Xenia's day

Hiusten muotoilu videolla

Teksti: Xenia

Lupasin teille videota hiusten muotoiluun liittyen, joten täältä pesee. Video katkeaa syystä tai toisesta kun olen lähes valmis, mutta itse asia siitä selkiää kuitenkin oikein hyvin. Videon jälkeen vielä loppumuotoilusta enemmän, mutta ihan alkuun nyt sitä, mitä tällä muotoilulla saadaan aikaiseksi.

jälkeen

En kaipaa super kiharaa lopputulosta, vaan nimenomaan laineita ja sellaista luonnollista pehmeyttä ja lisärakennetta hiuksiin. Ennen pidin ponnaria lähinnä silloin jos hiukset kaipasivat jo pesua, mutta nykyisin olen ihastunut poninhäntään myös vasta muotoiltuun tukkaan. Tosin sanoisin, että erityisen liukkaassa hiuksessa kannattaa kyllä siinä tapauksessa käyttää jotain hiuspuuteria tai rakennetta antavaa suihketta. Parhaiten tuo oikealla näkyvä kampaus luonnistuukin toisena päivänä pesusta! 🙂

Koska kyseessä on lopputulosta esittelevä video, mitä se olisi ilman ennen -kuvaa: Tässä tosiaan pesty ja menty nukkumaan kosteilla hiuksilla.

P9030061

Eli kun olen hiukset saanut kiharrettua. Suihkutan niihin aavistuksen hiuslakkaa ja annan niiden jäähtyä ennen kuin harjaan ne auki harjalla. Näin kiharoista tulee pehmeitä ja luonnollisia. Jos jätän hiukset auki saatan suihkuttaa hieman lakkaa myös tyveen ja tupeerata, mutta tämän jätän yleensä juhlatilanteisiin. Ihan rehellisyyden nimissä mun motto on mahdollisimman helposti mahdollisimman kivan näköistä.

Toivottavasti tämä selkeytti tätä tapaani teille. Laittakaa kysymyksiä jos niitä tulee. Haluatteko muuten lisää videoita vai riittikö tämä?:D

Mukavaa keskiviikkoa teille kaikille!

Lue myös

X