocolate.

Joulu on yhdessäolon aikaa. Kaikki lähimmat sukulaiset kokoontuvat meillä yhteen, syödään hyvin, saunotaan ja ollaan vaan rennosti. Suklaata kuluu runsaasti? Etenkin konvehdit kuuluvat jouluun ja pitää olla useammanlaista konvehtirasiaa tarjolla.

Minulle joulu merkitsee perheen kanssa yhdessä oloa, rauhoitumista sekä kuunellaan joulu lauluja. Jouluna tulee syötyä paljon kinkkua ja laatikoita. Jälkiruokasi syödään luumurahkaa, tähtitorttuja sekä juodan glögiä ja syödään alusta loppuun omia tekemiä piparkakkuja.
Suklaata tulee syötyä tosi paljon jouluna. Saan lahjaksi yleensä suklaata sukulaisilta, kavereilta ja poikaystävän sukulaisilta. Kokeilisin ilomielin tätä uutta suklaata, sillä se kuulostaa herkulliselle eli Marabou Premium Petit Nougat Milk Chocolate.

Yhdessä oloa, rauhoittumista. On ihanaa saada koko perhe yhteen ja nähdä miten lapsia jännittää pukin tulo. Tulee omat lapsuuden joulut mieleen. Suklaata kuluu paljon. Ympäri vuoden. Jouluna tulee ostettua sitä myös lahjaksi ?

Syön todella paljon suklaata jouluna. Ainut aika vuodesta, kun en mieti kaloreita. 😀
Kaikki syöminen ja yhdessäolo on tärkeintä.

Joulu merkitsee yhdessäoloa ja rauhoittumista. Joulu on rakkauden juhla ja kyllähän suklaatakin silloin kuluu. 😉

Joulu on perheen kanssa yhdessäoloa, lepoa ja rauhoittumista. Suklaa kuuluu jouluun. Sitä syödään kirjaa lukiessa, iltapäiväkahvilla kuin myös yömyöhään miehen kanssa sohvalla jutellessa. Oi, miten odotankin jo tuota aikaa!

Joulussa tärkeintä on yhdessäolo ja rauhoittuminen,koko perhe saa viettää useamman päivän yhdessä❤Muuten niin arki kuin viikonloput meneekin niin,että joku lapsista harrastamassa/kisoissa tai mies työreissussa.
Jouluun kuuluu suklaa ehdottomasti,konvehdit ihan ykkösiä,unohtamatta kuitenkaan suklaasta tehtyjä jouluherkkuja- ja jälkkäreitä.Muuten kuin jouluna suklaata tulee ostwttua lähinnä osana irtokarkkeja,kaikkia vähäsen.Ihanaa ja rauhallista joulunodotusta!

Joulu on kaikkien läheisten näkemistä, naurua & oman lapsen iloa lahjoista, eli todella ihanaa ja rentoa aikaa! Suklaa kuuluu joulun napostelu herkuksi jouluruokien välissä ja sitä kuuluu saada lahjaksi muutama konvehtirasia vähintään ?

Joulu merkitsee kivaa, tunnelmallista vapaa-aikaa mm. hyvän ruuan parissa 🙂 Suklaata kyllä tulee kulutettua varmasti enemmän kuin muuna aikana. Erityisesti juuri joulunpyhinä!

Joulu on ihanaa rentoutumisen aikaa. Perheen kanssa vietettynä kaikkine perinteineen.❤️ Ja toki, suurena suklaan ystävänä, myös jouluna sitä kuluu paljon! Näitä pitää päästä pian testaamaan. ?

Joulu merkitsee mulle ihanaa yhdessäoloa rakkaiden kanssa <3 Suklaata tulee joulun aikaan kulutettua ehdottomasti enemmän kuin yleensä 😀 Maraboun konvehteja en ole tainnut koskaan maistaakaan..

Jouluna saa olla perheen kanssa yhdessä. Suklaata kuluu enemmän oikeastaan joulun jälkeen, kun kaupat myyvät joulusuklaat hyvillä alennuksilla 😀

Joulu merkitsee vapaa-aikaa, rauhoittumista ja ajan viettoa perheen kanssa. Suklaata voi joulun aikaan syödä hyvällä omallatunnolla enemmän kuin normaalisti. 🙂

Parasta joulussa on se, kun minä, veljeni ja siskoni palaamme lapsuudenkotiin vanhempiemme luo viettämään rauhallisia päiviä hyvän ruoan kera. Suklaa kuuluu ehdottomasti mukaan, ihaninta joulupäivän aamuna on sytyttää kuuseen valot ja napata ensimmäiseksi pari palaa joulusuklaata ja vaan olla ihan rennosti.

joulu on hiljentymisen aikaa.tarkoitan lepoa rentoutumista.rauhaisaa perheen keskeistä aikaa.joka poikkeaa kokonaa arjen kiirestä ja stresaamisista.jouluna on lupa nauttia.tehdä olo mahdollisimman hyväksi.kinkkua laatikoita ja pipareita..sulkaakonvehteja ilman ei tule joulu kotiin.suklaaton joulukoti on murheenlaakso.suklaaantaa hyvän mielen ja on niin ihanaa.mitä erlaisimpia suklaita sen parempi.

Joulu merkitsee rentoa yhdessäoloa perheen kanssa ja hyvää ruokaa. Ja suklaata, no sitä kuluu aivan liikaa jouluna(kin), nimim. Ei itsehillintää.

Jouluna tärkeintä on ehdottomasti yhdessäolo rakkaiden kanssa. Lisäksi voi vain olla tekemättä mitään ihmeellistä, etenkin joulupäivänä. Lapsena lahjat olivat tärkeintä, nykyään emme enää edes osta toisillemme lahjoja, ainoastaan lapset saavat lahjoja. Suklaa on isossa roolissa jouluna, sitä tulee syötyä reippaasti 🙂

Joulu merkitsee itselle hiljentymistä rakkaiden keskelle ♡ Rakastan joulua ja sen tuomaa tunnelmaa, rauhallisuutta ja lämpöä. Tänä vuonna joulu tuntuu entistä suuremmalta juhlalta, sillä joulukuun alussa saan vihdoin pakettiin kandidaatin tutkielmani, jota todellakin aion juhlia koko joulukuun 😀 Tähän juhlaan kuuluu myös lempiherkkuni suklaa, parhaimpien tyyppien kanssa jaettuna.

Joulussa on parasta kun se opn ohitse, Suklaata tulee maisteltua.

Joulu merkitsee rentoutumista ja hiljentymistä perheen kesken. Suklaata kuluu ympäri vuoden, tosin jouluna määrä taitaa tuplaantua ellei jopa triplaantua 🙂 Ihanaa joulunalusaikaa Sinulle ja perheellesi.

Joulu merkitsee aina aikaa perheen kanssa. Mieheni on myös kotoisin briteistä, joten joka toinen vuosi olemme siellä ja sitten joka toinen täällä Suomessa. ? Suklaa on myös aina kuulunut joulun herkkuihin, joten jokaiselle on aina tätä herkkua tarjolla monessa muodossa.

Joulu merkitsee rauhallista yhdessä oloa rakkaimpien kanssa, paljon hyvää ruokaa, pipareita ja glögiä takkatulen ääressä sekä tietysti suklaata. Joulun aikana menee kyllä useampi suklaarasia ihan huomaamatta, ei niitä yleensä jää kaapin perukoille odottelemaan… Oi että, noin kuukausi enää vuoden parhaimpaan juhlaan!

Joulu merkitsee rauhoittumista ja pysähtymistä, tietynlaista hartauttakin :-). Rakkaat ihmiset ympärillä ja herkullinen perinteinen jouluruoka aattoiltana – ja oikeastaan myös pyhien läpi – ovat asioita, joiden ääressä on ihana hengähtää. Herkuttelustahan ei jouluna pidä tuntea lainkaan huonoa omatuntoa, siispä uuden vuoden alkaessa tuleekin ihmeteltyä, miten se iho onkaan niin huonossa kunnossa kun sitä suklaata on tullut vedettyä rasia kaupalla :-D.

Joulu merkitsee perhettä, yhdessäoloa, rauhaisaa lämmintä tunnelmaa sekä hyvää ruokaa. Suklaakonvehdit kuuluvat olennaisena osana jouluun 🙂

Joulu on rauhoittumisen aikaa. Monesti arki on kiireistä. Jouluna on ihana pysähtyä hetkeksi läheisten kanssa. Sytyttää kynttilöitä ja nauttia lämmöstä, perheestä ja hyvästä ruuasta. Rakastan antaa lahjoja muille.
Suklaata syön nautiskellen jälkiruokana. Ja kun lapset nukahtavat otan käteeni kirjan ja suklaata siihen viereen kaveriksi. Rauhallinen jouluyö, suklaa, kirja… mikä sen ihanampaa ❤️

Joulu on läheisten kanssa vietettyä laatuaikaa hyvän ruuan ja juoman parissa. Tämä joulu on myös erityinen, sillä se on meidän pienen pojan ensimmäinen joulu <3 Jouluna suklaata kuluu PALJON! Näitä uutuuksia täytyy ehdottomasti maistaa :p

Asun 400 kilometrin päästä muusta perheestä ja suvusta (ja pienestä siskonpojasta etenkin!), niin jouluna matkataan totta kai sinne. Ruokaa ja ihan vaan olemista, pikkutyyppi alkaa olla myös siinä iässä että alkaa tajuta lahjojen päälle. 🙂 Enkelisuklaat ovat yksi joulun parhaista jutuista!

Joulu on rakkauden juhla; yhdessäoloa ja tunnelmaa. Suklaaatakin kuluu. 😉

Perheen kanssa yhdessäoloa. Tosin nyt kun olen vuorotöihin palannut äitiyslomalta en vielä tiedä missä joulun vietän. ? Toivon mukaan edes illan kotona miehen ja lasten kanssa. ❤️

joulu merkitsee se että perhe kokoontuu yhteen nauttimaan yhdessä olosta. ostamme eri konvehteja jotkut tykkäävät geishasta ja jotkut taas toisesta.
paljon konvehteja tulee kyllä joulun alla syötyä, joka vuosi

Aiemmin en ollut juurikaan jouluihminen, mutta lapsensaannin myötä minusta on kuoriutunut todellinen joulufani! Joulusuklaita ja uusia konvehteja ostetaan kotiin jo loka-marraskuussa maisteltavaksi 🙂

Joulu merkitsee perheen yhteistä aikaa, hyvää ruokaa ja hyvää mieltä. Suklaa kuuluu koko vuoteen, mutta erityisesti jouluherkuksi.

Molemmat maut kuulostaa taivaalliselta ? joulu merkitsee rauhoittumista perheen kanssa: hyvää ruokaa, kynttilöitä, joululauluja ja ihan vaan yhdessä oloa.

Joulu on rauhoittumisen aikaa 🙂

Joulu merkitsee juurikin mainitsemaasi lämpöä, ja yhdessäoloa läheisten kanssa. <3 Ja koska sokeriihiiri ilmoittautuu tälläkin puolella näyttöä, voin kertoa, että suklaata kuluu ihan tajuton määrä jouluna… 😀 Näistä Maraboun suklaista etenkin tuo maitosuklaanougat houkuttelee eniten, nam!

Joulu merkitsee aikaa läheisten ja rakkaiden kanssa 🙂 suklaata menee kilokaupalla… kuka sitä laskee ;D

Joulu merkitsee ihanaa ja erityistä yhdessäoloa, hyvää ruokaa ja rentoutumista. Ensi joulu on minulle erityisen tärkeä, sillä asun nykyään Tukholmassa opiskelujen takia niin en kerkeä viettämään kovin paljoa aikaa Suomessa normaalisti.

Joulu on rauhoittumisen aikaa, aikaa pysähtyä läheisten kesken. Joulun aikana on itselleen armollinen, kaikki herkut on sallittu :). Joulun aikaan herkuttelen suklaalla työpaikan kahvipyödässä, kotona perheen kanssa ja ystävien kanssa kokoontuessa. Suklaa on jaettu nautinto!

Joulu on vuoden suurin juhla, ja tuo paljon piristystä pimeään vuodenaikaan. Suklaata tulee syötyä tavallista enemmän jo marraskuussa, ja erityisen paljon joulun pyhinä. Mukana arvonnassa! 🙂

Joulu on ihanaa aikaa! Oon menossa erittäin hyvän ystävän luokse ulkomaille ja odotan erittäin paljon. ? suklaata kuluu jonkun verran, mutta ei älyttömän paljon kun en syö sitä niin överinä.

Joulu on rakkain juhlapyhä. Suklaata kuluu ympäri vuoden, mutta erityisesti konvehteja kuluu joulun aikaan.

Joulu on parasta vuodessa, odotan kovasti. Silloin saa hetkutella.

Joulussa tärkeintä on läheisten kanssa vietetty aika. Ja oman pienen pojan riemu joulupukista. 🙂 Suklaata kuluu paljon ja nämä tulisi mieluusti maisteluun.

Joulu on ihanaa aikaa perheen kesken.Joululaulut, haudalle kynttilät, hyvä ruoka, yhdessä oleminen, toisten muistaminen ja välillä se on omalla kohdalla myöskin työntäyteinen. Usein joulu menee töissä lastensuojelussa.
Suklaa kuuluu ehottomasti jouluun.Sitä menee aivan liikaa, mutta onneksi joulu on kerran vuodessa.Tätä uutuutta en ole vielä maistanutkaan, laitetaanpa harkintaan.Osan suklaista voisi tuoda vaikka töihin, koska tänä jouluna olen töissä ja muutenkin yksin .Hyvää Joulun odotusta kaikille!

Joulun rauha, tunnelma, yhdessäolo läheisten kanssa. Suklaalla tulee herkuteltua aika paljon 🙂

Lämpöä, rauhaa, yhdessäoloa perheen kanssa, rentoutumista…rakastan joulunaikaa! Suklaa kuuluu lempiherkkuihin, myös jouluna. ; )

Joulun aika on ihanaa rauhoittumista, rentoutumista, yhdessäoloa ja herkuttelua <3 Tänä Jouluna oman ihanan lisänsä joulun odotukseen tuo kohta alkava ensimmäinen äitiyslomani ja tammikuun lopussa syntyvä pienokainen 🙂 Ja suklaata nyt ei vaan voi koskaan vastustaa!! <3

Joulu merkitsee erityisesti rentoutumista ja yhdessäoloa perheen kanssa. Suklaata tulee kulutettua ympäri vuoden, mutta kulutus lisääntyy vielä joulun alla.. 🙂

Joulu merkitsee perheen kanssa yhteistä aikaa ja rauhoittumista. Erityisen innoissani olen tulevasta joulusta, joka on ensimmäinen yhteinen poikaystäväni kanssa. Joulunaikaan suklaan kulutukseni on aikamoista, käsi käy karkkikipossa lähes huomaamatta.

Joulu merkitsee rauhoittumista, hyvää fiilistä, tunnelmaa, lapsen riemua, hyvää ruokaa, leipomista ja aikaa perheen ja läheisten kesken ?

Suklaa on aina hyvää, mutta jouluna suklaata menee erityisen paljon ?

Joulu on aivan ihanaa aikaa! Syksy on ollut aivan hurjaa menoa ja meininkiä opiskeluissani -tajusin sen vasta äsken, kun myös omat optiset harhani nököttävät vielä kaapissa (normaalisti ne olisi ikkunalla jo lokakuussa;)) Siksipä rentoutuminen, urheilu ja hyvä ruoka on ne joulun jutut! Usein minulle käy niin, että kierrän monta viikkoa kaupan joulusuklaahyllyä ja kun vihdoin menen suklaaostoksille pari päivää ennen aattoa niin jäljellä on vain jämät. Ehkä tänä jouluna on toisin:)

Lepoa ja Rauhaa 🙂

Joulussa parasta on perheen kanssa yhdessäolo, hyvä ruoka ja yhteiset leikit, laulut, pelit jne! Suklaata tulee syötyä niin jouluna kuin muulloinkin!❤

jouluni on läheisyyttä, sukulaiseni asuvat kaukana. Äitini ruuat ovat superhyviä. Suklaalempparit ovat Budapest konvehdit

Kuten varmaan useimmillakin, parasta joulussa on yhdessäolo ja rentoutuminen. Myös tunnelma, kynttilät ja joulumusiikki ovat tärkeitä. Ei kiirettä mihinkään, jokin hyvä kirja ja suklaata, ai että ❤️ Minä olenkin suklaan suurkuluttaja, syön omat ja usein myös muidenkin joulusuklaat.

Moiks! Tämä ei nyt liity postaukseen mitenkään, mutta huomasin joskus että teillä oli Juuttikori tyylisen korin kylpyhuoneessa.. saako kysyä mistä olet sen löytänyt? 🙂

Se on Stockalta!!! 🙂

Joulussa parasta perheen kanssa yhdessäolo. Kuusi ja koristeet ja jouluruoat. Illalla massu täynnä sapuskaa kattoa jotain leffoja. Ja näkee oman lapsensa puolen vuoden jälkeen ja saa halia ja jutella. Tytär asuu niin kaukana meistä ettei näetä ko about kerran vuodessa. Hyvällä tuurilla kaks kertaa. Mutta Joulu on aina että kotia pittää tulla ja onneksi haluaakin <3 Suklaat kyllä menee tyttärelle ja mun miehelleni… ite olen salmiakkifani. Ehkä 5 kohvehtia syön koko joulun aikana 🙂

Joulu on ihanaa yhdessä olon aikaa perheen kanssa! Siihen kuuluu kyllä oleellisesti herkuttelu suklaalla ja myös muilla joulun herkuilla. Näitä Maraboun uutuuksia kiinnostaisi kyllä pääst maistamaan 😉

Suklaata kukutan paljon muutenkin, mutta jouluna haluan panostaa kunnon suklaaseen tai vähän parempaan.
Joulun olen vuosia viettänyt mieheni kanssa kaksin mökin rauhassa, joulupöytä koreana ja takan ääressä. Nyt meillä on 7kk vanha tyttö ja kolmisin juhlimme joulua ekaa kertaa ?

Paljon! Ajattelin että yritän olla marraskuun hieman vähemmällä ja sit joulukuussa saa hyvällä omalla tunnolla nautiskella. Ja itseasiassa enää jouluna ei tulekaan niin paljon herkuteltua, suklaa kuuluu ehkä ennemmin siihen odotukseen ja fiilistelyyn mikä onkin se paras juttu joulussa! Niinkuin monessa muussakin ? vuorotyöläisenä joulun vietto on aina hieman erilaista mutta toisaalta myös töissä on mukavaa olla kun ihmisillä hyvä mieli ?

Suklaata kuluu kyllä aika paljon ennen joulua ja näitä en olekaan maistanut!

Joulu merkitsee yhdessäoloa ja rauhoittumista. Suklaata kuluu myös jouluna. 🙂

Joulussa tärkeintä on joulun sanoma. Jouluna tulee myös herkuteltua, joten myös suklaa kuuluu joulunviettoon.

Joulu merkitsee minulle rentoa yhdessäoloa, herkullisia jouluruokia sekä tunnelmallisia iltoja suklaan ja kynttilöiden kera.

Joulu on mukava pieni tauko työstä sekä aika tavata rakkaita vanhempia, anoppia ja sisarta perheineen, jotka kaikki asuvat monen sadan kilometrin päässä eikä heitä näe kovin usein. Suklaata maistellaan jo ennen joulua, mutta ehdottomasti joululahjakirjaa lukiessa.

Joulussa arvostan kiireetöntä yhdessäoloa läheisten kanssa ja lämpöistä tunnelmaa, minkä tekevät hyvä ruoka, seura ja toivottavasti myös lumi. Suklaata kulutan vuodenajasta riippumatta, mutta kyllä pääsiäinen ja nyt joulu ovat hyvä tekosyy syödä vielä vähän enemmän.

Joulu merkitsee aikaa läheisten kanssa ja on saanut nyt uuden, vielä tärkeämmän merkityksen esikoistyttäremme kanssa <3 suklaa maistuu aina, mutta etenkin jouluna 🙂

Yhdessäoloa ja rauhoittumista perheen kanssa. Syön suklaata harkitusti: valitsen jonkun ihanan, laadukkaan suklaarasian, jonka nautiskelen aattoiltana lasten mentyä nukkumaan ?

Joulukahvi ja vähän suklaata kuuluvat joulukuuhun.

Joulun toivoisi asuvan kaikkien sydämissä. Jouluntaika – kyllä se on olemassa. Kaikille lapsille soisi myös lämminhenkisen, rakkaudentäyteisen jolun. Kilo vähintään suklaata jouluaikana – eikä ole ede vaikeaa 😉

Joulu on aika vuodesta, kun kokoonnutaan perheen kanssa, nautitaan jouluruoista, tunnelmasta ja ihan vaan siitä rauhassa yhdessäolosta.
Yleensä tulee valittua joku tietty konvehtirasia, ja sitten suklaata tulee useasti joulupaketissa lisää 🙂

Joulu on rentoutumisen ja rauhoittumisen aikaa yhdessä tärkeimpien ihmisten kanssa ❤️ Kieltämättä jouluna kuluu suklaata, suosikkejani on ihan vain fazerin siniset konvehdit, mutta muutkin uppoavat ☺️

Tykkään suklaasta muutenkin, mutta jouluna sitä saa sydä luvan kanssa vähän enemmänkin ☺️ Suosikkisuklaani on Fazerina, jota ostan paketin jouluksi. Kyllä muutkin konvehdit kelpaavat! Joulu on ihanaa rauhoittumisen aikaa ilman aikatauluja yhdessä oman perheen kanssa, saa vain nautiskella kaikin puolin!

Joulu on rauhoittumisen ja rentoutumisen aikaa läheisten kanssa. Lapsenmielisyys on erityisen sallittua jouluna 😉 Suklaa on herkkuni ympäri vuoden,mutta jouluna satsaan laadukkaisiin konvehteihin .

hyvää syön miltei pävittäin suklaata, mtta nykysin pari palaa riittää vaikka kahvin kanssa

Joulu on rauhaisaa yhdessäoloa, toisen huomioimista, kiireettömyyttä.
Suklaa on olennainen osa joulun herkuttelua.

Ehdottomasti tärkeintä joulussa on läheiset ihmiset ja se, että muutaman päivän ajan kenelläkään ei ole kiire. Toki myös perinteet ja joulukirkko on tärkeä osa joulua unohtamatta tietenkään hyvää ruokaa (ja suklaata!!). 🙂

Joulu on lasten juhla ennen kaikkea. On ihanaa seurata, kuinka lapset nauttivat joulusta ja sen taiasta. Joulu on myös valon juhla (talven pimeyden keskellä). Joulu merkitsee minulle paljon: se on yhdessäoloa perheen kanssa, rauhallista tunnelmaa, välittämistä. Suklaakonvehdit ja suklaa maistuvat hyvältä ja kuuluvat jouluun!

Jouluna rauhoitutaan ja herkutellaan läheisten kanssa, mikäs sen parempaa 🙂 Suklaan kulutus kasvaa joulun alla, koska hyviä konvehtirasioita on monta ja ainakin kertaalleen pitää jokaista päästä maistelemaan! 😀 Näistä Maraboun uutuuksista etenkin toi nougat kiinnostaa, pitääkin etsiä käsiin lähiaikoina.

Joulu on niitä harvoja juhlapyhiä, jolloin kokoonnumme koko perhe ja suku yhteen useammaksi päiväksi. Joulu on rauhallista aikatauluista vapaata yhdessäoloa. Jouluun kuuluu myös syöminen hyvin sekä tietysti herkuttelu myös. Suklaa on paheeni ja erityisesti joulunaikaan sitä kuluu melkoisesti 😀 Mikä parempaa kuin käpertyä hyvän suklaan kanssa peiton alle ja katsoa vaikka hyvää elokuvaa yhdessä muun perheen kanssa.

Joulu on ainoaa aikaa vuodesta, jolloin saamme miehen kanssa yhteistä vapaa-aikaa useamman päivän ajan. 🙂 Sitä odotan <3

Jouluna nautitaan läheisten seurasta, hyvästä ruoasta ja juomasta ja kiireettömyydestä, ja jouluun toki kuuluu suklaa! Lapsuudesta suosikiksi jäänyt mm. After Eight-suklaat ?

Joulu merkitsee aikaa, jolloin saa rauhoittua ja nauttia läheisten seurasta ja hyvästä ruuasta ? Ja luonnollisesti suklaa kuuluu olennaisena osana jouluun: pandan konvehteja kuluu, mutta ehkä fazerin sininen on kuitenkin parasta!

Suklaata tulee joulun alla syötyä normaalia enemmän, kun kauppojen hyllyt notkuvat vaikka minkälaisia laatuja. Yleensä tulee maisteltua uutuudet ja valittua mukaan myös omia vanhoja suosikkeja

Joulu on mulle ja perheelle yhdessäoloa, hyvää ruokaa, herkuttelua, saunomista, myöhään valvomista ja pitkään nukkumista, joulutunnelmasta nauttimista! ? suklaata kuluu valtavasti, leivonnassa ja sellaisenaan joka kahvikupillisen kanssa! ?

Joulu on yhdessäoloa, ennen kaikkea. Perinteitäkin piisaa, mutta tärkeintä on olla yhdessä ja rentoutua. ?

Joulu merkitsee yhdessäoloa, hyvää ruokaa ja rentoutumista. ??? Suklaata syön ympäri vuoden, myös joulun aikaan. ?

Joulu merkitsee itselle nimenomaan yhdessäoloa perheen kanssa ja paljon syömistä 🙂 Suklaata tulee jouluna syötyä ihan extrapaljon, jopa melkein koko vuoden edestä 😀 Jotenkin se suklaa kuuluu nimenomaan jouluun erilaisine konvehteineen.

Jouluun kuuluu meillä tosiaankin kiiteerrömyys ja perhe 🙂 aattona kokoonnutaan vuorovuosin jonkun meistä luokse,ehkä jäädään yöksi ja ollaan vaan. Lapset leikkivät,tehdään yhdessä hyvää ruokaa ja nautitaan. Omassa kotona oman perheen kanssa vielä rauhoitutaan, palaillaan,luetaan takkatulen ääressä 🙂

Joulu merkitsee minulle kotikotona vietettyä aikaa perheen kanssa. Lisäksi meille on muodostunut perinteeksi, että Tapaninpäivänä pelaamme koko päivän lautapelejä perheen kanssa aamusta iltaan. Ihan kirjaimellisesti – aloitamme yleensä 9-10 maissa aamulla ja lopetamme illalla samaan aikaan. Välissä käymme syömässä ja koirien kanssa ulkona.
Suklaa kuuluu meillä olennaisesti jouluun. Meillä roikkuu aina pari joulusukkaa jonne äiti on laittanut suklaata. Lisäksi pöydässä on konvehteja ja jouluun kuuluu myös Pandan suklaat perinteisesti. 🙂 suklaata ei tee mieli aina hetkeen joulun jälkeen, mutta tuolloin sitä tulee kyllä nautiskeltua!

Mulle joulu tarkoittaa kaikkein eniten rauhoittumisen aikaa. Meillä joulut on valitettavasti mennyt aina paikasta toiseen juostessa vanhempien eron jälkeen (jolloin olin 9v), ja vanhenpana välipäivät on aina joutunut viettämään töissä kaupan alalla. Tänä vuonna vihdoin ja viimein saan olla välipäivät vaan kotosalla, joten nyt on vihdoin mahdollisuus myös aidon oikeesti rauhoittua joulun viettoon, edes välipäivien ajaksi 🙂 se jos jokin tulee tarpeeseen.

Mulle joulu merkitsee rauhoittumista ja rentoa ydessä oloa peheen ja sukulaisten kesken. Myös hyvä ruoka ja suklaakonvehdit kuuluvat oleellisena osana jouluun. Herkullisilta näyttää nuo Maraboyn uutuuskonvehdit, toivottavasti arpaonni suosii!

Joulu on ennen kaikkea yhdessäoloa lähimpien kanssa ja hetki jolloin ei mietitä kiireitä. Silloin nautitaan rauhassa hyvästä ruuasta ja suklaa kuuluu oleellisimpiin herkkuihin joulunaikaan ja sitä kuluu usein muutamakin konvehti porukan kesken.

Joulu on itselleni se tärkein ja perhekeskeisin juhla vuodessa 🙂 Rakastan perheemme jouluperinteitä ja niitä on ihana toteuttaa joka vuosi – esimerkkinä jouluyön kirkko 🙂 Suklaata kuluu meilläpäin todella paljon niin ennen joulua kuin joulun aikaankin – pimein vuodenaika todellakin houkuttelee sohvan nurkkaan suklaalevyn kanssa <3

Joulu on erityisesti perheen laatuaikaa. Ihana tunnelma, hyvää ruokaa, aamuinen joulusauna ja oma perhe <3 sillon saa pysähtyä ja vaan nauttia. Veisin niiiin nuo suklaat jouluna mukanani vanhemmilleni, koska isäni on varsinainen herkkusuu.. Ei varmaan suklaat kovin kauaa rasioissaan pysyisi 😀

Suklaa sopii kaikkiin tilanteisiin elämässä. Erilaisia suklaita : arkeen ,juhlaan,suruun,iloon ja eri vuodenaikoihinkin

Joulu merkitsee minulle rauhoittumista, tyttären kanssa yhdessäoloa sekä hyvää ruokaa ja oikein paljon suklaata. Tykkään maistella eri suklaakakkua ja tykkäänkin niistä tyttäreni kanssa tosi paljon.

Joulu on jotenkin niin levollista aikaa perheen kesken. ❤️ Suklaata menee muiden herkkujen ohella ja jouluna en yhtään mieti, mitä syön!

Joulu on rauhallista aikaa suklaasyöpön perheeni kanssa:)

Joulu on rauhoittumista ja suklaa kuuluu jouluun ehdottomasti 😉

Jouluna syödään suklaata enemmän kuin milloinkaan muulloin, makaillaan sohvalla syödään suklaata.
JAS.

Lasten myötä joulun merkitys on muuttunut. On mukava, kun lapset odottavat niin innokkaasti joulua ja lahjoja. Yhdessäolo perheen kanssa on tärkeää. Suklaata kuluu jouluna paljon.

Joulu merkitsee perheen kanssa yhdessäoloa, kirjojen lukemista ja mielen lepäämistä! Suklaata tulee kyllä herkuteltua aika paljon joulun aikaan, heh 🙂

Joulu merkitsee lasten iloa ja jännitystä, yhteistä aikaa perheen (sisältäen mummo ja lasten täti+eno kumppaneineen) kanssa, hyvää ruokaa ja rauhoittumista kotiin. Suklaa maistuu aina, mutta Jouluna tulee herkuteltua erikoisemmilla konvehdeilla. Mukana!

Rakastan kaikkea mitä kuuluu jouluun, varsinkin perinteitä.
Omaisten haudalla käyntiä ja kynttilöiden sytytystä siellä.
Vanhempia ei enää ole elossa, muistan heitä lämmöllä ja rakkaudella.
Yksi siskoistani on myös kuollut.
Menemme mieheni kanssa hänen äitinsä luo viettämään jouluaattoa. Hän valmistaa joulu aterian, koska tykkää kokata.
Hän täyttää jo 81- vuotta ennen joulua ja on virkeä ja ihana ihminen.
Jouluna syödään hyvin ja nautitaan yhdessä olosta eikä ole kiire minnekkään. Suklaa kuuluu myös jouluun!
Poltetaan myös kynttilöitä, jouluun kuuluu myös pieni joulukuusi ja lahjoja.Mukana ollaan täydellä sydänmellä!

Jouluna kuluu suklaata ehkä liiankin paljon, mistä voi syyttää joulua. Muuten joulu on perheen kanssa vietettyä leppoisaa yhdessä oloa.

Joulu on tunnelmaa ja perheen kanssa yhdessäoloa.
Kyllä laadukkaat konvehtirasiat on kuuluneet jouluun aina. Sekalaiset ”pakko ostaa jotain” konvehtirasiat ovat sen sijaan kulkeutuneet joulun jälkeen työpaikalle.

Joulu merkitsee perheen yhteisä aikaa ja vapaana oloa – hetken taukoa arkiseen ahertamiseen ja kiireeseen.
Suklaa on aina hyvää, mutta jouluna se on aikalailla välttämättömyys – ilman sitä ei joulu tunnu täysin joululta eli edes yksi konvehtirasia lahjoista pitää löytyä.
Parin viime vuoden suklaansaanti varmistukset on tehty kuivakakkujen muodossa jouluinen tiikerikakku ja perus kuivakakku suklaarouheella maustettuna – eikä kestä montaa päivää kun kaikki on jo syöty.
Yleensä pysytään varmoissa vanhoissa suosikeissa, mutta uutuuksiakin varovasti testaillaan

Kiitos kivasta arvonnasta! Joulu on vuoden suurin juhla. Ihanaa yhdessäoloa ja lämmintä tunnelmaa, johon myös suklaa oleellisesti kuuluu. Huh, suklaata kuluu extrapaljon juuri jouluna, vaikka muulloinkin..
Mukavaa joulun odotusta ?

Joulu merkitsee ennen kaikkea rauhoittumista ja yhteistä aikaa perheen kanssa. Herkuttelua ja läheisyyttä, kodin lämpöä. Mukava saada lapset maailmalta kotiin yhtä aikaa. Suklaa kuuluu ilman muuta jouluun ja juuri ”herkkusuklaat”. Ihanaa, että joulu on jo lähellä!

Joulu on tunnelmaltaan ihana ja rauhallinen oman perheen kesken. Suklaata menee jouluna monta rasiaa.

Joulu merkitsee minulle ennen kaikkea rauhaa ja rakkautta, niin läheisten kuin koko maailman kanssa. On ihana ”leijua” siinä hieman harhaisessakin olotilassa ne muutamat päivät ja kuvitella maailma hyväksi. Täydellisimpään jouluuni kuuluu myös kunnon lumikerros, pakkanen ja kaunis luonto. Sekä tietenkin edes pienet herkut, kuten suklaa. Hyvää joulunalusmieltä kaikille!

Joulun tunnelma syntyy lasten ilosta, läheisten ja ystävien seurasta ja rauhoittumisesta. Joulu syntyy tuoksuista, valoista, hyvästä ruuasta, juomasta ja herkuista joista suklaa se ehdoton ykkönen. Suklaasta parhaita omaan makuun on konvehdit tummasta suklaasta, uutuudet ja maistelu. Ennemmin nautiskelu kuin suuri määrä. Vaikka joulun odotuksen ja itse joulun aikana sitä määrääkin sitten kertyy, kun tekee mieli maistaa monia erilaisia. Sellainen tusinatavara 5 laatikkoa kympillä ei enää innosta, vaan saattaa jäädä itseltä syömättä. Päätyvät onneksi parempiin suihin nekin.

Joulu merkitsee minulle yhdessäoloa. Joulun oikean tarkoituksen muistelua, vaikka vain sydämessään. Rakkautta ja lämpöä. Ei materiaan pönkitystä ja kaikenlaista ostelua. Toki jouluna täytyy muistaa lapsia paketetin, mutta näyttää myös joulun aitoa puolta. ja opettaa että joulun taika on sydämissä ja siellä se voi olla koko ajan, läpi vuoden.
Joulu on rakkautta ja huolenpitoa, lämpöä ja jakamista. Läheisen muistamista ja niiden jotka ovat jo menneet.
Joulu on suurimman tähden etsiskelyä taivaalta. Joulu on täynnä rakkautta.

Joulu on perheen yhdessä oloa ja joitakin vakio perinteitä, kuten haudalla käynti ja joulurauhan julistus. Ja suklaa on herkuistani suurin, voisin syödä sitä joka päivä Nämä esitellyt uudet herkut ovat mieleeni, pidän erityisesti tummasta suklaasta.

Joulu tarkoittaa minulle rauhoittumista ja läsnäoloa perheen kesken. Syödään hyvin, pelataan lautapelejä ja käydään hautausmaalla. Suklaan suurkulutus alkaa heti marraskuussa ja päättyy loppiaiseen, jolloin onkin aika keventää 😀

Joulu merkitsee rauhoittumista ja hetkestä nauttimista perheen kanssa. Joulupöytään leivomme yleensä juustokakun, mutta joulun ehdoton ykkösherkku on suklaa.

Joulu on rauhoittumista ja ajan viettämistä rakkaiden ihmisten kanssa. Joulusuklaat kuuluvat ehdottomasti jouluun.

jouluhan aina tulee tykkää siitä tai ei.suklaatahan tietenkin kuluu…

Joulu merkitsee sitä että saa viettää aikaa perheen kanssa. Sujlaatahan kuluu tietysti silloin ainakin kilo ?

Joulu merkitsee rauhoittumista ja rakkaiden kanssa vietettyä aikaa <3 Suklaata kuluu jouluna enemmän kuin koko vuotena yhteensä, normaalisti syön sitä harvoin, mutta jotenkin se kuuluu jouluun!

Joulu merkitsee yhteenkokoontumista ja lasten iloa.
Suklaata kuluu paljon jouluna mutta myös ympäri vuoden.

Joulu merkitsee ihanaa aikaa perheen kanssa. Suklaata syön ympäri vuoden, mutta jouluna enemmän sillä pitäähän kaikki uutuudet maistaa 😀

Joulu on ensisijaisesti rauhan aikaa. Ollaan vaan, syödään ja levätään. Suklaata menee aina, mutta jouluna erityisesti konvehteja rasiatolkulla. Niillä lahjotaan myös perhettä ja tuttavia.

Joulu on minulle ja lapsille aikaa jolloin rentoudutaan arjen kiireistä ja syödään hyvää ruokaa. Suklaalle olen ihan heikkona, on se sitten missä muodossa tahansa.

Joulu merkitsee yhdessäoloa ja rauhoittumista perheen kesken. Suklaata kulutan myös ympärivuoden, mutta jouluna varmasti eniten, heh!<3

Joulu on perhejuhla, jossa pääosa on lapsilla sekä jouluperinteillä. Jouluperinteitä ovat mm. kuusen haku jouluaattona ja sen koristelu, leipominen, joulunäytelmä, jouluevankeliumin lukeminen, joululaulujen laulaminen ja tietyt jouluherkut, kuten isän tekemä sienisalaatti ja graavilohi. Suklaata on tarjolla aina jouluaattoisin, mutta eniten sitä alkaa kulua joulupäivänä, kun kaikki ovat rauhoittuneet lukemaan joulupaketeista löytyneitä kirjoja.

Joulu merkitsee paljon, rentoutumista, läheisten kanssa oloa, hyvää ruokaa, tunnelmaa. ja tietenkin suklaaöverit tulee aina vedettyä 😀

Joulu on vuoden ihaninta aikaa (kunnon kesähelteiden lisäksi). Suklaata syön melko paljon, tosin vain maidottomia tummia versioita.

Joulu on talven kohokohta, jota ei voi viettää siinä sivussa vaan aina on oltava lomaa, jotta ehtii paneutua kunnolla. Suklaa on jouluna erityisen hyvää, koska silloin ostetaan upeita rasioita ja kalliitakin valikoimia. Joulu on lähellä sydäntäni!

Nää suklaat kuulostaa just meikäläisen taivaalta. Tumma suklaa ja nougat on ne ihanimmat herkut, joita yleensä ostan, kun iskee väsy, onni tai muuten vaan suklaan nälkä.

Joulu on aina ollut minulle yhdessäoloa perheeni kanssa. Herkullista ruokaa sekä suklaata on tarjolla ja niistä naustiskellaan monta päivää 🙂

Joulu on rentoutumista ja yhdessäolon aikaa. Tänä vuonna se merkitsee enemmän kuin ennen. Mennään poikaystävän kanssa kahdestaan Rukalle, ja vietetään aikaa yhdessä. Aikaa, jota meillä ei ole koko syksynä ollut koulu- ja työkiireiden takia. Tulee enemmän kuin tarpeeseen. Molemmat olemme suklaafaneja ja tulee maistettua aina kaikkia uutuuksia. Eiköhän joku kiva uutuuskattaus saada jouluksi kerättyä mukaan.

Suklaa…paras! Tammikuun,poika muuttaa,opiskelee. :/ Suklaa:minä,mies ja poika…siis suklaa! Onnea poika elämää!

Joulu merkitsee mulle perinteitä, läheisiä, hyvää ruokaa, tunnelmaa ja mainitsemaasi lämpöä. Suklaata kuluu kyllä jouluna erityisen paljon, etenkin just vähän spesiaalimmat! ?

Joulu merkitsee rauhallista vapaa-aikaa, tunnelmaa ja hyvää ruokaa. Suklaa kuuluu jouluun (myös ennen ja jälkeen!).

Paljon kuluu suklaata jouluisin ?

Läheisten kanssa kiireetöntä yhdessä oloa ja hitaasti ja monesti nautiskeltuja jouluruokia sekä herkkuja ? ja suklaatakin kuluu kyllä p a l j o n ?

Joulu on juhlista suurin. Ja suklaan kulutus jouluna kaksinkertaistuu meidän perheessä.( minä syön sitä muutenkin todella paljon)

Joulu merkitsee minulle erityisesti läheisten kanssa vietettyä yhteistä aikaa. Jouluna on ihanaa, että koko perhe kokoontuu yhden pöydän ääreen rauhoittumaan ja viettämään yhteistä aikaa. Erityisesti näin iän myötä sitä osaa arvostaa ihan eri tavalla kun kaikki perheenjäsenet asuu eri puolilla Suomea 🙂 Tietenkin myös suklaa kuuluu jouluun, muuten ei oikein itselle tule kotiin ostettua suklaata mutta jouluun kuuluvat ehdottomasti erilaiset suklaakonvehdit 🙂

Joulu merkitsee minulle hiljentymisen, rauhoittumisen ja rentoutumisen aikaa. Koti sopivan jouluisasti koristeltuna. Iltaisin poltan paljon kynttilöitä tunnelman luojina. Mahdollisuuksien mukaan kulutan aikaa laadukkaiden kirjojen ja elokuvien parissa. Ja SUKLAA…. suklaa kruunaa joulun, sitä pitää saada paljon lämmöllä ja antaumuksella nautittavaksi 😉

Olen aina rakastanut joulua, jouluvaloja ja tunnelmaa. Onneksi meillä lapissa on vielä luntakin, ilman sitä ei joulu tunnu joululta. Tämä joulu on meidän perheelle vielä erityinen, sillä on vauvamme ensimmäinen joulu ja hiljennymme aattoon ensimmäistä kertaa kotona ilman kiirettä ja sukulaisissa juoksemisia. Suklaata kuluu harva se päivä ja sitä on aina yhtä ihana antaa ja saada, mieheni suosikki on tummat suklaat ja itse pidän eniten tryffeli- sekä minttusuklaasta.

Nykyään kun lapset ovat perheellisiä ja kaukana,vietän joulun nuorimman poikani kanssa ,joka asuu lähellä.Koska hän on syntymästä saakka ollut CP vammainen,ei hänellä ole halua ,eikä mahdollisuuksiakaan lähteä moneenkaan paikkaan.Tosin se on hänen oma valintansa.Joulu on Jeesuksen syntymäjuhla ja sen on tosin useimmat unohtaneet.Vaikka luetaan evankeliumi Jeesuksen syntymästä moni ei eds ajattele tai tajua,mitä se oikein tarkoittaa.Eli muistan aina sen että jos Jeesus ei olisi syntynyt maailmaan,meillä ei olisi mitään mahdollisuutta pelastua iankaikkiseen elämään.Kaikki tämä on ennustettu jo vanhan testamentin puolella.Eli Joulu on ilon juhla .Suklaata yritän syödä harkiten koska se kaikki melkein jää tuohon vyötärölle.Tosin minulle tahtoo käydä niin että jos avaan rasian tai suklaalevyn,se on syötävä melko sillä kertaa.Minulla on suklaan suhteen ilmeisesti ahmimishäiriö.Mutta haittaakohan se mitään kerran vuodessa,Jouluna.

Rakastan joulua. Joulu merkitsee paljon, se on tärkein juhla vuodessa. Meidän jouluun kuuluu aamuriisipuuro, sauna, perheen kanssa yhdessäoleminen, joulupukki tietysti, lunta, jouluvaloja, joulukuusi sekä -koristeet, siisti koti, perinteitä, rauhallista vapaa-aikaa, kynttilöitä. joululaulut ja äidin tekemät mahtavat jouluruoat! Myös lahjat kuuluu jouluun, mutta itselle ne eivät ole tärkeitä eikä niitä edes tarvitse saada tai antaa. Riittää perheen kanssa oleminen ja hauskanpito yhdessä sekä tunnelma!
Mutta myös rakastan suklaata, sitä voisi syödä vaikka millä mitalla ja joulun alla sitä kuluu ihan kiitettävästi 🙂 .. Vaikka sitä kyllä muutenkin kuluu paljon 😉 Koko perhe rakastaa suklaata ja myös poikaystäväni kanssa aina mässytetään suklaata, suklaata ei voi ikinä olla liikaa!

Joulu merkitsee rauhoittumisen aikaa. Suklaata kuluu reippaasti tavallista enemmän!

Minulle joulu merkitsee rauhallisuuden ja jakamisen ilon aikaa. Jouluna kuuluu viettää aikaa läheistensä kanssa. Ensimmäisenä minulle tulee joulusta mieleen lämpö ja perinteet; vaikkakin näin vuoden pimeimpään aikaan ei aurinko paljoa paistele, on silti lämmön tunne sydämessä kun saa rentoutua yhdessä perheen kesken. Etenkin jouluna tulee herkuteltua paljon suklaalla, vaikka kyllähän se aina muulloinkin maistuu. Suklaakonvehdit ovat täydellisiä tarjoiltaviksi vieraille mutta mahtavia ihan yksinkin naposteltuina.

Joulu on lempiaikaani vuodesta! Rakkainta ja ihaninta joulun ajassa on koko joulukuun kestävä fiilistely joulukoristeita, joululauluja ja ihmisten iloisuutta. Perheen kanssa oleminen, hyvä ruoka ja rentoutuminen ovat minulle itse jouluna tärkeimpiä asioita. Suklaa kuuluu jouluun ja erilaiset konvehdit ovat suosikkejani, joita voisin syödä vaikka millä mitalla. Myös jokajouluinen Toffifee-rasia on ostettava 🙂 Nougatkonvehdit kuulostaa juuri minun herkultani ja ei varmasti jäisi siihen yhteen 😀

Joulu on itselleni valtavan tärkeä juhla. Haluan viettää sen rauhassa perheen kanssa ja nauttia pyhistä. Suklaata kuluu jo marraskuusta alkaen enemmän kuin tarpeeksi 😀

Suklaata kuluu paljonkin pitkin vuotta, mutta jouluna sillä on aivan erityinen merkitys . Joulu merkitsee rauhoittumista arjen töistä ja yhdessä oloa, breikkiä arjesta.

Olen nainen,joka inhoaa mennä tavarataloihin jouluostoksille – koska kaikilla on MUKA kiire,tuuppivat ja tönivät.Toinen syy on se hirveällä äänellä soitettu joulumusiikki.Tärykalvot ovat vielä kaksi viikkoa jälkeen ”hellinä”.Olen oppinut että kaikki lahjat olen hankkinut netin kautta lokakuun loppuun mennessä.Saan hypistellä lahjoja ennen kuin teen niistä erittäin kauniin paketin,jossa mukana TIETYSTI oma tekemä kortti.Haluan nykyään rauhoittua ajoissa JOULUN viettoon.Rakastan kaikenlaista askartelua,teen kaikki kortit itse,himoni on kukka-asetelmien teko sekä kauniiden kranssien teko myös.Koristelen kotiamme pikkuhiljaa JOULUUN.Ruoan valmistusta rakastan myös,siihen paneudun koko sydämelläni ja ERITTÄIN TÄRKEÄÄ MINULLE ON KAUNIIN JOULUPÖYDÄN KATTAMINEN.- Näissä askareissa UPPOAA SUKLAATA luvattoman paljon kun unohdan syödä kunnon aterian keskitettyäni ”juttuihini”,eipä enää haittaa vaikka herkuttelen suklaalla ja hyvällä kahvilla.Namskis hyvä suklaa!

Olen ihan jouluhullu ja nyt kun oma poika viettää ensimmäistä jouluaan, saa joulu ihan uuden merkityksen. Suklaata tulee jouluna syötyä ja olisi kiva päästä maistelemaan näitä uutuustuotteita.

Joulun odotus on mukavaa näin pimeänä aikana. Suklaata kuluu aika paljon.

Joulu on vuoden tärkein juhla. Suklaata kuluu paljon.

Joulu on hengähdystauko arjen keskellä.
Suklaa on ehdoton jouluherkku.

Joulussa on ihaninta on se tunnelma! Nautin toki myös yhdessä olosta, lahjojen antamisesta (ja saamisesta) sekä tietysti suklaan ja muiden ruokien syömisestä 🙂

Joulu on aivan ihanaa aikaa josta nautin todella paljon! En ole ihan kamalan kova suklaan kuluttaja, mutta muu perhe kyllä minunkin edestä!

Joulu on vuoden tärkein juhla.
Suklaata kuluu varmaan vähän enemmän kuin keskiverto…

Vesi tulee suuhun kun ajattelenkin Petit Nougat suklaata.Se on VARMASTI todella ihanan makuinen,sitä pitää ostaa ja herkutella oikein kunnolla.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *