Tehtiin eilen lohta uudella tavalla, jonka olen joskus oppinut isältäni. Muistin, että tämä ruoka oli suussasulavaa ja niinpä päätettiinkin nähdä vähän enemmän vaivaa. Kyseessä on siis lohimedaljongit parmesankuorrutuksella ja siihen sivuun mozzarellasalaattia.

Ostettiin lohifilettä noin 400 g ja tehtiin itse siitä medaljongit. Sen jälkeen uitettiin medaljongit kanamunassa ja pyöriteltiin korppujauho-parmesansekoituksessa (50/50). Sitten vain pannulle keskilämmölle ja tietenkin voita alle. Jos paistaa liian kuumalla, pinta kärähtää, joten maltti on valttia. 🙂 Oli aivan älyttömän hyvää, tätä tehdään taas pian uudestaan! 🙂

Olen nyt viikon verran juonut kahvin sijaan teetä, johtuen siitä, että vatsani ei ole vielä ollut ihan normaali sen viime viikon sairastumisen jälkeen. Olen täysin unohtanut näyttää erään äidiltäni saaman joululahjan, nimittäin Alessin suloisen teesihdin:

Kaunis esine ja teenlaittokin on mukavaa noin. 🙂 Muutenkin tee on ollut tällä viikolla aika jees kun on ollut sellainen ärsyttävä nuha. No, pääasia, että olo on muuten ihan hyvä, eli ehkä ne on niitä jälkijuttuja sairaudesta. 🙂

Mutta, kivaa perjantainjatkoa teille! 🙂

Lue myös

X