Mainos Xenia's day

Housuvaippa aktiiviseen arkeen

Teksti: Xenia

Kaupallinen yhteistyö

Kaupallinen yhteistyö: Pampers

P8300247
Mitä tulee vaippohin, niin meillä on niistä varmaan kaikilla jonkinlainen mielipide. Kahden lapsen kokemuksella mulla on se ajatus, että vaippa on aina valittava tarpeen mukaan ja se tarve saattaa muuttua lapsen kasvaessa ja kehittyessä. Ihan pojan syntymän jälkeen meillä oli käytössä eri vaipat kuin nyt kun pojan kovan liikkumisen ja kropan mallin myötä on se sopivin malli muuttunut.
Siitä lähtien kun meillä on käytetty housuvaippoja ollaankin luotettu Pampersin valikoimaan, joten kun minulta kysyttiin halusta lähteä yhteistyöhön ja kokeilemaan Pampersin uutta Premium Protection housuvaippaa, oli helppo vastata kyllä.
P8300286
Kuten ehkä kuvistakin saa osviittaa, meidän poika ei todellakaan pysy paikallaan ellei hän sit nuku. Tai no. Silloinkin kyllä pyörii sängyssä minkä kerkeää eli virtaa tosiaan löytyy – välillä vähän liiaksikin!:D. Pojan vaipan on siis oltava sellainen, jossa on mukava liikkua, mutta myös sellainen, joka imee tarpeeksi kosteutta itseensä. Meillä on nimittäin erityisesti hänen kohdallaan ollut ongelmana se, että aamulla herätään helposti märkiin lakanoihin. Näiden vaippojen kohdalla sitä ei kuitenkaan satu ja olen aika varma siitä, että syy on tuossa etenkin etupuolella korkeammalle asettuvassa vyötärölinjassa kun verrataan muihin vaippavalmistajiin.
P8300249
Pampersin Premium Protection housuvaipan imukyky on loistava ja sen lisäksi koen sen pois ottamisen helpoksi. Vaipan sivuosat ovat ohuempaa materiaalia, joka repeää tarpeeksi helposti, muttei kuitenkaan lähde pois päältä taaperon leikkiessä. Teippivaipoista siirryimmekin näihin housuvaippohin osittain juuri siitä syystä, että poika koki teippivaippojen teippiosan avaamisen lempipuuhakseen.
Lisäksi nämä vaipat on helppo pukea päälle, sillä vyötärölinja on todella joustava. Siitäkin huolimatta vaippa pysyy myös täytenä vielä päällä, eikä ala roikkumaan, kuten joillakin vaipoilla on tapana.
P8300272
Tämän housuvaipan joustavuus on toki myös edellytyksenä sille, että poika voi kiipeillä ja liikkua mielensä mukaisesti ilman, että vahinkoja sattuu. En itseasiassa muista koska oltaisiin viimeksi jouduttu pesemään vaatteita tämän takia, vaikka toki tässä on iälläkin merkitystä.
Vaipan joustavuuden lisäksi sen höyhenenpehmeä materiaali on mukava ihoa vasten ja vaipassa olevien ilmakanavien ansiosta vaippa hengittää ja on täten mukava myös esimerkiksi öisin kun vaippaa ei vaihdeta yhtä tiuhaan tahtiin kuin päivien aikana.
P8300246
Poika tykkää näistä vaipoista ja sitä myöten tykkään minäkin. Loppupeleissä mikään ei ole tärkeämpää kuin se, että vaippa on mahdollisimman huomaamaton liikkuessa ja nukkuessa, mutta myös imukykyinen. Tähän tarpeeseen vastaa oman kokemuksemme perusteella tämä uusi housuvaippa, joten pysymme ehdottomasti jatkossakin tämän vaipan käyttäjänä, kunnes pojan pottailu-ura alkaa. Siihen tosin näyttää olevan vielä jonkun verran aikaa. Ei kiinnosta potta toistaiseksi!<3

X