En ole ennen sen tarkemmin perehtynyt Offerilla.comin tarjontaan, mutta lähiaikoina mulle on tullut sen verran tietoa siitä puolelta jos toiseltakin, että päätin tutustua sivustoon tarkemmin ja liittyä samalla uutiskirjeen tilaajaksi, sitä kautta kun saa kaikki huipputarjoukset sähköpostiin ihan ilmaiseksi. Offerillan idea on se, että että myydään paikallisten yritysten alennuslahjakortteja. Palvelusta löytyy siis satoja 50-90% alennuksia esimerkiksi kampaamoista, kylpylöistä, ravintoloista, kahviloista, hieronnoista, kuntosaleista ja muista alueellisista palveluista.

Palvelu toimii tällä hetkellä Helsingissä, Tampereella, Turussa ja Lahdessa, mutta suunnitelmana on tulevaisuudessa laajentua Suomen muihinkin kaupunkeihin. Palveluiden lisäksi sivustolla on myynnissä mielenkiintoisia ympäri Suomea ostettavia tuotteita huipputarjouksin, esimerkiksi koruja ja elektroniikkaa. Offerilla toimii siten, että etsit palvelusta sinua kiinnostavan tarjouksen, jonka jälkeen ostat kyseisen diilin ja saat sen sähköpostiisi lahjakorttina. Lahjakorttia liikkeessä näyttämällä saat lunastettua ostamasi palvelun. Lahjakorttia ei tarvitse tulostaa erikseen, vaan riittää, että vilautat lahjakorttia paikan päällä älypuhelimesi näytöltä. Voit myös ostaa palveluita Offerillan iPhone applikaation kautta, joka on ladattavissa Applen AppStoresta. Todella kätevää!

Ja koska pientä arvontaa lupailin, laitan teille nyt kaksi tämän hetken kuumaa diiliä jakoon, joista lisää alla! 🙂

offerilla

Arvonnassa siis joko Salon Nyytissä, Helsingissä tehtävä Dermalogica kasvohoito ja timanttimikrohionta arvoltaan 90€ tai vaihtoehtoisesti Liput kahdelle Flamingo Span aikuisten Spa Kylpylään. Osallistua voitte kertomalla kommenttiboxiin vain sen kumpi näistä diileistä miellyttäisi teitä enemmän. Kilpailuaikaa on viikon loppuun eli 15.1 asti! 🙂

Kannattaa myös tilata uutiskirje täältä, jotta saatte tiedon uusista kampanjoista suoraan sähköpostiin!

sisältää kaupallisia linkkejä.

X