Xenia's day

Hiusmuutos!

Teksti: Anna.fi
Mua naurattaa kun muistan sanoneeni Nooralle keväällä, että älä anna mun värjätä hiuksiani enää tummaksi. No, ei tämä tummanruskea ole missään tapauksessa, vaan vaaleanruskea ja olen täysin myyty! 🙂 Minä olen aika kokeilunhaluinen ja tietenkin se, että väri olisi lähellä omaa väriä houkutteli jo itsessään. Hyvinä puolina mainittakoon juurikasvun näkymättömyys, hiuksen kunnon parantuminen, kun ei koko ajan olla blondaamassa, ja muutenkin, miksei se omista omin väri sopisi myös kasvoihin hyvin. Jo nyt voin sanoa, että hiukseni ovat kiiltävämmät ja sileämmät pelkästään sävytteen takia. Nyt on siis hyvä lähteä kasvattamaan omaa tukkaa. 

Eli ensin käytiin hakemassa pidennyshiusta ja teippiä idhairista. Päädyttiin ottamaan puolitoista punttia sävyä 8 ja puoli punttia sävyä 6. Tämän jälkeen sitten Nooran käsittelyyn Neo hiushuoneeseen..

Tästä siis lähdettiin..

Ja tämän kautta mentiin..

Nainen on kauneimmillaan värit päässä. Lemppari on se raidoitushuppu-lookki, mitä niin monta kertaa olen itselläni nähnyt! 🙂 Neo Hiushuonetta..

Ensin värjättiin ja sitten vielä sävytettiin..Lopputuloksena onkin tämä…

Mä tykkään! Sanoin Noorallekin, että voisi kuvitella tämän kauhistuttavan, kun muutos on kumminkin aika radikaali, mutta kun ei! Tämä tuntuu heti ihan omalta, enkä voisi tyytyväisempi olla. 🙂 Arvatkaa vaan onko lukemisesta tullut mitään tän hiusten hypistelemisen keskellä. 😀

Sain tämän muutoksen tarvikkeiden hinnalla, eli pelkkä hius ja teippi tuli maksamaan 205 €. Teipeissähän on hyvänä puolena se, että niitä voi käyttää useamman kerran ja yhteensä pidemmän aikaa kuin sinettejä. 🙂 Lisäksi nyt hankittiin jotain uutta hiusnauhaa joka menee vielä paremmin piiloon hiusten sekaan..

Ohjeita pidennysten hoitoon.

– ei saa pestä hiuksia ensimmäiseen 24 tuntiin. Olisi hyvä myös puristella teippejä toisiaan vasten sen ensimmäisen päivän aikana.

– hiukset tulisi pestä max 3 kertaa viikossa, ettei rasita liikaa kiinnityskohtia. Hiusten pesussa on hyvä olla varovainen, eli ei vain sekoiteta sitä shampoota sinne hiukseen, vaan pestään hellästi.

– Hoitoainetta ei saa laittaa teippikohtiin sillä ne nopeuttavat teippien irtoamista.

– Pidennyshiukseen tulisi käyttää silottavia ja kosteuttavia tuotteita, rakennepaikkaavat, tuuheuttavat ja syväpuhdistavat eivät ole hyväksi.

– Hiukset tulisi harjata latvasta lähtien ja jos takku pääsee syntymään niin pitää kiinni juuresta.

– Hiuksiin kannattaa käyttää silkkitippoja ja muotoiluraudan käyttö päivittäin lämpösuojan kanssa on jopa suositeltavaa, jotta hiukset pysyisivät sileinä.

– Yöksi hiukset kannattaa letittää ja kuivata mikäli ne on pesty ennen nukkumaanmenoa.

Minä olen käyttänyt tuuhennosten ja pidennysten kanssa Redkenin all soft- tai smooth down-sarjaa (vielä parempi). Lämpösuojana on myös Redkenin tuote ja silkkitippoina Tigin rockaholic. 🙂

Sellaisia ohjeita ja jos teille tulee jotain mieleen pidennysten hoitoon liittyen, niin laittakaa viestiä kommenttiboxiin! 🙂

Kaiken kaikkiaan olen ihan mielettömän tyytyväinen ja iloinen näistä uusista hiuksista, kyllä kannatti! 🙂

Kiitos vielä Noora! <3

Lue myös

X