Xenia's day

Hotellimme Dubaissa: Villa Rotana

Teksti: Anna.fi
Varattiin Dubain matkamme kolmisen kuukautta ennen lähtöä ja pohdittiin silloin useamman eri vaihtoehdon välillä. Sijainti oli meille tärkeä, haluttiin tähän Burj Khalifan viereen, aika lähelle rantaa. Villa Rotana vaikutti erittäin hyvältä, joten bookattiin sitten se.

Mä olen aina ollut äimeissäni kun kuulen tarinoita siitä, miten jotkut on saanut ylibuukkauksien vuoksi paremman paikan lentokoneesta tai hotellista. Meillä kävi tällä kertaa aika hemmetin hyvä tuuri, sillä hotellihuoneemme oli ylibuukattu, joten meidät majoitettiin sviittiin koko loman ajaksi, ei hassumpaa!! 😀

Kaikki on toiminut juuri niinkuin on pitänytkin. Aamiaisbuffetti on uskomattoman herkullinen ja monipuolinen ja taxit kulkee helposti edestä. Käytettiin ekana päivänä metroa, mutta se oli kyllä vika kerta. Edestakainen matka maksoi meinaan enemmän kuin taxilla, joten en näe mitään järkeä siinä. Pahinta oli kuitenkin se tungos mikä metrossa oli, ahdistushan siellä valtasi tällaisen ahtaanpaikankammoisen ihmisen!

Vinkkinä vielä sellainen, että kannattaa hotellia tsekatessanne ihan oikeasti vertailla hintoja. Me löydettiin hotelli Ebookersin kautta, johon on tällä hetkellä itseasiassa alekoodiaaki tarjolla. 50 € lähtee pois vähintään 300 €:n matkapaketin hinnasta. Koodin ja sen käyttöehdot löydätte täältä.

Me vertailtiin hintoja useamman sivuston välityksellä ja löydettiin vielä alekoodi netistä (kannattaa aina googletella discount code!!), joten hotellimme kustansi alle puolet siitä, mitä se oli kalleimmalla sivustolla. Mistään muusta ei saa yhtää hyvää fiilistä kun hyvästä matkadiilistä ja niiden etsinnästä! 😀

Ainiin, vielä sen verran on sanottava, että Lufthansalla olen saanut parhaan lentokokemukseni ikinä. Koneet on aivan uusia, henkilökunta uskomattoman ystävällistä ja kielitaitoista, ruoka hyvää (yleiseen lentokonetasoon nähden), palvelu aivan loistavaa ja muutenkin kaikin puolin kokemuksena paras tähän mennessä! 🙂 Lufthansalla on välillä todella hyviä tarjouksia, jolloin hinnat on noin puolet siitä, mitä yleensä. Jos teillä on siis matkoja suunnitteilla, suosittelen lämpimästi käymään kurkkaamassa heidän sivuillaan aina silloin tällöin!:) Mekin löydettiin lentomme tuota kautta, joten edullisesti päästiin!:)

Mitä sivustoja te muuten suositte hotellia ja matkoja bookatessanne? 🙂

sisältää mainoslinkin.

Lue myös

X