Xenia's day

Hiukset

Teksti: Xenia

Heh, otsikoksi olisi voinut tulla hiukset ja mun ”työasu”. On nimittäin enemmän sääntö kuin poikkeus, että mulle eksyy aamulla päälle leggingsit ja musta toppi. Se nyt ei kuitenkaan itsessään ole millään tavoin mielenkiintoista, mutta oli tässä jotain muutakin, nimittäin mun ”uudet” hiukset. Kävin just ennen ystäväni häitä Nooralla Bow:ssa ja lisättiin joukkoon muutamia raitoja. Lopputuloksena juuri sellainen tukka kuin toivoa saattaa..Luonnollinen ja mun mielestä niin kauniin sävyinen.

P8080332P8080335P8080337P8080327

Pituutta tukkaan on tullut taas lisää vaikka aika säännöllisesti ollaankin napsittu latvoja pois. Nyt vähän jännittää, että miten käy tällä kertaa hiustenlähdön kanssa. Tyttäremme jälkeen se oli aika maltillista, eikä esimerkiksi käynyt mielessä leikata lyhyempää tukkaa sen vuoksi. Kyllä harmittaisi jos tällä kertaa pitäisi tätä ajan kanssa kasvatettua tukkaa lähteä pätkimään, etenkin kun se on kerrankin hyvässä kunnossa.

Toivon että tämä terveellinen ruokavalioni ja biotiini edesauttavat edes vähän siinä, ettei hiuskato tule olemaan valtava, olenpahan sit ainakin tehnyt kaikkeni jos ei muuta.

Mun hiushistoriani onkin melko vaihteleva, kuten pidempään mukana olleet varmaan muistavatkin. On ollut vaaleaa, lyhyttä, tummaa ja pitkää pidennyksin, lyhyttä ja vaaleaa omaa ja nyt sitä tämä ruskea sävy, joka on pysynyt matkassa jo vähän pidempään. Kyllä se nimittäin taitaa olla mun juttuni, jotenkin siinä viihdyn parhaiten! Toki itseni tuntien ei voi koskaan sanoa ei koskaan, mutta luulenpa että tulevaisuudessa nähdään tässä päässä lähinnä joko tällaista raidoitettua tai vaihtoehtoisesti ”yksiväristä” versiota. (Voitte sit kaivaa tämän lauseen esiin kun teen jotain tosi raflaavaa.)

Olen muuten tosi tykästynyt nyt tuollaisiin vähän elämää nähneisiin kiharoihin. Ne ovat parhaimmillaan yksi päivä kihartamisen jälkeen ja toimivat oikeastaan ihan siihen asti että on taas hiustenpesun aika. Samalla tavalla kihartelen kuin aiemminkin (eli suoristusraudalla), mutta harjaan ne aika nopeasti läpi ja käytän tosi isoja osioita (12 osiossa koko pää), jottei lopputulos olisi liian kihara vaan enemmänkin taipuisa.

Mitenkä te muuten teette teidän arkikiharat?

Alla pari uutta tarjousta

^Kaupallisia linkkejä.

X