Xenia's day

Hiukset

Teksti: Xenia

Nyt on virallisesti syksy, jes! Aloitan heti aamusta, pahoittelut siitä! Syksystä puhutaan vielä tuhat ja yksi kertaa, mutta nyt muutama kuva freesatusta tukasta.

Tukka hyvin, kaikki hyvin pätee ainakin minuun. Tai ehkä vielä tarkemmin, tukan väri hyvin, kaikki hyvin. Kirjoittelinkin teille jo siitä, että päädyimme vain sävyttämään pituuksia aavistuksen viileämpään suuntaan Nooran luona käydessä. Näin ne toimivat hyvin yhteen tuon kylmään (harmaaseen:D) taittavan tyveni kanssa. Huvittavaa muuten, että tuota väriä pakoiltiin sieltä teini-iästä asti kun se oli niiiin kauhea ja nyt 15 vuotta myöhemmin antaisin vaikka mitä, jos saisin sen takaisin. Oltaisiin varmaan nimittäin vältytty aika monelta kommellukselta ja hiusten katkeilulta.

P8310331

Ihan omassa värissä tuskin tulen koskaan olemaan, tai no, mistäs sitä tietää. Mutta mun silmääni miellyttää luonnollisuus yli kaiken. Nykyisin tunnen oloni suuremmassa meikkimäärässä jotenkin tunkkaiseksi ja kovin laitettu tukka ei puolestaan toimi tämän naturellimman meikkityylin kanssa. Nyt ne ovat jotenkin tasapainossa, ymmärrättekö mitä tarkoitan?

Ajattelin, että ehkä annan tämän nyt kasvaa niin kauan kunnes se kivalta näyttää ja sit voi heittää vaikka muutaman raidan sekaan, jos siltä tuntuu. Pituuksia ei tosiaan nyt leikattu kun viimekertaisen kunnon saksimisen jälkeen ne ovat vielä hyvässä kunnossa, mutta ensi kerrasta pitänee napsia vähän pois, mulla kun ainakin on sellainen maksimipituus, jonka jälkeen hiukset vaan roikkuvat, eivätkä suostu yhteistyöhön millään tavoin. Niin ja onhan se toki hyväksi latvoille, ne kun kokevat välillä kovia.

P8310307

Hiusten hoitamisen suhteen mä olen aika laiska. Tai no itseasiassa tässä laiskuus lienee hyve, sillä ei se muotoilurauta tai hiustenkuivain hiusten hyväkuntoisuuden kannalta ole hyväksi. Toki ne näyttävät kivemmalta kun niitä vähän föönaa ja muotoilee, mutta multa kyllä jää foonaus aina välistä. Pesen nimittäin hiukset yleensä siinä kahdeksan maissa ja annan kuivua vapaana illan ajan ja menen aavistuksen kosteilla hiuksilla nukkumaan joko letin tai löysän ponnarin kanssa. Ajatuskin siitä, että nukkuisin hiukset auki on täysin katastrofaalinen. Aamulla muotoilen hiukset sit suoristusraudalla ja sillä mennään aina seuraavaan pesuun asti, joka on yleensä kolme päivää edellisestä. Jos oikein laiskaksi ryhdyn saatan vetää neljänteen päivään, mutta näistä on sit kyllä kaksi vikaa päivää tukka visusti ponnarilla.

P8310309

Ja hei, meikistä puheen ollen. Mä olen nyt käyttänyt mineraalimeikkipohjaa jonkun aikaa. Se vaan toimii niin kivasti tehden luonnollisen ja kuulaan lopputuloksen. Mä sudin yleensä vaaleampaa keskelle kasvoja ja tummempaa kasvojen reunoille. Alle levitän vain vähän valokynää ja tarvittaessa peitevoidetta ja sit päälle aurinkopuuterin, poskipunan ja hohdepuuterin. Olen tykästynyt käyttämään aurinkopuuteria myös luomivärinä ja sen lisäksi laitan kulmat kuntoon ja lisään ripsaria. Koko tähän prosessiin menee 5 minuuttia, joka on aika passeli kun on kaksi lapsukaista, jotka pitäisi viedä tarhaan silleen kohtuullisen järkevissä ajoin. Yleensä vien heidät yhdeksäksi, mutta sinne ehtiminen on oikeasti työn ja tuskan takana jos herätään yhtään myöhemmin kuin 7.20. 😀 Keitetään puuroa, syödään, puetaan päälle, laitetaan hiukset, pestään hampaat ja sit poika yleensä tekee tarpeensa siinä hetkessä kun ollaan astumassa ulos. Toisin sanoen, ei ole kauheasti luppoaikaa aamuissa, mutta tämä on hyvä ja helppo tapa nostaa omaa fiilistä kuluttamatta kuitenkaan arvokkaita minuutteja peilin edessä! 🙂

P8310326

Täällä ollaan edelleen poitsun kanssa kotona ja iltapäivästä mennään käymään lääkärillä. Kuume nousi taas 39 kun äsken mittasin ja hän nukkuu koko ajan. Voi pientä raukkaa!<3

Sellainen tukka tällä kertaa, happy as always!

Ihanaa alkavaa lauantaita kaikille!

Lue myös

X