kauneus

Hiukset auki vai kiinni?

21.1.2019 Teksti: Xenia

Äiti varmaan huutaa jo ruudun ääressä, että kiinni ja itseasiassa tämä koko postausajatus iskostuu siihen, että olen koko ikäni kuullut äidiltäni siitä, kuinka minulle sopii niin hyvin hiukset kiinni.

En tiedä onko tämä toitottaminen sukuvika vai mikä, mutta olen minäkin huomannut ihastelevani tytöllä korkeaa ponnaria tai nutturaa. Näyttää hän kauniilta hiukset aukinaisinakin, sehän on selvää, mutta jotenkin tuo hiukset ylhäällä sopii hänen suloisille kasvoilleen niin kauniisti.

P1170208

Sanomattakin on varmasti selvää, etten minä todellakaan pitänyt tästä lookista nuorempana. Tähän oli useampikin syy. Kuvittelin, että minun harteeni ovat todella leveät ja että tämä kampaus korostaa sitä. Jos pääsisin ravistelemaan nuorta itseäni tekisin sen nyt. Toinen syy oli se, että koin alhaalla olevien hiusten jotenkin hoikentavan minua. Jälleen kerran: virtuaaliravistus

P1170164

Kolmanneksi ajattelin, että näytän kaljulta.. Siitäkään en tosin enää välitä, sillä fakta on se, silmillä roikkuvat hiukset ärsyttävät minua yhä enenevissä määrin. Siinä missä vaihdan kotivaatteet ensimmäisenä kotiintulon jälkeen päälle, toinen steppi on pistää hiukset kiinni. En oikeastaan edes tiedä mistä tämä on lähtöisin, mutta jotenkin koen sen mukavammaksi kun hiukset ei ole edessä.

Onko teillä preferenssiä sen suhteen miten hiuksianne pidätte? Onko teillä aina puhdas tukka auki ja likaisempana kiinni, vai pistättekö kiinni juuri silloin kun mieli tekee? 🙂

Nyt lähden nyt viemään autoa öljynvaihtoon. Sarjassamme tylsimmät rahanmenoerät ikinä, moni varmasti samaistuu!

Mukavaa alkavaa viikkoa! Nyt onkin todella kylmä!!

Xenia

Arkisto

Instagram

  • I love these cushions!😍 #homedecor #interiordesign #homeinterior #scandinaviandesign #scandinavianhome

xeniasday

Kommentit

Oma mieltymys on kaikkein tärkein, itseään vartenhan sitä eletään! <3

Kommentit

Täällä on aamusta ollut -22 hurrr.. Mahtava sää 🙂
Mä yleensä laitan kiinni, pikkumyy kampaus kun pääsen kotiin. Helpompi ottaa ruokaa tai mitä sit tekeekin ettei hiukset tule silmien eteen. yritän kyllä aika ajoittain pitää hiuksia auki. 🙂 Nuorempana en useasti hiuksia pitänyt kiinni, itse ajattelin että mun naama on niin pyöreä etten kehtaa argh. Onneksi näistä teini iän epävarmuuksista on päässyt suurimmaksi osin eroon.

Hyvää viikkoa teillekin! 🙂

Mikä siinä onkaan, kun kotiin tulee on laitettava tukka samantien kiinni! Heti tulee ahdistus jos hiukset ”roikkuvat” kasvoilla. Sama juuri kotivaatteissa. Ei tulis mieleenkään olla farkuissa kotona 😀 ja nuorena juuri ajatteli, että naama näyttää isommalta hiukset korkealla ponnarilla. Pah! Hoikemmalta nykyään näyttää 😂 ja sekin vielä, että hiukset on pitkät vaikka 90% elämästäni kiinni ja silti haluan, että mulla on pitkät hiukset 😀 voi kuinka aina kuulin myös siitä äidiltäni , kuinka hiukset on nätimmätk kiinni… Ja kuulen edelleen 😀

Lapsena minulla oli aina pitkät hiukset ja kiinni, koska äitini mielestä se oli nätimpää ja siistimpää (ja pihkatakut yms. oli helpommat selvittää ponnarista kuin aukinaisista hiuksista). Nuorenakin oli pitkät hiukset ja kiinni, koska se ystävieni mielestä toi särmää pyöreisiin kasvoihin ja nyt keski-ikäisenä minulla on vieläkin pitkät, harmaat hiukset –ja pääsääntöisesti aina auki. Siis auki nyt kun niitä pitäisi kaikkien ohjeiden mukaan pitää kiinni tai leikata lyhyemmiksi. Kesti näin monta vuosikymmentä tajuta, että omallakin mieltymyksellä on jotakin merkitystä. Nyt mennään sitten vanhainkotiin asti hiukset hulmuten 😊 Sinulla on upeat hiukset ja kauniit kasvot, joten piditpä niitä miten tahansa niin kauniilta näyttää aina.

Jos voisin ravistaa itseäni 25 vuoden takaa, niin käskisin pitämään hiuksia auki niin kauan kuin ne ovat paksut, terveet ja vahvat, koska tulee aika, jolloin vaihdevuodet tekevät niistä ohuet, pletkut ja lasimaiset ja aukipitäminen vaatii huomattavasti enemmän aikaa ja aineita. Nyt harmaantuneena ne ovat taas paksut ja kuohkeat, mutta myös karheat ja kiillottomat.

Oma mieltymys on kaikkein tärkein, itseään vartenhan sitä eletään! <3

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *