Xenia's day

Hullareiden löytöjä ja ruokaa

Teksti: Anna.fi
Tänään käväistiin J:n kanssa hullareilla töiden jälkeen ja onneksi käytiin. Mun silmät nimittäin osui sattumalta tummansiniseen villakangastakkiin mallikappaleiden joukossa vapaa-ajan/urheilupuolella ja ajattelin ihan huvikseni testata sitä. No, sehän istui just eikä melkein, ja koska materiaaliltaan takki on hyvin laadukas ja malliltaan ajaton, ei jäänyt vaihtoehtoja. Niinpä minä kiikutin kassalle tämän..

Tuo villakangas on jotain uskomatonta. Koskaan ei mulla ole ollut noin laadukkaan tuntuista takkia ja materiaali tuntui juuri samalta kuin niissä kuolaamissani Burberryn villakangastakeissa, mutta jotka ei kuitenkaan juuri nyt sovi lompakolleni. 🙂 Tämä takki on siis Manuela Contin, joka nopealla googlettelulla osoittautuu italialaiseksi takin valmistajaksi. Olen niin super iloinen!  Tää istuu tuosta vyötäröltä todella kauniista vaikka tässä seuraavassa kuvassa tämä piirre ei välitykään niin hyvin..

En malta odottaa talvea! 😀 Niiden mallikappaleiden joukosta voi kyllä tehdä todella hyviä löytöjä, kun siellä on normaalisti kalliita juttuja melko edullisesti. Ainoa huono puoli siinä on se, että kokoja on rajoitetusti ja varsinkin miehille, joille tarjolla on mallikappaleissa pelkkää M:ää.

Kävin hakemassa täydennystä myös näihin tuotteisiin..

Ihan parasta kuivashampoota ja hinta on sen 3,20 € tällä hetkellä hulluilla päivillä. Ostin kokeiluun  myös tuon shinesprayn, kun hirveän monella sitä näkyi olevan eli ilmeisesti hyvä tuote..Onko kenties kokemusta? 🙂 Kotiin päästyäni halusin tehdä jotain uutta ruokaa ja päädyin parsa-juustokeittoon.

Löysin tämän ohjeen Valion sivuilta:

Kuullotetaan voissa 1 iso sipuli ja valkosipulinkynsi. Lisätään rkl jauhoja ja 8 dl vettä koko ajan sekoittaen. Sitten vielä kasvisliemikuutio ja pariksi minuutiksi kiehumaan. Tämän jälkeen lisätään pilkottuna nippu parsaa, josta on leikattu pois ne varren alaosat ja sen jälkeen annetaan kiehua kunnes parsat on kypsiä. (Tuoreparsan tilalle käy myös tölkillinen parsaa). Tämän jälkeen soseutetaan keitto sauvasekoittimella ja lisätään valion viola yrtti-pippuri tuorejuustoa ja pippuria myllystä. Minä lisäsin siihen päälle vielä lorauksen kermaa ja kiehautin koko ajan sekoittaen ja hyvää oli. 🙂

Tämä on kevyempää kuin se tomaattivuohenjuustokeitto ja käy enemmänkin lounaaksi. Mä tykkään hirveän paljon kaikista soseutetuista keitoista joissa on aavistus juuston makua. Eli jos teillä on jotain hyviä vinkkejä niin otetaan enemmän kuin mielellään vastaan! 🙂

ps. Illalla tulossa arvontaa! 😉

Lue myös

X