elämä

Hiukset

10.8.2017 Teksti: Xenia

Heh, otsikoksi olisi voinut tulla hiukset ja mun ”työasu”. On nimittäin enemmän sääntö kuin poikkeus, että mulle eksyy aamulla päälle leggingsit ja musta toppi. Se nyt ei kuitenkaan itsessään ole millään tavoin mielenkiintoista, mutta oli tässä jotain muutakin, nimittäin mun ”uudet” hiukset. Kävin just ennen ystäväni häitä Nooralla Bow:ssa ja lisättiin joukkoon muutamia raitoja. Lopputuloksena juuri sellainen tukka kuin toivoa saattaa..Luonnollinen ja mun mielestä niin kauniin sävyinen.

P8080332P8080335P8080337P8080327

Pituutta tukkaan on tullut taas lisää vaikka aika säännöllisesti ollaankin napsittu latvoja pois. Nyt vähän jännittää, että miten käy tällä kertaa hiustenlähdön kanssa. Tyttäremme jälkeen se oli aika maltillista, eikä esimerkiksi käynyt mielessä leikata lyhyempää tukkaa sen vuoksi. Kyllä harmittaisi jos tällä kertaa pitäisi tätä ajan kanssa kasvatettua tukkaa lähteä pätkimään, etenkin kun se on kerrankin hyvässä kunnossa.

Toivon että tämä terveellinen ruokavalioni ja biotiini edesauttavat edes vähän siinä, ettei hiuskato tule olemaan valtava, olenpahan sit ainakin tehnyt kaikkeni jos ei muuta.

Mun hiushistoriani onkin melko vaihteleva, kuten pidempään mukana olleet varmaan muistavatkin. On ollut vaaleaa, lyhyttä, tummaa ja pitkää pidennyksin, lyhyttä ja vaaleaa omaa ja nyt sitä tämä ruskea sävy, joka on pysynyt matkassa jo vähän pidempään. Kyllä se nimittäin taitaa olla mun juttuni, jotenkin siinä viihdyn parhaiten! Toki itseni tuntien ei voi koskaan sanoa ei koskaan, mutta luulenpa että tulevaisuudessa nähdään tässä päässä lähinnä joko tällaista raidoitettua tai vaihtoehtoisesti ”yksiväristä” versiota. (Voitte sit kaivaa tämän lauseen esiin kun teen jotain tosi raflaavaa.)

Olen muuten tosi tykästynyt nyt tuollaisiin vähän elämää nähneisiin kiharoihin. Ne ovat parhaimmillaan yksi päivä kihartamisen jälkeen ja toimivat oikeastaan ihan siihen asti että on taas hiustenpesun aika. Samalla tavalla kihartelen kuin aiemminkin (eli suoristusraudalla), mutta harjaan ne aika nopeasti läpi ja käytän tosi isoja osioita (12 osiossa koko pää), jottei lopputulos olisi liian kihara vaan enemmänkin taipuisa.

Mitenkä te muuten teette teidän arkikiharat?

Alla pari uutta tarjousta

^Kaupallisia linkkejä.

Kommentit (27)

Hot Flex Spray! 🙂

Sulla on kyllä kauniit ja paksut hiukset. Taidan itsekin tästä lähtien pitäytyä vain maltillisissa vaaleissa raidoissa, ei enää hiusvärin vaihteluita. Lisäksi biotiinin voisin taas ottaa käyttöön tauon jälkeen. Kaikki hiusvinkit on siis aina kivoja. 🙂

Biotiini on ihan ehdoton, mulla on kasvanut tosi paljon vauvahiusta sen jälkeen kun olen sitä alkanut käyttämään säännöllisesti!!! 🙂

Nyt on omasta mielestä kyllä täydelliset hiukset, väri ja kaikki 😀 <3
Vaikka sulle sopi myös lyhyempi malli, niin toivotaan että et koe hiuskatoa, on se kuitenkin oma työnsä kasvattaa taas pitkiksi.
Itsellä on myös suht pitkät hiukset, mutta aika ohkaset, joten olin helpottunut että raskauden jälkeen vähäisetkin hiukset pysyivät päässä! 😀

Kiitos Jessica! Ja toivotaan tosiaan että säästyn tälläkin kertaa pahimmalta, mutta nähtäväksi jää!

Siis aivan upeat hiukset!! ❤

Kiitos Laura!<3

Olisinkin kysynyt miten kiharasi teet:)
Mitä ainetta käytät pohjalla?

Hiusten lähtö raskauden jälkeen johtuu siitä, että raskausaikana päänahan toiminta laiskistuu ja hiuksia irtoaa vähemmän. Synnytyksen jälkeen tilanne normalisoituu ja myös ne hiukset irtoavat mitkä olisi pitänyt tippua jo aiemmin. Tämä on yksilöllinen asia mihin ei voi ruokavaliolla vaikuttaa.

Itselläni viisi raskautta= viisi kaljua kautta! Nyt kuopus vuoden ja päässä on niin monen mittaista hiusta että huh vaan! Pituus on samaa mitä sinulla, ikinä en ole hiustenlähdön takia niitä leikkuuttanut.
~Mari~

Mä kyllä uskon siihenkin että kaikkeen voi vaikuttaa. Jos ei ehköisevästi niin korjaavasti vähintään!:) toivotaan että menisi kuten ekalla kerralla ja pääsisin ”vähällä”:) teen kiharat suoristusraudalla ja alle laitan jo kosteisiin hiuksiin sellaista kms:n sprayta jossa on lämpösuoja!:)

Mikä suoristusrauta sulla on? Mä en saa mitenkään kiharoita pysymään hyvinä kuin muutaman tunnin. Tiedä sitten johtuuko raudasta vai enemmänkin hiusten laadusta.. :/

Mulla on sellainen remingtonin air plates rauta, se on tosi hyvä! 🙂 Sanoisin että hyvä pohjatuote on kaiken a ja o!!!Eli todennäköisesti kokeilisin ekana sellaista! 🙂

Upeat hiukset ? Voinko kysyä mitä tuotteita käytät hiusten pesuun ja hoitoon? Aina kuvissa niin hyväkuntoisen näköiset hiukset nimittäin sinulla.

Mulla on kms:n eri tuotesarjoja, heidän anti frizz naamionsa on tosi hyvä muun muassa! shampoona mulla on ollut milloin kosteuttavaa ja milloin värikäsitellyille hiuksille tarkoitettua! 🙂

Onpa kauniit hiukset! 🙂 näyttää tosi luonnollisilta nuo raidat

Kiitos Heidi! Just siihen olen tyytyväinen kun ovat tosi luonnollisen näköiset! 🙂

Voisitko tehdä hiustenkiharruksesta videon jälleen?Edellisessä kiharrusvideossa hiuksesi ovat hieman lyhyemmät ja kaipaisin vinkkejä juuri pitkän tukan (kestävään) kiharrukseen. Kiitos jo etukäteen!

Enpä edes tullut ajatelleeksi tuota aspektia, mutta toki pidemmällä tukalla tarvitaan stydympiä tuotteita jos haluaa pysyvät kiharat. Mä huomaan että se alle pistettävä tuote on kaiken a ja o. Ensin hiuksiin pyyhekuivina jonka jälkeen kuivaus ja sit kiharat saman tien. Mä huomaan että mulla pysyy kiharat vielä paremmin jos olen kuivannut hiukset hiustenkuivaajalla, tiedä sit mikä siinä on. Ja alla käytän kms:n sprayta (aniliininpunainen purkki) jossa lämpösuoja. Sit kun kiharat valmiina annan niiden jäähtyä ja sit hiuslakkaa päälle. Sen jälkeen vasta sit harjaus läpi! 🙂

Tosi kaunis tukka ja nainen! Vau!

Voi kiitos Reetta!<3

Upeat hiukset ja niin ihana väri :)!! Saanko kysyä, et minkä merkkistä biotiinia syöt? 🙂

Kiitos Annu! 🙂 Mä syön biotin strong hair & nails -valmistetta. Sillä ollaan menty jo pidemmän aikaa! 🙂

Näytät kyllä hyvältä ja hiukset on upeat. Muistanko ihan väärin vai oliko joskus puhetta, että tilaat vitamiinisi ulkomaalaiselta nettisivulta? Muistelin, että sitä kautta tilasit myös jotain vähän vahvempaa biotiinia… Muistanko ihan väärin?
Ihanaa loppukesää!

Ihan oikein muistat, olen joskus tilannut paljon I herb nettikaupasta, mutta nämä nykyiset biotiinit on ihan apteekista. Biotin strong hair & nail nimeltään! 🙂 Kiitos ja samat sanat, nyt näyttää siltä, että saadaan ihan helteitäkin! <3

Mulle apteekkari sanoi ettei tuota biotin hair and nail strongia saisi käyttää imetyksen aikana, koska pitoisuudet ovat siinä niin suuret.

Mä luin tästä aiheesta ja mitään tutkimuksia ei ole siihen liittyen että biotiini olisi vahingollista lapselle, päinvastoin sitä tarvitaan enemmän kun on raskaana/imettää. Kyseessä kuitenkin vesiliukoinen vitamiini, josta ”ylimääräinen” poistuu elimistöstä. Minä kun en niitä normaaleja biotiinin lähteitä syö lähes lainkaan tällä hetkellä! 🙂

Hei,

Ajattelin kysyä, että todella monen vuoden jälkeen, oletko tyytyväinen linssileikkaukseen? Miltä tuntuu, se että teit sen silloin? Oliko laserleikkaus worth it? Muistatko, millaista elämä oli ennen? Ja näkeekö oikeasti yhtä tarkasti kuin heti sen jälkeen? Suosittelisitko?

Saisiko lisätietoa tuosta pohjustusaineesta jota käytät? Onko se KMS California Free Shape Hot Flex Spray vai joku muu?

Hot Flex Spray! 🙂

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *